Razvrsti po ocenah
Prikaži vse
kreativna morska kuhinja noninega vnuka
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
morske jedi tudi drugače
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
slovenska kuhinja in morske jedi
mlade jedi iz starih receptov
slovenska kuhinja na robu mesta
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
domače in posodobljene slovenske jedi
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
slovenske jedi na Gorenjskem
znane slovenske in modne svetovne jedi
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
morska kuhinja izpod planin
sredozemska kuhinja z dizajnom
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
sredozemsko-štajerski okusi
sodobna sredozemska kuhinja
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
posodobljena regionalna kulinarika
meso, predvsem goveje, na žaru
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
slovensko jedi na prefinjen način
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
meso in ribe, z urbano spremljavo
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
moderno z regionalnim občutkom
domače belokranjske jedi odlične kuharice
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
domači in tuji okusi na izviren način
moderna istrska kuhinja na tapas način
slovenske jedi z okusi Kamnika
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
veliko več kot picerija
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
tradicionalna slovenska kuhinja
bistro na italijansko-moderen način
kraške jedi, kot nekoč in še danes
posodobljena primorska kuhinja
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
steaki in burgerji z žara na oglje
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
modernizirane briške jedi z razgledom
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
morska kuhinja s sestavinami na pragu
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
sodobno, s pravimi elementi
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
briške jedi z vinskim značajem
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
nova logarska kuhinja Martine Breznik
sodobna in urbana kuhinja iz slovenskih sestavin in tradicije
mednarodna vrhunskost in Vračkova posebnost v presenečenjih z Davidovim podpisom
slovensko znane bistro jedi
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
sredozemska kuhinja po štajersko
sodobna sredozemska kuhinja
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
sodobna slovenska kuhinja
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
tradicionalna kraška kuhinja
tradicionalna kuhinja na sodoben način Vesne Čarman
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
slovenske jedi iz krušne peči
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!