svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
avtorsko komentirane morske dobrote
sredozemska kuhinja po štajersko
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
sodobna sredozemska kuhinja
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
morska kuhinja izpod planin
sredozemska kuhinja z dizajnom
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
morska kuhinja s sestavinami na pragu
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
prleška kuhinja z nadgradnjo
domače na sodoben način in iz postrvi
slovenske jedi z okusi Kamnika
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
slovenske jedi na Gorenjskem
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
posodobljena regionalna kulinarika
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
steaki in burgerji z žara na oglje
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
sodobno-domača pohorska kuhinja
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
sredozemsko-štajerski okusi
morske jedi s pogledom na morje
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
meso, predvsem goveje, na žaru
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
slovenska kuhinja na robu mesta
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
beneška bacara na piranski način
Kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
moderne kraško-primorske jedi
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
znane slovenske in modne svetovne jedi
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
sodobna slovenska kuhinja
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
sodobna primorska kuhinja v hotelu
sredozemske jedi z novimi slikami
morske jedi z dobrimi ribiškimi zvezami
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
tradicionalna kraška kuhinja
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
sodobna sredozemska kuhinja
mladostna ustvarjalnost na okusen način
slovensko jedi na prefinjen način
tradicionalna slovenska kuhinja na čelu z ocvrtim piščancem
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
tradicionalne jedi na urbani način
kraško-primorske jedi z domače kmetije
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
posodobljena primorska kuhinja
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
sodobno, s pravimi elementi
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
morska kuhinja koroške dečve
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
posodobljena vipavska tradicija
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
domači in tuji okusi na izviren način
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
domače belokranjske jedi odlične kuharice
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
italijanska kuhinja po navodilih chefa Alfreda Russa
slovenska kuhinja in morske jedi
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
morske jedi tudi drugače
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
modernizirane briške jedi z razgledom
domače in posodobljene slovenske jedi
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
moderna istrska kuhinja na tapas način
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
briške jedi z vinskim značajem
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
slovenske jedi iz krušne peči
meso in ribe, z urbano spremljavo
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
prekmursko-gorička domača kuhinja
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
veliko več kot picerija
domače slovenske in gorenjske jedi
bistro na italijansko-moderen način
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
izvirno in mladostno iz kraških sestavin
mlade jedi iz starih receptov
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
mladi chef ustvarja brez handicapa
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!