Jesenski Teden restavracij

12. - 21. oktober
CENA MENIJA
18 €
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
domače belokranjske jedi odlične kuharice
sredozemske jedi z novimi slikami
sodobna primorska kuhinja v hotelu
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
sodobna slovenska kuhinja
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
moderna istrska kuhinja na tapas način
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
domači in tuji okusi na izviren način
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
domače in posodobljene slovenske jedi
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
posodobljena vipavska tradicija
sodobna sredozemska kuhinja
morska kuhinja izpod planin
sredozemsko-štajerski okusi
meso in ribe, z urbano spremljavo
steaki in burgerji z žara na oglje
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
morske jedi tudi drugače
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
sodobna sredozemska kuhinja
morska kuhinja koroške dečve
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
slovenska kuhinja in morske jedi
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
morske jedi s pogledom na morje
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
izvirno in mladostno iz kraških sestavin
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
prleška kuhinja z nadgradnjo
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
tradicionalne jedi na urbani način
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
mlade jedi iz starih receptov
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
posodobljena regionalna kulinarika
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
morska kuhinja s sestavinami na pragu
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
mladostna ustvarjalnost na okusen način
sodobno, s pravimi elementi
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
sredozemska kuhinja po štajersko

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo v času Tedna restavracij: letna naročnina 10 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!