Razvrsti po ocenah
Vse ocene
vrhunska avstrijska avtorska kuhinja
nova nordijska kuhinja Renéja Redzepija
visoka bavarsko-francoska kuhinja avstrijskega chefa
vrhunska kuhinja italijanskega juga in Iaccarinove družine
italijanska vrhunska in avtorska kuhinja
vrhunska in avtorska podeželska kuhinja
moderne jedi iz istrskih sestavin
dalmatinske jedi z modernističnimi tehnikami vrhunskega chefa
domače, pristne, samoborske, Grgosove specialitete
katalonsko mediteranska kuhinja
kreativna alpska kuhinja Andreasa Döllererja
vrhunska avtorska kuhinja brez mesa
morske jedi od repa do škrg a la David Skoko
inovativna in avtorska južnotirolska kuhinja
vrhunska italijanska kuhinja nemškega chefa
vrhunska štajerska avtorska kuhinja
sodobna istrska kuhinja z veliko tartufi
vrhunska in lokalna kuhinja obenem
sveže iz morja po Amijino
kuhinja s tradicijo in kontradikcijo slavnega andaluzijskega chefa
visoka baskovska kuhinja očeta in hčere Arzak
kraške jedi in raženj po Oberdanovo
vrhunska avtorska kuhinja Nina Di Costanza
inovativna katalonska kuhinja
morske jedi iz Kvarnerja
vrhunska avtorska kuhinja iz mesta pašte
visoka in avtorska kuhinja najboljšega baskovskega chefa
regionalno, toda kreativno, med vinogradi
modernizirane istrske jedi
tradicionalne avstrijsko-štajerske jedi na chefovski način
sodobna sredozemska visoka kuhinja
avtorsko-modernistična interpretacija tradicionalne katalonske kuhinje bratov Roca
klasične in kreativne ocvrte pizze
kreativni prigrizki in slaščice
tradicionalne istrsko-morske jedi
sezonsko in kot je chefu všeč
vrhunska avtorska kuhinja, ki rada preseneča
sodobna mediteranska kuhinja z lokalnimi sestavinami
kraške italijansko-slovenske jedi
visoko-kreativna kuhinja umetniškega chefa
azijsko-avtorska kuhinja Berlinčana
avantgardno-kreativna vrhunska kuhinja
sveže iz morja in čim krajše v kuhinji
vrhunskost s talentom iz lokalnih sestavin
avtorska kuhinja iz najboljših štajerskih sestavin
vrhunstvo najboljšega ameriškega chefa
furlanska kuhinja, ki zna italijansko in slovensko
istrske mesne in posebne jedi
domače jedi z vrhunsko izvedbo
kreativna visoka koroška kuhinja
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!