modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
bistro na italijansko-moderen način
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
italijanska kuhinja po navodilih chefa Alfreda Russa
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
slovenska kuhinja na robu mesta
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
prekmursko-gorička domača kuhinja
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
mednarodna vrhunskost in Vračkova posebnost v presenečenjih z Davidovim podpisom
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
slovenske jedi z okusi Kamnika
domače slovenske in gorenjske jedi
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
posodobljena regionalna kulinarika
meso in ribe, z urbano spremljavo
sodobna sredozemska kuhinja
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
sodobno-domača pohorska kuhinja
morske jedi tudi drugače
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
sredozemske jedi z novimi slikami
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
modernizirane briške jedi z razgledom
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
veliko več kot picerija
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
sodobna sredozemska kuhinja
morska kuhinja izpod planin
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
sodobna primorska kuhinja v hotelu
morska kuhinja s sestavinami na pragu
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
izvirno in mladostno iz kraških sestavin
slovenska kuhinja nove generacije
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
zgornje-savinjske jedi mladega chefa
prleška kuhinja z nadgradnjo
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
sodobna in urbana kuhinja iz slovenskih sestavin in tradicije
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
sredozemsko-štajerski okusi
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
domače in posodobljene slovenske jedi
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
sodobno, s pravimi elementi
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
slovenske jedi na Gorenjskem
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
moderna istrska kuhinja na tapas način
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
tradicionalne jedi na urbani način
domači in tuji okusi na izviren način
posodobljena primorska kuhinja
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
mlade jedi iz starih receptov
sredozemska kuhinja ob letališki stezi
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
sodobna slovenska kuhinja
slovenska kuhinja in morske jedi
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
sredozemska kuhinja z dizajnom
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
kraške jedi, kot nekoč in še danes
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
znane slovenske in modne svetovne jedi
meso, predvsem goveje, na žaru
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
sredozemska kuhinja po štajersko
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
briške jedi z vinskim značajem
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
slovensko jedi na prefinjen način
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
slovenske jedi iz krušne peči
tradicionalna kraška kuhinja
domače belokranjske jedi odlične kuharice
steaki in burgerji z žara na oglje
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!