Razvrsti po ocenah
Vse ocene
divje, po permakulturnih načelih in starih običajih
vrhunska sladkovodno-zelenjavna koroška kuhinja
visoka bavarsko-francoska kuhinja avstrijskega chefa
katalonsko mediteranska kuhinja
morske jedi iz Kvarnerja
vrhunska avtorska kuhinja, ki rada preseneča
sezonsko in kot je chefu všeč
visoka sodobna kuhinja z avstrijsko tradicijo iz Wachaua
vrhunska avtorska kuhinja Nina Di Costanza
kreativna alpska kuhinja Andreasa Döllererja
kreativna visoka koroška kuhinja
vrhunska avstrijska avtorska kuhinja
kuhinja s tradicijo in kontradikcijo slavnega andaluzijskega chefa
klasične in kreativne ocvrte pizze
vrhunska avtorska kuhinja brez mesa
italijanska vrhunska in avtorska kuhinja
sveže iz morja in čim krajše v kuhinji
visoko-kreativna kuhinja umetniškega chefa
visoka baskovska kuhinja očeta in hčere Arzak
modernizirane istrske jedi
kraške jedi in raženj po Oberdanovo
morske jedi od repa do škrg a la David Skoko
vrhunska in lokalna kuhinja obenem
vrhunska štajerska avtorska kuhinja
domače, pristne, samoborske, Grgosove specialitete
regionalno, toda kreativno, med vinogradi
inovativna katalonska kuhinja
visoka in avtorska kuhinja najboljšega baskovskega chefa
sodobna istrska kuhinja z veliko tartufi
vrhunska kuhinja italijanskega juga in Iaccarinove družine
domače jedi z vrhunsko izvedbo
avtorsko-modernistična interpretacija tradicionalne katalonske kuhinje bratov Roca
vrhunska italijanska kuhinja nemškega chefa
istrske mesne in posebne jedi
moderne jedi iz istrskih sestavin
vrhunskost s talentom iz lokalnih sestavin
dalmatinske jedi z modernističnimi tehnikami vrhunskega chefa
tradicionalne avstrijsko-štajerske jedi na chefovski način
nova nordijska kuhinja Renéja Redzepija
vrhunska in avtorska podeželska kuhinja
tradicionalne istrsko-morske jedi
inovativna in avtorska južnotirolska kuhinja
kreativni prigrizki in slaščice
avtorska kuhinja iz najboljših štajerskih sestavin
vrhunska avtorska kuhinja iz mesta pašte
azijsko-avtorska kuhinja Berlinčana
sodobna sredozemska visoka kuhinja
avantgardno-kreativna vrhunska kuhinja
sodobna mediteranska kuhinja z lokalnimi sestavinami
furlanska kuhinja, ki zna italijansko in slovensko
bogate skradinske jedi na Vesnin sodobni način
kraške italijansko-slovenske jedi
vrhunstvo najboljšega ameriškega chefa
sveže iz morja po Amijino
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo v času Tedna restavracij: letna naročnina 10 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!