Razvrsti po ocenah
Prikaži vse
inovativna in avtorska južnotirolska kuhinja
italijanska vrhunska in avtorska kuhinja
avtorska kuhinja iz najboljših štajerskih sestavin
vrhunska štajerska avtorska kuhinja
sodobna mediteranska kuhinja z lokalnimi sestavinami
sodobna istrska kuhinja z veliko tartufi
visoka in avtorska kuhinja najboljšega baskovskega chefa
moderne jedi iz istrskih sestavin
vrhunskost s talentom iz lokalnih sestavin
sveže iz morja in čim krajše v kuhinji
avtorsko-modernistična interpretacija tradicionalne katalonske kuhinje bratov Roca
dalmatinske jedi z modernističnimi tehnikami vrhunskega chefa
visoka baskovska kuhinja očeta in hčere Arzak
katalonsko mediteranska kuhinja
morske jedi iz Kvarnerja
visoka bavarsko-francoska kuhinja avstrijskega chefa
kreativni prigrizki in slaščice
kreativna visoka koroška kuhinja
avtorsko, italijansko, lokalno, žensko
furlanska kuhinja, ki zna italijansko in slovensko
vrhunska in lokalna kuhinja obenem
vrhunska italijanska kuhinja nemškega chefa
sodobna sredozemska visoka kuhinja
avantgardno-kreativna vrhunska kuhinja
visoko-kreativna kuhinja umetniškega chefa
inovativna katalonska kuhinja
vrhunska in avtorska podeželska kuhinja
vrhunska avstrijska avtorska kuhinja
kreativna alpska kuhinja Andreasa Döllererja
kraške italijansko-slovenske jedi
kuhinja s tradicijo in kontradikcijo slavnega andaluzijskega chefa
domače, pristne, samoborske, Grgosove specialitete
vrhunska avtorska kuhinja, ki rada preseneča
vrhunstvo najboljšega ameriškega chefa
morske jedi od repa do škrg a la David Skoko
nova nordijska kuhinja Renéja Redzepija
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!