sredozemske jedi z novimi slikami
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
kraško-primorske jedi z domače kmetije
meso in ribe, z urbano spremljavo
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
steaki in burgerji z žara na oglje
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
slovenska kuhinja na robu mesta
avtorsko komentirane morske dobrote
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
tradicionalne jedi na urbani način
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
mlade jedi iz starih receptov
sodobno, s pravimi elementi
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
sodobno-domača pohorska kuhinja
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
slovenske jedi iz krušne peči
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
morske jedi tudi drugače
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih odličnih vinih
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
slovenske jedi na Gorenjskem
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
morska kuhinja koroške dečve
znane slovenske in modne svetovne jedi
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
morske jedi s pogledom na morje
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
tradicionalna slovenska kuhinja na čelu z ocvrtim piščancem
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
sredozemska kuhinja po štajersko
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
posodobljena regionalna kulinarika
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
slovenska kuhinja in morske jedi
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
sodobna slovenska kuhinja
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
mladostna ustvarjalnost na okusen način
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
prekmursko-gorička domača kuhinja
morska kuhinja s sestavinami na pragu
tradicionalna kraška kuhinja
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
sodobna primorska kuhinja v hotelu
bistro na italijansko-moderen način
beneška bacara na piranski način
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
domače belokranjske jedi odlične kuharice
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
domače slovenske in gorenjske jedi
posodobljena primorska kuhinja
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
posodobljena vipavska tradicija
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
premikanje meja kraške kulinarike in okusov
modernizirane briške jedi z razgledom
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
prleška kuhinja z nadgradnjo
domače na sodoben način in iz postrvi
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
sodobna sredozemska kuhinja
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
moderna kmečka slovenska kuhinja na stičišču Posavja in Dolenjske
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
briške jedi z vinskim značajem
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
domače in posodobljene slovenske jedi
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
slovenske jedi z okusi Kamnika
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
mladi chef ustvarja brez handicapa
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
domači in tuji okusi na izviren način
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
meso, predvsem goveje, na žaru
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
morske jedi z dobrimi ribiškimi zvezami
moderna istrska kuhinja na tapas način
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
veliko več kot picerija
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
sodobna sredozemska kuhinja
slovensko jedi na prefinjen način
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
sredozemska kuhinja z dizajnom
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!