Razvrsti po ocenah
Prikaži vse
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
slovenska kuhinja in morske jedi
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
slovensko jedi na prefinjen način
mlade jedi iz starih receptov
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
tradicionalna kraška kuhinja
znane slovenske in modne svetovne jedi
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
moderno z regionalnim občutkom
moderna istrska kuhinja na tapas način
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
domače in posodobljene slovenske jedi
slovenske jedi iz krušne peči
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
briške jedi z vinskim značajem
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
kreativna morska kuhinja noninega vnuka
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
slovenske jedi z okusi Kamnika
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
sredozemska kuhinja z dizajnom
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
slovensko znane bistro jedi
sodobna sredozemska kuhinja
posodobljena primorska kuhinja
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
kraške jedi, kot nekoč in še danes
morska kuhinja izpod planin
domači in tuji okusi na izviren način
sredozemska kuhinja po štajersko
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
sodobna slovenska kuhinja
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
mednarodna vrhunskost in Vračkova posebnost v presenečenjih z Davidovim podpisom
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
sodobno, s pravimi elementi
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
steaki in burgerji z žara na oglje
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
slovenske jedi na Gorenjskem
domače belokranjske jedi odlične kuharice
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
morske jedi tudi drugače
meso in ribe, z urbano spremljavo
morska kuhinja s sestavinami na pragu
sredozemsko-štajerski okusi
sodobna in urbana kuhinja iz slovenskih sestavin in tradicije
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
sodobna sredozemska kuhinja
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
meso, predvsem goveje, na žaru
bistro na italijansko-moderen način
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
domače slovenske in gorenjske jedi
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
modernizirane briške jedi z razgledom
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
tradicionalna kuhinja na sodoben način Vesne Čarman
nova logarska kuhinja Martine Breznik
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
veliko več kot picerija
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
tradicionalna slovenska kuhinja
slovenska kuhinja na robu mesta
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
posodobljena regionalna kulinarika
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!