meso in ribe, z urbano spremljavo
sodobno-domača pohorska kuhinja
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
sodobna slovenska kuhinja
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
posodobljena primorska kuhinja
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
steaki in burgerji z žara na oglje
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
prleška kuhinja z nadgradnjo
beneška bacara na piranski način
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
mladostna ustvarjalnost na okusen način
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
morske jedi z dobrimi ribiškimi zvezami
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
morska kuhinja s sestavinami na pragu
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
sredozemske jedi z novimi slikami
tradicionalna kraška kuhinja
avtorsko komentirane morske dobrote
slovensko-mediteranska kuhinja
italijanska kuhinja po navodilih chefa Alfreda Russa
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
tradicionalna slovenska kuhinja na čelu z ocvrtim piščancem
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
veliko več kot picerija
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
tradicionalne jedi na urbani način
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
sodobno, s pravimi elementi
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
posodobljena vipavska tradicija
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
prekmursko-gorička domača kuhinja
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
slovenska kuhinja na robu mesta
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
briške jedi z vinskim značajem
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
morske jedi tudi drugače
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
slovensko jedi na prefinjen način
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
meso, predvsem goveje, na žaru
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
kraško-primorske jedi z domače kmetije
moderna istrska kuhinja na tapas način
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
Kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
domače in posodobljene slovenske jedi
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
sodobna primorska kuhinja v hotelu
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
modernizirane briške jedi z razgledom
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
morske jedi s pogledom na morje
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
domače slovenske in gorenjske jedi
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
mlade jedi iz starih receptov
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
slovenske jedi z okusi Kamnika
sredozemska kuhinja z dizajnom
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
znane slovenske in modne svetovne jedi
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
sodobna sredozemska kuhinja
morska kuhinja izpod planin
slovenska kuhinja in morske jedi
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
domači in tuji okusi na izviren način
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
domače na sodoben način in iz postrvi
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
moderne kraško-primorske jedi
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
mladi chef ustvarja brez handicapa
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
domače belokranjske jedi odlične kuharice
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
morska kuhinja koroške dečve
slovenske jedi iz krušne peči
izvirno in mladostno iz kraških sestavin
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
sredozemska kuhinja po štajersko
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
bistro na italijansko-moderen način
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
sodobna sredozemska kuhinja
sredozemsko-štajerski okusi
slovenske jedi na Gorenjskem
posodobljena regionalna kulinarika
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!