Jesenski Teden restavracij

13. - 22. oktober
CENA MENIJA
17 €
morske jedi tudi drugače
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
domači in tuji okusi na izviren način
steaki in burgerji z žara na oglje
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
mednarodna vrhunskost in Vračkova posebnost v presenečenjih z Davidovim podpisom
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
sodobna in urbana kuhinja iz slovenskih sestavin in tradicije
domače belokranjske jedi odlične kuharice
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
meso in ribe, z urbano spremljavo
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
posodobljena primorska kuhinja
sredozemska kuhinja po štajersko
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
slovenska kuhinja na robu mesta
znane slovenske in modne svetovne jedi
morska kuhinja izpod planin
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
sodobna sredozemska kuhinja
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
mlade jedi iz starih receptov
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
domače in posodobljene slovenske jedi
sredozemsko-štajerski okusi
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
kraške jedi, kot nekoč in še danes
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
moderna istrska kuhinja na tapas način
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
posodobljena regionalna kulinarika
slovenska kuhinja in morske jedi
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
moderno z regionalnim občutkom
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
sodobna sredozemska kuhinja
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
morska kuhinja s sestavinami na pragu
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
slovenske jedi z okusi Kamnika
sodobna slovenska kuhinja
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
sredozemske jedi z novimi slikami
tradicionalna kuhinja na sodoben način Vesne Čarman
sodobno, s pravimi elementi
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
slovenska kuhinja nove generacije
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
tradicionalna slovenska kuhinja
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
meso, predvsem goveje, na žaru
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna

B®LOG


Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!