Razvrsti po ocenah
Vse ocene
kraške jedi in raženj po Oberdanovo
visoka sodobna kuhinja z avstrijsko tradicijo iz Wachaua
italijanska kulinarična moda sredi luksuzne trgovine
vrhunskost s talentom iz lokalnih sestavin
nova nordijska kuhinja Renéja Redzepija
morske jedi iz Kvarnerja
istrske mesne in posebne jedi
kreativna visoka koroška kuhinja
kreativni prigrizki in slaščice
vrhunska avtorska kuhinja Nina Di Costanza
regionalno, toda kreativno, med vinogradi
visoka baskovska kuhinja očeta in hčere Arzak
vrhunska kuhinja italijanskega juga in Iaccarinove družine
sodobna mediteranska kuhinja z lokalnimi sestavinami
emancipirana ustvarjalnost z avstrijskimi koreninami
kreativna alpska kuhinja Andreasa Döllererja
vrhunstvo najboljšega ameriškega chefa
visoka bavarsko-francoska kuhinja avstrijskega chefa
vrhunska avtorska kuhinja brez mesa
avtorska kuhinja iz najboljših štajerskih sestavin
inovativna katalonska kuhinja
kuhinja s tradicijo in kontradikcijo slavnega andaluzijskega chefa
vrhunska italijanska kuhinja nemškega chefa
klasične in kreativne ocvrte pizze
kraške italijansko-slovenske jedi
domače jedi z vrhunsko izvedbo
azijsko-avtorska kuhinja Berlinčana
divje, po permakulturnih načelih in starih običajih
italijanska vrhunska in avtorska kuhinja
morske jedi od repa do škrg a la David Skoko
sezonsko in kot je chefu všeč
tradicionalne avstrijsko-štajerske jedi na chefovski način
dalmatinsko-španska kuhinja po vinjeraško
morske jedi ob ribiških barkah
vrhunska štajerska avtorska kuhinja
moderna avstrijsko-alpska vrhunska kuhinja v družinskem hotelu
katalonsko mediteranska kuhinja
inovativna in avtorska južnotirolska kuhinja
vrhunska avstrijska avtorska kuhinja
tradicionalne istrsko-morske jedi
vrhunska in avtorska podeželska kuhinja
dalmatinske jedi z modernističnimi tehnikami vrhunskega chefa
avtorsko-modernistična interpretacija tradicionalne katalonske kuhinje bratov Roca
sveže iz morja po Amijino
modernizirane istrske jedi
nova turška kuhinja svetovljanskega chefa
sodobna istrska kuhinja z veliko tartufi
domače, pristne, samoborske, Grgosove specialitete
avantgardno-kreativna vrhunska kuhinja
kreativne avstrijsko-štajerske jedi
vrhunska avtorska kuhinja iz mesta pašte
moderne jedi iz istrskih sestavin
bogate skradinske jedi na Vesnin sodobni način
visoka in avtorska kuhinja najboljšega baskovskega chefa
visoko-kreativna kuhinja umetniškega chefa
sveže iz morja in čim krajše v kuhinji
vrhunska in lokalna kuhinja obenem
vrhunska sladkovodno-zelenjavna koroška kuhinja
furlanska kuhinja, ki zna italijansko in slovensko
vrhunska avtorska kuhinja, ki rada preseneča
sodobna sredozemska visoka kuhinja
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!