Poštela

  • Goveja juha

    Jedilni list ima 20 strani! Toda začne se vsako nedeljo enako. Goveja juha je, skratka, takšna kot mora biti v nedeljo.

    poštela goveja juha
    od
    Avtor slike: UME
  • Korenčkova juha

    V Prešernovem meniju za 14 evrov so korenčkova juha z ingverjem, svinjska ribica pečena v testu, koruzni polpeti s semeni, zelenjava ratatuj, solata in sladica. Ingver v juhi je, žal, mlet.

    poštela korenčkova juha z ingverjem
    od
    Avtor slike: UME
  • Dunajski zrezek

    Zrezek je telečji, velik, sveže ocvrt in panada je napihnjena. Zato je dober. Bil bi pa boljši, če bi bil po vsej velikosti enakomerno potolčen in če bi bil bolj skrbno spaniran, tako da bi bila panada tanjša in ne bi bilo na notranji strani jajce še mokro-močnato. Dušeni riž je primerno lepljiv, ne po kitajsko, temveč nedeljsko.

    Gostilna Poštela
    Ulica Roberta Kukovca 22, Maribor

    postela dunajski telečji
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!