SladoLent 2017: 5. večer

  • Chefi in chefinje

    Gasilska petega večera, ekipe Tri lučke, Gostilna Mahorčič in Gostilna Kobjeglava.

    ekipa 5dan
    od
    Avtor slike: UME
  • Gostilna Mahorčič

    Ksenija in Martin Mahorčič, redna gostujoča chefa SladoLenta, sta tokrat prišla z novim pomočnikom, sinom Erikom.

    mahorčič ekipa
    od
    Avtor slike: UME
  • Gostilna Kobjeglava

    Farzila in Simo Komel sta ustvarjala s kraško sivko.

    komel ekipa
    od
    Avtor slike: UME
  • Tri lučke

    Prvič na SladoLentu, Tri lučke in štirje ob Dravi: Dejan Mastank, Slavko Gorenc, Tilen Župevec in Aljaž Novšak (od leve).

    3lučke ekipa
    od
    Avtor slike: UME
  • Rižota

    Simo Komel, gostilna Kobjeglava, Štanjel: rižota s sivko, mladim ovčjim sirom s kmetije Orel in pomarančnim olivnim oljem. Takšna mora biti rižota!

    komel rižota
    od
    Avtor slike: UME
  • Panakota

    Simo Komel, gostilna Kobjeglava, Štanjel: kuhana smetana s sivko in borovnicami. Dišalo je po panna cotti in Krasu.

    :

    komel panakota
    od
    Avtor slike: UME
  • Postrv

    Aljaž Novšak, Tri lučke, Sremič: Goričarjeva rdeča postrv, koruza in mladi poganjki. Nežnost s pikantnostjo.

    3lučke postrv
    od
    Avtor slike: UME
  • Pujs

    Dejan Mastnak, Tri lučke, Sremič: krško-poljski pujs in njegova jedača. Le dve besedi: kralj živali!

    3lučke pujs
    od
    Avtor slike: UME
  • Koprive

    Ksenija Mahorčič, Gostilna Mahorčič, Rodik: koprivni tagliolini. Valjani, rezani, skuhani, s pikantno omako, vse sproti in pred gosti.

    mahorčič koprivni rezanci
    od
    Avtor slike: UME
  • Breskev

    Ksenija Mahorčič, Gostilna Mahorčič, Rodik: karamela in rdeča breskev. Kdor ne gre zaradi pašt, gre v Rodik zaradi Ksenijinih sladic.

    mahorčič rdeča breskev karamela
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!