JRE chefi v Kempinskem

  • Jajce, tartuf

    DAM restavracija, chef Uroš Fakuč:
    Jajce pečeno v polnozrnati skorjici, krompirjeva krema, dehidriran pršut, tartuf

    Fakuč jajce
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Dimljena postrv

    PAVUS, chef Marko Pavčnik:
    Dimljena postrv, pivov ponzu, redkev, postrvji kaviar, polenta

    Pavčnik dimljena postrv
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Svinjski uhlji

    SKIPASS restavracija, chef Mojmir Šiftar:
    Skuta s Srednjega vrha, slivov kis, svinjski uhlji, cipljeva botarga, fermentiran por

    Šiftar svinjski uhlji
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Srnin tatar

    DANILO gostilna & vinoteka, chef Boris Bergant:
    Ročno nasekljan srnin tatar, omaka jajčnega melanža, domača fermentirana zelenjava in kokice črnega riža

    Bergant srnin tatar
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Krvavica

    VILA PODVIN, chef Uroš Štefelin:
    Krvavica z jabolki, trdinka, krompir, tartufi, bohinjski sir

    Štefelin krvavica
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Jurčki in ajdova kaša

    GOSTILNA RAKAR, chef Boštjan Rakar:
    Jesenski jurčki, zorjen sir, ajdova kaša, prah smrekovih vršičkov

    Rakar jurčki kaša
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Tunova potrebušina

    RIZIBIZI, chef Tomaž Bevčič:
    Tunova trebuševina z jabolčno čežano, sponge cake črnega sezama in testenine iz Gragnana z jajčevcem

    Bevčič tunova potrebušina
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Antična hruška

    PIKOL, chef Tadej Gašparin:
    Antična hruška piturakla, “kraljica Goriških Brd”, z nežnim sirnim nadevom, karamelo in polnozrnatim sladkim hrustljavčkom

    Gašparin hruška
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Sladko-bučno

    GOSTILNA RAJH, chefinja Tanja Pintarič:
    “Sladko – bučno”: pražena bučna semena in bučno olje, lahka krema domače skute, maline, jurka, meta

    Pintarič bučno olje skuta jurka maline
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Krema kunca

    GOSTILNA MAHORČIČ, chefinja Ksenija Mahorčič:
    Krema kunca, pikantna marmelada čebule in fig, razstavljena supa, emulzija brkinskega jabolka in oljčnega olja

    Mahorčič krema kunca
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Vitello Truffle Fritaja

    KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ, Chef Daniel Pause: telečji hrbet, hrustljavo prepeličje jajce, kataifi gnezdo, črni tartufi, tartufova penica

    Pause vitello truffle fritaja
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Sweet Truffle Forrest

    KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ, Chef Daniel Pause: lažna tartufova lizika z belim čokoladnim ganachem, gobov vetrc, valrhona čokolada

    Pause sweet truffle forrest
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!