Element

Zakaj in zato v Trzinu

V Element vstopiš z občutkom že doživetega. Te goste že poznaš, te krožnike si že videl, ta vina si že popil … Toda, ko odhajaš, doživeto vseeno pridobi novo spoznanje. Element zavestno ne sega v višave, a to, kar ponuja, ima svoja zakaj in zato. Jedi, predvsem, niso površne, kar je sicer prevečkrat in marsikje posledica modernih gostinskih investicij v stene in opremo, zaradi katerih na koncu zmanjka za vsebino. Element ne diši po menzi!

Restavracija v poslovni coni v Črnučah, v pravih teksturah, tonih in slogih, s pravimi gosti in pravimi lestenci, ob dolgo usnjeno steno vabi poslovne goste z obvoznice, da v njej opravijo vse to, kar bi sicer v pisarni, a tajnica nima štedilnika, avtomat za kavo pa ne briških buteljk.

Rad Dobrojem priporoča

Element nima le stilskega interjerja, profesionalnega servisa in veščih kuharjev, temveč predvsem z izbiro kakovostnih sestavin upraviči kak evro več v a la carte ponudbi in kak okrasek več na večjem krožniku v konkurenčni dnevni ponudbi.