domače in posodobljene slovenske jedi
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
italijanska kuhinja po navodilih chefa Alfreda Russa
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
slovenske jedi iz krušne peči
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
morske jedi z dobrimi ribiškimi zvezami
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
slovensko jedi na prefinjen način
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
tradicionalne jedi na urbani način
avtorsko komentirane morske dobrote
sodobna slovenska kuhinja
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
morska kuhinja izpod planin
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
domače slovenske in gorenjske jedi
Kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
tradicionalna kraška kuhinja
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
posodobljena regionalna kulinarika
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
sredozemska kuhinja po štajersko
meso, predvsem goveje, na žaru
domače belokranjske jedi odlične kuharice
izvirno in mladostno iz kraških sestavin
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
slovenske jedi na Gorenjskem
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
znane slovenske in modne svetovne jedi
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
beneška bacara na piranski način
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
sodobno-domača pohorska kuhinja
prleška kuhinja z nadgradnjo
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
morska kuhinja s sestavinami na pragu
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
sredozemske jedi z novimi slikami
kraško-primorske jedi z domače kmetije
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
tradicionalna slovenska kuhinja na čelu z ocvrtim piščancem
domači in tuji okusi na izviren način
briške jedi z vinskim značajem
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
mladostna ustvarjalnost na okusen način
moderna istrska kuhinja na tapas način
steaki in burgerji z žara na oglje
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
slovenska kuhinja in morske jedi
domače na sodoben način in iz postrvi
veliko več kot picerija
posodobljena vipavska tradicija
sredozemsko-štajerski okusi
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
mlade jedi iz starih receptov
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
sodobna primorska kuhinja v hotelu
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
morske jedi tudi drugače
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
slovenska kuhinja na robu mesta
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
meso in ribe, z urbano spremljavo
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
sodobna sredozemska kuhinja
sodobno, s pravimi elementi
morska kuhinja koroške dečve
prekmursko-gorička domača kuhinja
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
slovenske jedi z okusi Kamnika
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
sredozemska kuhinja z dizajnom
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
modernizirane briške jedi z razgledom
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
bistro na italijansko-moderen način
posodobljena primorska kuhinja
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
morske jedi s pogledom na morje
sodobna sredozemska kuhinja
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo v času Tedna restavracij: letna naročnina 10 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!