Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
steaki in burgerji z žara na oglje
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
moderna kmečka slovenska kuhinja na stičišču Posavja in Dolenjske
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
posodobljena primorska kuhinja
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
znane slovenske in modne svetovne jedi
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
meso in ribe, z urbano spremljavo
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
mladostna ustvarjalnost na okusen način
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
sodobna primorska kuhinja v hotelu
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
sodobna slovenska kuhinja
slovenske jedi z okusi Kamnika
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
slovenske jedi za sodobne viteze
veliko več kot picerija
avtorsko komentirane morske dobrote
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
domači in tuji okusi na izviren način
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
slovenska kuhinja in morske jedi
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
tradicionalne jedi na urbani način
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
posodobljena regionalna kulinarika
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
sredozemske jedi z novimi slikami
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
meso, predvsem goveje, na žaru
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
domače na sodoben način in iz postrvi
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
sredozemska kuhinja z dizajnom
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
sredozemska kuhinja po štajersko
premikanje meja kraške kulinarike in okusov
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
prekmursko-gorička domača kuhinja
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
domače slovenske in gorenjske jedi
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
bistro na italijansko-moderen način
prleška kuhinja z nadgradnjo
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
slovenske jedi na Gorenjskem
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
tradicionalna kraška kuhinja
posodobljena vipavska tradicija
slovensko jedi na prefinjen način
morska kuhinja s sestavinami na pragu
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
beneška bacara na piranski način
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
morske jedi s pogledom na morje
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
slovenska kuhinja na robu mesta
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
modernizirane briške jedi z razgledom
sodobno, s pravimi elementi
sodobna sredozemska kuhinja
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
mlade jedi iz starih receptov
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
mladi chef ustvarja brez handicapa
kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
moderna istrska kuhinja na tapas način
sodobno-domača pohorska kuhinja
morske jedi tudi drugače
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
slovenske jedi iz krušne peči
kraško-primorske jedi z domače kmetije
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
morske jedi z dobrimi ribiškimi zvezami
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
domače in posodobljene slovenske jedi
briške jedi z vinskim značajem
domače belokranjske jedi odlične kuharice
Pintarjevi prigrizki na tapas/tabars način
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
tradicionalna slovenska kuhinja na čelu z ocvrtim piščancem
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
sodobna sredozemska kuhinja
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
morska kuhinja koroške dečve
tradicionalne slovenske jedi iz Drage
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih odličnih vinih
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!