SladoLent 2017: 7. večer

  • Skupinska

    Ekipe sedmega večera SladoLenta: Gostišče Grič, Ošterija Debeluh in Danilo, gostilna & vinoteka

    sladolent 17 gasilska grič danilo debeluh
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Gostišče Grič

    Chef Luka Košir (desno), sous chef, sestra Barbara, sommelier, sestra Lucija (levo), pomočnik Rok Kavčič

    sladolent 17 gostišče grič
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Ošterija Debeluh

    Chef Jure Tomič (levo) in pomočnik Jure Levstik.

    sladolent 17 ošteria debeluh
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Danilo gostilna & vinoteka

    Gašper Čarman (levo) in pomočnik Tomaž Krajnc

    sladolent 17 danilo
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Hot dog

    Luka Košir (Gostišče Grič, Horjul): “Vroči pés”, hot dog po chefovsko.

    grič vroči pes
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Morje in gozd

    Luka Košir (Gostišče Grič, Horjul): “Surovo morje in gozd”. Skuša, jadranske kozice in klapavice, omak iz kapucinke in kislice ter omaka iz ovčjega jogurta in hrena, alge wakame in fermentiran fižol.

    grič morje in gozd
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Zmagovalna pašta

    Jure Tomič (Ošterija Debeluh, Brežice): Zmagovalna pašta, mladi kozji sir, bučno olje in bučni cvetovi. S to jedjo je Jure Tomič v Italiji postal svetovni prvak v pripravi testenin!

    debeluh zmagovalna pašta
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Sladko cvrtje

    Jure Tomič (Ošterija Debeluh, Brežice): Debeluh sweet fries. Ni pomfrit, je sladica.

    sladolent 17 debeluh sladki fries
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Loška mešta

    Gašper Čarman (Danilo gostilna & vinoteka, Reteče): Originalna Loška mešta, torej polenta, kuhana s krompirjem in popečena na žaru, omaka iz treh sirov s kmetije Bogataj, topli ocvirki, divja zelišča in list polentine skorjice.

    sladolent 17 danilo loška mešta
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Marelični cmok

    Gašper Čarman (Danilo gostilna & vinoteka, Reteče): Marelični cmok s cimetovim sladoledom.

    danilo marelični cmok
    od
    Avtor slike: ŽL
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!