Spomladanski Teden restavracij

29. marec - 7. april
CENA MENIJA
19 €
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
mladi chef ustvarja brez handicapa
mladostna ustvarjalnost na okusen način
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
posodobljena regionalna kulinarika
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
posodobljena vipavska tradicija
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
slovenska kuhinja na robu mesta
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
domači in tuji okusi na izviren način
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
morska kuhinja koroške dečve
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
morska kuhinja s sestavinami na pragu
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
slovenske jedi z okusi Kamnika
domače belokranjske jedi odlične kuharice
sredozemske jedi z novimi slikami
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
steaki in burgerji z žara na oglje
sodobna primorska kuhinja v hotelu
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
sodobno, s pravimi elementi
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
morske jedi s pogledom na morje
slovenska kuhinja in morske jedi
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
sredozemska kuhinja po štajersko
moderna istrska kuhinja na tapas način
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
mlade jedi iz starih receptov
premikanje meja kraške kulinarike in okusov
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
Kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
sodobna slovenska kuhinja
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
meso in ribe, z urbano spremljavo
sodobna sredozemska kuhinja
domače in posodobljene slovenske jedi
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
prleška kuhinja z nadgradnjo
tradicionalne jedi na urbani način
sodobna sredozemska kuhinja

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!