Zimska zelenjava

  • Treviški radič

    Treviški radič pečen s panceto, prelit z olivnim oljem in starim balzamičnim kisom, potresen z ribanim parmezanom. Več …

    treviški radič s panceto
    od
    Avtor slike: UME
  • Cime di rapa

    Cime di rapa s sirovo omako fonduto in krompirjevim narastkom.

    fonduta krompirjev narastek cima di rapa
    od
    Avtor slike: UME
  • Puntarella

    Puntarella ali belušna cikorija, krompirjev pire s parmezanom. Več …

    puntarella s korenjem pire
    od
    Avtor slike: UME
  • Brstični ohrovt

    Brstičnik, kostanjevi njoki in chorizo.

    kostanjevi njoki brstičnik
    od
    Avtor slike: UME
  • Artičoke

    Zimske artičoke iz južne Italije na pizzi. Več …

    pizza artičoke tunina
    od
    Avtor slike: UME
  • Črni koren

    Črni koren, buča, krompir, sladki krompir, česen, iz pečice.

    črni koren in zimska zelenjava iz pečice
    od
    Avtor slike: UME
  • Solkanski radič

    Debeli fižol kostanjevec s solkanskim radičem – goriško rožo in trdo kuhanim jajcem.

    radič jajce fižol kostanjevec
    od
    Avtor slike: UME
  • Ragù

    Niti klasične bolonjske mesne omake se ne da narediti brez zimske zelenjave. Najboljše je, ko jo spremenite v soffritto.

    ragu bolognese
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!