Samo za aktivne dobrojedce!

Celotna vsebina Šole okusov in spletnega portala vivi.si je namenjena samo članom!
Letna članarina je 19 evrov.

Preveč je kuharskih oddaj, iz katerih se nihče ne nauči kuhati, resničnostnih šovov, v katerih nihče ne zna kuhati, kuharskih knjig, iz katerih ne uspe noben recept, revolucionarnih diet, po katerih smo le še bolj debeli! Tisti, ki dobrojedstva ne gledamo iz fotelja in z vrečko čipsa v roki, temveč izza štedilnika, iz užitka in z aktivno prisotnostjo, potrebujemo spletni portal, ki je namenjen le aktivnim, ne pa vsem!

To je bil glavni razlog, da smo spletno gostilno www.rad-dobrojem.si najprej nadgradili v Šolo okusov in zaradi tega smo nato 1. januarja 2017 Šolo okusov na www.vivi.si nadgradili v naročniški kulinarični portal. Letna članarina (za 12 mesecev) znaša 19 evrov. Zavedamo se, da je to za pasivne navijače kulinarike preveč … A saj zato je celotna Šola okusov namenjena le – aktivnim dobrojedcem!

Zaradi tega pa je vivi.si še naprej brez oglasov in reklam! Nič se vam, torej, ne bo prižigalo, odpiralo, animiralo in vas posledično močno frustriralo!

Zaradi tega je en kulinarični portal, kakršnih je z blogi, šovi, oddajami, posti, tviti in še marsičem – vse, seveda, brezplačno, a zato ogromno, nepregledno in preveč -, manj! A zato bo na vivi.si le izbrano in le najboljše!

Zaradi tega boste dobrojedci odslej na enem naslovu dobili vse, kar potrebujete! Aktivni dobrojedci, namreč, dobro kuhamo, hodimo v v dobre gostilne, pijemo dobra vina, kupujemo dobre sestavine, dobro potujemo, prebiramo dobre kulinarične knjige in članke … Zato nas zanima le tisto, kar je dobro, ne pa modno, družabno, množično, hip in oh!

Zaradi tega se, ne nazadnje, avtorji in uredniki vivi.si aktivno in profesionalno z dobrojedstvom ter kulinariko ukvarjamo že več kot 30 let! Zato je Rad Dobrojem prvi začel redno in profesionalno ocenjevati (v Večeru) najboljše slovenske in svetovne gostilne ter restavracije! Zato je v Nedelu vsako nedeljo že od leta 2008 cela stran, zaradi katere veste, kje in kaj dobro jesti! Zato je vivi.si šola in zato je letna šolnina 19 evrov!

Zaradi tega, ker je vivi.si od 1. januarja 2017 naročniška spletna stran, je to šele začetek! Zato bo vivi.si rasla in se širila, z vsebinami, prireditvami, tečaji, informacijami in ugodnostmi samo za člane Šole okusov. Zato bo aktivnih dobrojedcev vse več!

Violeta in Uroš Mencinger

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!