bistro na italijansko-moderen način
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
slovenska kuhinja na robu mesta
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
slovenska kuhinja z občutkom za sestavine in čas
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
fine primorske testenine avstralskega chefa
kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
avtorska kuhinja iz domače kuhinje
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
domače in posodobljene slovenske jedi
Slovenija je gastronomska regija, zjutraj, opoldan zvečer
japonski sušiji za osem Mariborčanov
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
moderna istrska kuhinja na tapas način
posodobljena primorska kuhinja
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
domače belokranjske jedi odlične kuharice
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
sodobna kmečka slovenska kuhinja na stičišču Posavja in Dolenjske
domače jedi s chefom, idejami in ekologijo
beneška bacara na vhodu Pirana
prleška kuhinja s Kuharjevo nadgradnjo
ambiciozna zgornje-savinjska kuhinja
kraško-primorske jedi z domače kmetije
mladi chef ustvarja brez handicapa
gostilniško-mediteranska kuhinja
avtorsko komentirane morske dobrote
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
urbana sredozemska kuhinja
sodobna slovenska kuhinja
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
francosko-italijansko-slovensko ob velnesu
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
gorenjska gostilna kot nekoč in danes
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
tradicionalne slovenske jedi iz Drage
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
slovenska kuhinja in morske jedi
moderne sredozemske jedi po avstrijsko
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
prekmursko-gorička domača kuhinja
kraška kuhinja z osebnim pristopom
slovenske jedi na Gorenjskem
sredozemska kuhinja z dizajnom
tradicionalne jedi na urbani način
steaki in burgerji z žara na oglje
morske jedi med briškimi vinogradi
moderno-vrhunske, mladostno-ambiciozne Jorgove kreacije
tradicionalna kraška kuhinja
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
mlade jedi iz starih receptov
domače slovenske jedi in lectova srca
iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na avtorski način
sodobna sredozemska kuhinja
morske jedi tudi drugače
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
posodobljena vipavska tradicija
Rajhove generacije osvežujejo prekmursko kulinarično tradicijo
sodobno-domača pohorska kuhinja
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
najboljši štajerski ocvrti piščanec
kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
stara slovenska kuhinja v novih časih
posebna morska ponudba na Gorenjskem
najboljši ljubljanski žar
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
posodobljena regionalna kulinarika
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
mladostna ustvarjalnost na okusen način
tradicionalne slovenske jedi na praznični način
ob Krki, vse iz postrvi in še malo divjačine
meso in ribe, z urbano spremljavo
veliko več kot picerija
meščanska štajerska kuhinja
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
Okusi Radol'ce med dnevnimi malicami
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
znane slovenske in modne svetovne jedi
slovenske jedi za sodobne viteze
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
Marko Pavčnik je soavtor slovenske kulinarične pomladi
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
doživljajsko istrsko kuhanje brez meja
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
sodobna primorska kuhinja v hotelu
slovenske jedi z okusi Kamnika
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
morske jedi s pogledom na morje
meso, predvsem goveje, na žaru
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
koroško-hribovita morska kuhinja
sodobna kuhinja izpod Alp
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
sodobno, s pravimi elementi
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
ribje jedi na ribiški palubi
sredozemske jedi z novimi slikami
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
bistronomija izpod planin v kraljevi hiši
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
briške jedi z vinskim značajem
sodobno italijansko na meji Koroške in Štajerske
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
posodobljena prekmurska kuhinja
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
prefinjena sredozemska kuhinja v hotelu
sodoben pogled na Bohinjsko jezero in njegove okuse
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
novo-slovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
Pintarjevi prigrizki na tapas/tabars način
slovenske jedi iz krušne peči
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
domači in tuji okusi na izviren način
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
modernizirane slovenske in hotelske jedi
sredozemska kuhinja po štajersko
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
bohinjski okusi z bratoma, mohantom in čokolado
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
fine jedi s posestva in polja/pula
slovensko jedi na prefinjen način
morska kuhinja s sestavinami na pragu
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
italijanske jedi na začetku Tržaške
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
Damjan in Tanja v rojstni hiši ob Krki
pristno domača primorska kuhinja
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najlepši kulinarični obisk pri nas
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!