Razvrsti po ocenah
Vse ocene
istrske mesne in posebne jedi
morske jedi iz Kvarnerja
vrhunska in avtorska podeželska kuhinja
vrhunska avtorska kuhinja brez mesa
tradicionalne istrsko-morske jedi
avtorsko-modernistična interpretacija tradicionalne katalonske kuhinje bratov Roca
azijsko-avtorska kuhinja Berlinčana
italijanska vrhunska in avtorska kuhinja
avtorska kuhinja iz najboljših štajerskih sestavin
vrhunstvo najboljšega ameriškega chefa
kraške italijansko-slovenske jedi
sveže iz morja po Amijino
inovativna katalonska kuhinja
visoka sodobna kuhinja z avstrijsko tradicijo iz Wachaua
divje, po permakulturnih načelih in starih običajih
domače jedi z vrhunsko izvedbo
sezonsko in kot je chefu všeč
visoka in avtorska kuhinja najboljšega baskovskega chefa
tradicionalne avstrijsko-štajerske jedi na chefovski način
vrhunska kuhinja italijanskega juga in Iaccarinove družine
kuhinja s tradicijo in kontradikcijo slavnega andaluzijskega chefa
bogate skradinske jedi na Vesnin sodobni način
morske jedi od repa do škrg a la David Skoko
sveže iz morja in čim krajše v kuhinji
vrhunska avtorska kuhinja, ki rada preseneča
moderne jedi iz istrskih sestavin
vrhunska avstrijska avtorska kuhinja
vrhunska štajerska avtorska kuhinja
vrhunska avtorska kuhinja Nina Di Costanza
domače, pristne, samoborske, Grgosove specialitete
regionalno, toda kreativno, med vinogradi
modernizirane istrske jedi
kraške jedi in raženj po Oberdanovo
kreativna alpska kuhinja Andreasa Döllererja
nova nordijska kuhinja Renéja Redzepija
vrhunska in lokalna kuhinja obenem
furlanska kuhinja, ki zna italijansko in slovensko
sodobna sredozemska visoka kuhinja
katalonsko mediteranska kuhinja
visoko-kreativna kuhinja umetniškega chefa
sodobna mediteranska kuhinja z lokalnimi sestavinami
vrhunska avtorska kuhinja iz mesta pašte
visoka bavarsko-francoska kuhinja avstrijskega chefa
avantgardno-kreativna vrhunska kuhinja
inovativna in avtorska južnotirolska kuhinja
klasične in kreativne ocvrte pizze
vrhunskost s talentom iz lokalnih sestavin
visoka baskovska kuhinja očeta in hčere Arzak
dalmatinske jedi z modernističnimi tehnikami vrhunskega chefa
sodobna istrska kuhinja z veliko tartufi
kreativna visoka koroška kuhinja
kreativni prigrizki in slaščice
vrhunska italijanska kuhinja nemškega chefa
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!