SladoLent 2017: 8. večer

  • Gostilna na gradu

    Ljubljanska graščaka, Tanja in Damjan Fink.

    sladolent2017 osmi dan na gradu ekipa
    od
  • Restavracija Julijana

    Blejski chef Simon Bertoncelj (v sredini) s pomočnikoma, Nace Filipič in Maks Pogačnik.

    sladolent2017 osmi dan julijana ekipa
    od
  • Gora pod lipo

    Ekipa najboljše pohorske domačije: Darja Bovha, Andrej Kuhar, Lena Klinar, Primož Gregorič (od leve).

    sladolent2017 osmi dan gora pod lipo ekipa
    od
  • Zlatovščica

    Simon Bertoncelj (Restavracija Julijana, Bled)

    Zvitek bohinjske zlatovčice s svežo meto, potočnimi raki in zelišči, rdeča pesa, pena kokosa, koriandra in ingverja, sipino črnilo

    sladolent2017 8dan bertoncelj zlatovcica
    od
  • Telečja lička

    Simon Bertoncelj (Restavracija Julijana, Bled)

    Zorjena telečja lička, ješprenj s pokljuškimi jurčki, krompir, olje tartufov, vitlof s pomarančo in rdečo lečo

    sladolent2017 8dan bertoncelj telecja licka
    od
  • Sladoled

    Damjan Fink (Gostilna na gradu, Ljubljana)

    Sladoled iz poparjenih orehov, kefir in cvetni prah, pirin drobljenec

    sladolent2017 8dan fink sladoled2
    od
  • Cigari

    Andrej Kuhar (Gora pod Lipo, Zgornja Ložnica)

    Cigari s feto, pečenimi bučkami in česnovim jogurtom

    sladolent2017 8dan kuhar cigara2
    od
  • Domači pujs

    Andrej Kuhar (Gora pod Lipo, Zgornja Ložnica)

    Pljučna domačega pujska ovita v dimljeno slanino, ragu paprike in ajdov šmorn

    sladolent2017 8dan kuhar pujs2
    od
  • Bučkin cvet

    Damjan Fink (Gostilna na gradu, Ljubljana)

    Polnjen bučni cvet s panceto, krema Tolminca, lanena semena in mladi grah

    sladolent2017 8dan fink bucni cvet3
    od
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!