SladoLent 2017: 9. večer

  • Na svidenje čez leto dni

    Žal, konec je … Konec 25. Festivala Lent in konec 7. SladoLenta. In prav zadnji večer je bilo največ ljudi. Na SladoLentu letošnji rekord, vrste pred chefovskimi hišicami so se vile na drugo stran ceste, ves čas, od 19. do 01. ure.

    sladolent2017 deveti dan gneča
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Gasilska

    Za spomin na skupni nastop pred navdušenimi gosti, ekipe Harfe, Ateljeja, Romžarina in Gostilne Maribor.

    sladolent2017 deveti dan atelje harfa rozmarin maribor
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Atelje

    Odlično razpoložena, chef Jorg Zupan (levo) in pomočnik Saša Žerjal iz Ateljeja, Ljubljana.

    sladolent2017 deveti dan atelje
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Mariborčani

    Rožmarin in Gostilna Maribor sta si delila chefovsko hiško: Mišo Krojsl, Denis Vrbnjak, Gregor Jager (od leve).

    sladolent2017 deveti dan rozmarin maribor
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Harfa

    Zmagovalci 7. SladoLenta, največ prodanih jedi, Harfa, Ljubljana, chef Boštjan Pavli v sredini), pomočnika Boris Rožič in Dejan Cerovak.

    sladolent2017 deveti dan harfa
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Jagode

    Jorg Zupan (Atelje, Ljubljana): Kompresirane domače jagode, črni čaj in vrtnica, sladoled  travniške kislice

    sladolent2017 deveti dan atelje jagode2
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Reuben sendvič

    Jorg Zupan (Atelje, Ljubljana): “Reuben sendvič”: sendvič z dimljeno zorjeno govedino, kimchi in domači kruh s kumino

    sladolent2017 deveti dan atelje reuben3
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Kokoš

    Boštjan Pavli (Restavracija Harfa, Ljubljana): Cupcake iz grahaste kokoši iz proste reje, topinamburja, žafrana in črnega oreha, z omako iz gosjih jeter in porta, na fileju govejega hrbta pečenega s pomarančo in ocvrtimi špageti

    sladolent2017 deveti dan harfa kokos
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Brancin

    Boštjan Pavli (Restavracija Harfa, Ljubljana): Dišeči file brancina z vanilijo, limono in hrustljavcem iz pivske redkve, špinače in albuminske skute, na pireju iz boba, z emulzijo zelenega jabolka

    sladolent2017 deveti dan harfa brancin
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Račja prsa

    Mišo Krojsl (Rožmarin, Maribor): Račja prsa na kremi zelene, bulgur in češnje

    sladolent2017 deveti dan rozmarin racja prsa3
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Pujskova pralina

    Gregor Jager (Gostilna Maribor): Pujskova pralina s skorjico bučnih semen na cvetačnem pireju z zelišči, domača limonova majoneza z rdečim poprom

    sladolent2017 deveti dan jager pralina2
    od
    Avtor slike: ŽL
  • Ekipa

    Hvala! Od leve: Tim, Katarina, Vivi, Romi, Timotej, foto Žan

    sladolent2017 deveti dan ekipa
    od
    Avtor slike: ŽL
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!