Razvrsti po ocenah
Vse ocene
modernizirane istrske jedi
nova turška kuhinja svetovljanskega chefa
vrhunstvo najboljšega ameriškega chefa
domače jedi z vrhunsko izvedbo
vrhunska štajerska avtorska kuhinja
avtorsko-modernistična interpretacija tradicionalne katalonske kuhinje bratov Roca
vrhunska in lokalna kuhinja obenem
italijanska vrhunska in avtorska kuhinja
kreativna visoka koroška kuhinja
dalmatinsko-španska kuhinja po vinjeraško
klasične in kreativne ocvrte pizze
regionalno, toda kreativno, med vinogradi
vrhunska avtorska kuhinja Nina Di Costanza
kraške italijansko-slovenske jedi
italijanska kulinarična moda sredi luksuzne trgovine
kuhinja s tradicijo in kontradikcijo slavnega andaluzijskega chefa
sveže iz morja in čim krajše v kuhinji
avantgardno-kreativna vrhunska kuhinja
vrhunska avtorska kuhinja, ki rada preseneča
kreativne avstrijsko-štajerske jedi
vrhunskost s talentom iz lokalnih sestavin
emancipirana ustvarjalnost z avstrijskimi koreninami
sodobna sredozemska visoka kuhinja
vrhunska avstrijska avtorska kuhinja
vrhunska kuhinja italijanskega juga in Iaccarinove družine
domače, pristne, samoborske, Grgosove specialitete
istrske mesne in posebne jedi
nova nordijska kuhinja Renéja Redzepija
moderna avstrijsko-alpska vrhunska kuhinja v družinskem hotelu
vrhunska avtorska kuhinja brez mesa
visoka in avtorska kuhinja najboljšega baskovskega chefa
kreativni prigrizki in slaščice
vrhunska sladkovodno-zelenjavna koroška kuhinja
tradicionalne istrsko-morske jedi
sezonsko in kot je chefu všeč
tradicionalne avstrijsko-štajerske jedi na chefovski način
katalonsko mediteranska kuhinja
kreativna alpska kuhinja Andreasa Döllererja
istrske jedi iz gozda, s travnikov in z domačega vrta
furlanska kuhinja, ki zna italijansko in slovensko
sodobna istrska kuhinja z veliko tartufi
inovativna in avtorska južnotirolska kuhinja
vrhunska in avtorska podeželska kuhinja
sveže iz morja po Amijino
visoka bavarsko-francoska kuhinja avstrijskega chefa
kraške jedi in raženj po Oberdanovo
visoka sodobna kuhinja z avstrijsko tradicijo iz Wachaua
vrhunska italijanska kuhinja nemškega chefa
dalmatinske jedi z modernističnimi tehnikami vrhunskega chefa
morske jedi ob ribiških barkah
azijsko-avtorska kuhinja Berlinčana
morska iskrenost z najbližjega otoka
bogate skradinske jedi na Vesnin sodobni način
vrhunska avtorska kuhinja iz mesta pašte
moderne jedi iz istrskih sestavin
visoko-kreativna kuhinja umetniškega chefa
avtorska kuhinja iz najboljših štajerskih sestavin
divje, po permakulturnih načelih in starih običajih
inovativna katalonska kuhinja
morske jedi od repa do škrg a la David Skoko
visoka baskovska kuhinja očeta in hčere Arzak
sodobna mediteranska kuhinja z lokalnimi sestavinami
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!