obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
sodobno-domača pohorska kuhinja
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
meso, predvsem goveje, na žaru
sodobno, s pravimi elementi
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
avtorsko komentirane morske dobrote
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
morska kuhinja izpod planin
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
morska kuhinja s sestavinami na pragu
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
domače slovenske in gorenjske jedi
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
sodobna in urbana kuhinja iz slovenskih sestavin in tradicije
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
slovenska kuhinja nove generacije
zgornje-savinjske jedi mladega chefa
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
sodobna sredozemska kuhinja
sodobna primorska kuhinja v hotelu
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
prekmursko-gorička domača kuhinja
domače belokranjske jedi odlične kuharice
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
bistro na italijansko-moderen način
sredozemska kuhinja po štajersko
steaki in burgerji z žara na oglje
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
prleška kuhinja z nadgradnjo
sredozemsko-štajerski okusi
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
beneška bacara na piranski način
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
domači in tuji okusi na izviren način
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
slovenske jedi na Gorenjskem
sodobna slovenska kuhinja
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
italijanska kuhinja po navodilih chefa Alfreda Russa
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
sodobna sredozemska kuhinja
veliko več kot picerija
mlade jedi iz starih receptov
slovensko jedi na prefinjen način
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
izvirno in mladostno iz kraških sestavin
slovenske jedi z okusi Kamnika
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
moderna istrska kuhinja na tapas način
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
slovenske jedi iz krušne peči
sredozemska kuhinja ob letališki stezi
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
znane slovenske in modne svetovne jedi
posodobljena primorska kuhinja
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
tradicionalne jedi na urbani način
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
domače in posodobljene slovenske jedi
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
posodobljena regionalna kulinarika
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
morska kuhinja koroške dečve
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
sredozemske jedi z novimi slikami
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
briške jedi z vinskim značajem
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
tradicionalna kraška kuhinja
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
kraško-primorske jedi z domače kmetije
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
slovenska kuhinja in morske jedi
meso in ribe, z urbano spremljavo
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
Kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
slovenska kuhinja na robu mesta
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
modernizirane briške jedi z razgledom
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
morske jedi tudi drugače
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
sredozemska kuhinja z dizajnom
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!