Napojednik

FEBRUAR
17. februar - Klet Kogl, Velika Nedelja

PODOBE KULTURE IN VINA

Klet Kogl tudi v letu 2018 vabi na mojstrsko fuzijo vrhunskih vin in kulturnih vsebin. Tokrat bo ob jagodnem izboru hišnih znamk za glasbeno spremljavo poskrbela priznana vokalistka Katja Šulc, ki pluje med glasbo svetov, folkom in šansoni, a jo vseskozi  vodi globoko razumevanje emocij.

REZERVACIJE: info@kogl.net

MAREC
11. in 12. marec - Hotel Slovenija, Portorož

FESTIVAL MALVAZIJA

Festival Malvazija vsako leto pa pritegne več kot 2.000 obiskovalcev z vse Slovenije in tujine, ki v dveh dneh lahko okušajo malvazije 60 vinarjev iz slovenske Istre, Brd, Krasa, Vipavske doline, hrvaške Istre in Italije. Med 120 vzorci malvazij so tudi tiste, ki so še pred samim odprtjem festivala na ocenjevanju Izbor sommelier Slovenije prejele največje število točk.

INFORMACIJE: malvazija.info

18. - 20. marec - Düsseldorf, Nemčija

PROWEIN

ProWein je en izmed vodilnih sejmov vin in žganih pijač ter eden največjih stičiščnih točk strokovnjakov iz področja vitikulture, pridelave in trgovine na področju gastronomije. V treh dneh se ob nešteto degustacijah odvijejo številne strokovne razprave, okrogle mize in predstavitve, ki navdušujejo tudi ljubitelje vinskih užitkov.

INFORMACIJE: prowein.com

23. marec - Pogačarjev trg, Ljubljana

ODPRTA KUHNA

Prihod pomladi s seboj prinaša tudi šesto edicijo Odprte kuhne, enega najpopularnejših kulinaričnih dogodkov v Sloveniji. Čakajo Vas nove gurmanske avanture ob odkrivanju zakladnice domače slovenske kuhinje, sodobne kulinarike, eksotičnih okusov daljnih dežel, butičnih slaščic in pristnih klasik ulične prehrane z vseh kotičkov planeta.

INFORMACIJE: odprtakuhna.si

24. in 25. marec - Zadar, Hrvaška

ZADAR WINE FESTIVAL

V Zadarskem Arsenalu se bo konec marca odvil eden večjih vinskih sejmov na področju Hrvaške, ki bo v prikupnem moderno-rustikalnem ambientu združil proizvajalce, distributerje in oboževalce žlahtnih kapljic. Lokalni in regionalni vinarji bodo na njem predstavljali najnovejše letine izbranih vin.

INFORMACIJE: zadarwinefestival.com

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!