Jesenski Teden restavracij

12. - 21. oktober
CENA MENIJA
18 €
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
slovenska kuhinja in morske jedi
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
sodobno, s pravimi elementi
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
sodobna slovenska kuhinja
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
meso in ribe, z urbano spremljavo
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
domači in tuji okusi na izviren način
steaki in burgerji z žara na oglje
morska kuhinja s sestavinami na pragu
sredozemsko-štajerski okusi
mladostna ustvarjalnost na okusen način
tradicionalne jedi na urbani način
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
domače in posodobljene slovenske jedi
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
sodobna sredozemska kuhinja
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
sodobna sredozemska kuhinja
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
izvirno in mladostno iz kraških sestavin
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
morska kuhinja izpod planin
sredozemske jedi z novimi slikami
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
morska kuhinja koroške dečve
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
moderna istrska kuhinja na tapas način
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
domače belokranjske jedi odlične kuharice
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
mlade jedi iz starih receptov
sredozemska kuhinja po štajersko
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
prleška kuhinja z nadgradnjo
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
morske jedi s pogledom na morje
posodobljena vipavska tradicija
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
posodobljena regionalna kulinarika
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
sodobna primorska kuhinja v hotelu
morske jedi tudi drugače

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo v času Tedna restavracij: letna naročnina 10 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!