Razvrsti po ocenah
Prikaži vse
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
domače in posodobljene slovenske jedi
morske jedi tudi drugače
briške jedi z vinskim značajem
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
domače belokranjske jedi odlične kuharice
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
morska kuhinja s sestavinami na pragu
posodobljena primorska kuhinja
kraške jedi, kot nekoč in še danes
modernizirane briške jedi z razgledom
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
sodobna slovenska kuhinja
moderna istrska kuhinja na tapas način
zgornje-savinjske jedi mladega chefa
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
slovenska kuhinja nove generacije
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
sredozemska kuhinja po štajersko
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
domači in tuji okusi na izviren način
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
sodobno, s pravimi elementi
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
mednarodna vrhunskost in Vračkova posebnost v presenečenjih z Davidovim podpisom
mlade jedi iz starih receptov
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
sodobna in urbana kuhinja iz slovenskih sestavin in tradicije
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
sredozemske jedi z novimi slikami
sredozemska kuhinja z dizajnom
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
morska kuhinja izpod planin
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
sodobna sredozemska kuhinja
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
slovensko jedi na prefinjen način
moderno z regionalnim občutkom
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
posodobljena regionalna kulinarika
veliko več kot picerija
kreativna morska kuhinja noninega vnuka
sodobna sredozemska kuhinja
steaki in burgerji z žara na oglje
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
bistro na italijansko-moderen način
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
domače slovenske in gorenjske jedi
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
meso, predvsem goveje, na žaru
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
slovenske jedi na Gorenjskem
slovenska kuhinja na robu mesta
slovenske jedi z okusi Kamnika
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
tradicionalna slovenska kuhinja
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
slovenska kuhinja in morske jedi
slovenske jedi iz krušne peči
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
tradicionalna kuhinja na sodoben način Vesne Čarman
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
znane slovenske in modne svetovne jedi
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
tradicionalna kraška kuhinja
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
sredozemsko-štajerski okusi
meso in ribe, z urbano spremljavo
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
slovensko znane bistro jedi
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!