morska kuhinja s sestavinami na pragu
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
znane slovenske in modne svetovne jedi
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
slovenske jedi na Gorenjskem
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
sodobna sredozemska kuhinja
modernizirane briške jedi z razgledom
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
slovenska kuhinja nove generacije
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
meso in ribe, z urbano spremljavo
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
steaki in burgerji z žara na oglje
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
domači in tuji okusi na izviren način
domače in posodobljene slovenske jedi
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
moderno z regionalnim občutkom
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
kraške jedi, kot nekoč in še danes
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
prekmursko-gorička domača kuhinja
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
meso, predvsem goveje, na žaru
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
bistro na italijansko-moderen način
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
sodobna in urbana kuhinja iz slovenskih sestavin in tradicije
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
slovensko jedi na prefinjen način
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
tradicionalna kraška kuhinja
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
tradicionalna kuhinja na sodoben način Vesne Čarman
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
morske jedi tudi drugače
mlade jedi iz starih receptov
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
slovenske jedi iz krušne peči
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
domače slovenske in gorenjske jedi
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
sredozemsko-štajerski okusi
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
posodobljena regionalna kulinarika
slovenska kuhinja in morske jedi
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
sodobno, s pravimi elementi
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
sredozemska kuhinja z dizajnom
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
slovenske jedi z okusi Kamnika
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
veliko več kot picerija
sodobna slovenska kuhinja
sodobna sredozemska kuhinja
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
briške jedi z vinskim značajem
domače belokranjske jedi odlične kuharice
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
prleška kuhinja z nadgradnjo
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
slovenska kuhinja na robu mesta
posodobljena primorska kuhinja
sredozemske jedi z novimi slikami
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
sredozemska kuhinja ob letališki stezi
moderna istrska kuhinja na tapas način
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
mednarodna vrhunskost in Vračkova posebnost v presenečenjih z Davidovim podpisom
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
sredozemska kuhinja po štajersko
tradicionalne jedi na urbani način
morska kuhinja izpod planin
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!