steaki in burgerji z žara na oglje
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
sredozemska kuhinja ob letališki stezi
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
domače belokranjske jedi odlične kuharice
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
sredozemska kuhinja po štajersko
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
tradicionalna kraška kuhinja
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
slovenska kuhinja in morske jedi
moderna istrska kuhinja na tapas način
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
veliko več kot picerija
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
sodobna in urbana kuhinja iz slovenskih sestavin in tradicije
domače in posodobljene slovenske jedi
sredozemsko-štajerski okusi
bistro na italijansko-moderen način
kraške jedi, kot nekoč in še danes
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
morske jedi tudi drugače
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
slovenska kuhinja na robu mesta
sodobna slovenska kuhinja
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
sodobno, s pravimi elementi
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
posodobljena regionalna kulinarika
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
meso in ribe, z urbano spremljavo
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
slovenska kuhinja nove generacije
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
prekmursko-gorička domača kuhinja
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
znane slovenske in modne svetovne jedi
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
sredozemske jedi z novimi slikami
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
mednarodna vrhunskost in Vračkova posebnost v presenečenjih z Davidovim podpisom
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
morska kuhinja s sestavinami na pragu
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
slovensko jedi na prefinjen način
domače slovenske in gorenjske jedi
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
sodobna sredozemska kuhinja
meso, predvsem goveje, na žaru
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
slovenske jedi z okusi Kamnika
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
slovenske jedi iz krušne peči
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
mlade jedi iz starih receptov
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
modernizirane briške jedi z razgledom
sredozemska kuhinja z dizajnom
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
tradicionalna kuhinja na sodoben način Vesne Čarman
zgornje-savinjske jedi mladega chefa
moderno z regionalnim občutkom
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
domači in tuji okusi na izviren način
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
slovenske jedi na Gorenjskem
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
prleška kuhinja z nadgradnjo
tradicionalne jedi na urbani način
morska kuhinja izpod planin
posodobljena primorska kuhinja
briške jedi z vinskim značajem
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
sodobna sredozemska kuhinja
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!