Razvrsti po ocenah
Vse ocene
dalmatinske jedi z modernističnimi tehnikami vrhunskega chefa
sodobna istrska kuhinja z veliko tartufi
visoka bavarsko-francoska kuhinja avstrijskega chefa
furlanska kuhinja, ki zna italijansko in slovensko
sodobna sredozemska visoka kuhinja
vrhunstvo najboljšega ameriškega chefa
kuhinja s tradicijo in kontradikcijo slavnega andaluzijskega chefa
domače jedi z vrhunsko izvedbo
sveže iz morja po Amijino
italijanska vrhunska in avtorska kuhinja
regionalno, toda kreativno, med vinogradi
kreativna visoka koroška kuhinja
vrhunska avstrijska avtorska kuhinja
avtorsko-modernistična interpretacija tradicionalne katalonske kuhinje bratov Roca
inovativna katalonska kuhinja
klasične in kreativne ocvrte pizze
vrhunskost s talentom iz lokalnih sestavin
vrhunska kuhinja italijanskega juga in Iaccarinove družine
sezonsko in kot je chefu všeč
vrhunska in avtorska podeželska kuhinja
moderne jedi iz istrskih sestavin
visoko-kreativna kuhinja umetniškega chefa
tradicionalne avstrijsko-štajerske jedi na chefovski način
morske jedi iz Kvarnerja
visoka baskovska kuhinja očeta in hčere Arzak
vrhunska avtorska kuhinja Nina Di Costanza
kraške jedi in raženj po Oberdanovo
domače, pristne, samoborske, Grgosove specialitete
inovativna in avtorska južnotirolska kuhinja
sveže iz morja in čim krajše v kuhinji
vrhunska avtorska kuhinja iz mesta pašte
sodobna mediteranska kuhinja z lokalnimi sestavinami
vrhunska in lokalna kuhinja obenem
morske jedi od repa do škrg a la David Skoko
avantgardno-kreativna vrhunska kuhinja
kreativni prigrizki in slaščice
nova nordijska kuhinja Renéja Redzepija
vrhunska avtorska kuhinja brez mesa
kreativna alpska kuhinja Andreasa Döllererja
kraške italijansko-slovenske jedi
avtorska kuhinja iz najboljših štajerskih sestavin
vrhunska italijanska kuhinja nemškega chefa
vrhunska štajerska avtorska kuhinja
katalonsko mediteranska kuhinja
visoka in avtorska kuhinja najboljšega baskovskega chefa
vrhunska avtorska kuhinja, ki rada preseneča
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!