sredozemske jedi z novimi slikami
slovenska kuhinja nove generacije
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
modernizirane briške jedi z razgledom
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
domači in tuji okusi na izviren način
posodobljena primorska kuhinja
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
veliko več kot picerija
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
domače slovenske in gorenjske jedi
kraško-primorske jedi z domače kmetije
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
slovenske jedi na Gorenjskem
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
sodobna sredozemska kuhinja
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
slovensko jedi na prefinjen način
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
sodobno, s pravimi elementi
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
slovenske jedi z okusi Kamnika
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
znane slovenske in modne svetovne jedi
steaki in burgerji z žara na oglje
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
moderna istrska kuhinja na tapas način
prleška kuhinja z nadgradnjo
sredozemska kuhinja ob letališki stezi
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
meso, predvsem goveje, na žaru
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
slovenska kuhinja na robu mesta
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
posodobljena regionalna kulinarika
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
sodobna in urbana kuhinja iz slovenskih sestavin in tradicije
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
sodobna slovenska kuhinja
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
domače in posodobljene slovenske jedi
bistro na italijansko-moderen način
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
prekmursko-gorička domača kuhinja
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
morska kuhinja izpod planin
italijanska kuhinja po navodilih chefa Alfreda Russa
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
morska kuhinja s sestavinami na pragu
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
briške jedi z vinskim značajem
slovenske jedi iz krušne peči
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
domače belokranjske jedi odlične kuharice
sodobna primorska kuhinja v hotelu
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
kraške jedi, kot nekoč in še danes
izvirno in mladostno iz kraških sestavin
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
zgornje-savinjske jedi mladega chefa
sodobna sredozemska kuhinja
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
morske jedi tudi drugače
beneška bacara na piranski način
sredozemska kuhinja po štajersko
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
slovenska kuhinja in morske jedi
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
meso in ribe, z urbano spremljavo
tradicionalna kraška kuhinja
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
mlade jedi iz starih receptov
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
mednarodna vrhunskost in Vračkova posebnost v presenečenjih z Davidovim podpisom
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
sodobno-domača pohorska kuhinja
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
sredozemsko-štajerski okusi
tradicionalne jedi na urbani način
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
sredozemska kuhinja z dizajnom
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!