tradicionalne koroške jedi in posebnosti
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
briške jedi z vinskim značajem
sredozemska kuhinja po štajersko
posodobljena vipavska tradicija
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
italijanske jedi na začetku Tržaške
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
znane slovenske in modne svetovne jedi
domači in tuji okusi na izviren način
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
tradicionalne jedi na urbani način
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
slovenske jedi za sodobne viteze
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
avtorsko komentirane morske dobrote
mladi chef ustvarja brez handicapa
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
beneška bacara na piranski način
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
tradicionalne slovenske jedi iz Drage
sodobno, s pravimi elementi
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
slovenske jedi z okusi Kamnika
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
sodobna sredozemska kuhinja
morske jedi s pogledom na morje
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
tradicionalna kraška kuhinja
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
domače slovenske in gorenjske jedi
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
kraško-primorske jedi z domače kmetije
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih odličnih vinih
posodobljena regionalna kulinarika
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
mlade jedi iz starih receptov
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
modernizirane briške jedi z razgledom
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
tradicionalna slovenska kuhinja na čelu z ocvrtim piščancem
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
sredozemska kuhinja z dizajnom
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
sodoben pogled na Bohinjsko jezero in njegove okuse
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
sredozemske jedi z novimi slikami
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
slovenske jedi na Gorenjskem
slovenske jedi iz krušne peči
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
prleška kuhinja z nadgradnjo
slovenska kuhinja in morske jedi
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
sodobno-domača pohorska kuhinja
posodobljena primorska kuhinja
moderna kmečka slovenska kuhinja na stičišču Posavja in Dolenjske
morske jedi z dobrimi ribiškimi zvezami
domače belokranjske jedi odlične kuharice
doživljajsko istrsko kuhanje brez meja
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
mladostna ustvarjalnost na okusen način
Slovenija je gastronomska regija, zjutraj, opoldan zvečer
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
prekmursko-gorička domača kuhinja
slovensko jedi na prefinjen način
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
veliko več kot picerija
morske jedi tudi drugače
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
ob Krki, vse iz postrvi in še malo divjačine
steaki in burgerji z žara na oglje
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
sodobna slovenska kuhinja
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
moderna istrska kuhinja na tapas način
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
meso in ribe, z urbano spremljavo
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
morska kuhinja s sestavinami na pragu
meso, predvsem goveje, na žaru
francosko-italijansko-slovensko ob velnesu
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
domače in posodobljene slovenske jedi
Pintarjevi prigrizki na tapas/tabars način
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
bistro na italijansko-moderen način
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
slovenska kuhinja na robu mesta
sodobna sredozemska kuhinja
sodobna primorska kuhinja v hotelu
fine primorske testenine avstralskega chefa
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
morska kuhinja koroške dečve
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!