Restaurant Week Teden restavracij

11. - 20. oktober 2019
CENA MENIJA
19 €
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
mladi chef ustvarja brez handicapa
Pintarjevi prigrizki na tapas/tabars način
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
fine primorske testenine avstralskega chefa
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
slovenske jedi za sodobne viteze
moderna istrska kuhinja na tapas način
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
mladostna ustvarjalnost na okusen način
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
Slovenija je gastronomska regija, zjutraj, opoldan zvečer
sodobna primorska kuhinja v hotelu
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
francosko-italijansko-slovensko ob velnesu
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
slovenske jedi z okusi Kamnika
posodobljena vipavska tradicija
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
tradicionalne jedi na urbani način
sodobna slovenska kuhinja
sredozemske jedi z novimi slikami
sodobna sredozemska kuhinja
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
doživljajsko istrsko kuhanje brez meja
slovenska kuhinja na robu mesta
prleška kuhinja z nadgradnjo
sodoben pogled na Bohinjsko jezero in njegove okuse
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
sodobno, s pravimi elementi
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
slovenska kuhinja in morske jedi
kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
domače in posodobljene slovenske jedi
meso in ribe, z urbano spremljavo
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
steaki in burgerji z žara na oglje
morska kuhinja s sestavinami na pragu
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
italijanske jedi na začetku Tržaške
domače belokranjske jedi odlične kuharice
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
morska kuhinja koroške dečve
tradicionalne slovenske jedi iz Drage
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
posodobljena regionalna kulinarika
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
mlade jedi iz starih receptov
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
moderna kmečka slovenska kuhinja na stičišču Posavja in Dolenjske
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
sredozemska kuhinja po štajersko
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!