Tramerka, januar 2018

  • Konoba

    Ko mama skuha morski golaž, v kaminu prasketa, na morju pa je konec juga. Konoba Tramerka, Volosko.

    tramerka kamin
    od
    Avtor slike: UME
  • Čebulna marmelada

    Inčuni na kislo in marmelada rdeče čebule na sladko, zraven tartar tune in penasta pašteta morske žabe.

    tramerka tatar tune inčuni mousse grdobine
    od
    Avtor slike: UME
  • Solata

    Za solato majhne sipice s čičeriko in trdo kuhanim jajcem.

    tramerka sipice v solati
    od
    Avtor slike: UME
  • Njoki

    Omaka kaneštrel, majhnih pokrovač, čez domače njoke.

    tramerka njoki kaneštrele
    od
    Avtor slike: UME
  • Brodet

    Finale! Brodet s hobotnico, pravi morski golaž, z ohrovtom in ješprenjem, gosto, da je žlica stala, dobro, da smo obležali.

    tramerka brodet
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo v času Tedna restavracij: letna naročnina 10 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!