Razvrsti po ocenah
Prikaži vse
znane slovenske in modne svetovne jedi
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
domače belokranjske jedi odlične kuharice
sredozemska kuhinja po štajersko
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
slovensko znane bistro jedi
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
sodobna in urbana kuhinja iz slovenskih sestavin in tradicije
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
domači in tuji okusi na izviren način
posodobljena regionalna kulinarika
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
slovensko jedi na prefinjen način
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
slovenska kuhinja in morske jedi
slovenske jedi iz krušne peči
veliko več kot picerija
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
slovenska kuhinja na robu mesta
steaki in burgerji z žara na oglje
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
briške jedi z vinskim značajem
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
sredozemsko-štajerski okusi
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
morske jedi tudi drugače
sodobna slovenska kuhinja
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
moderna istrska kuhinja na tapas način
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
morska kuhinja izpod planin
slovenske jedi na Gorenjskem
posodobljena primorska kuhinja
slovenske jedi z okusi Kamnika
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
kreativna morska kuhinja noninega vnuka
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
meso, predvsem goveje, na žaru
tradicionalna kuhinja na sodoben način Vesne Čarman
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
moderno z regionalnim občutkom
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
modernizirane briške jedi z razgledom
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
morska kuhinja s sestavinami na pragu
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
bistro na italijansko-moderen način
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
nova logarska kuhinja Martine Breznik
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
meso in ribe, z urbano spremljavo
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
sredozemska kuhinja z dizajnom
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
tradicionalna slovenska kuhinja
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
domače in posodobljene slovenske jedi
sodobna sredozemska kuhinja
sodobna sredozemska kuhinja
mednarodna vrhunskost in Vračkova posebnost v presenečenjih z Davidovim podpisom
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
sodobno, s pravimi elementi
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
tradicionalna kraška kuhinja
kraške jedi, kot nekoč in še danes
mlade jedi iz starih receptov
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
domače slovenske in gorenjske jedi
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!