Jesenski Teden restavracij

12. - 21. oktober
CENA MENIJA
18 €
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
sredozemsko-štajerski okusi
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
morske jedi tudi drugače
sredozemska kuhinja po štajersko
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
sodobna primorska kuhinja v hotelu
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
domače belokranjske jedi odlične kuharice
sodobno, s pravimi elementi
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
posodobljena vipavska tradicija
morske jedi s pogledom na morje
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
prleška kuhinja z nadgradnjo
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
posodobljena regionalna kulinarika
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
sodobna sredozemska kuhinja
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
mladostna ustvarjalnost na okusen način
sodobna sredozemska kuhinja
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
domače in posodobljene slovenske jedi
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
sodobna slovenska kuhinja
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
tradicionalne jedi na urbani način
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
meso in ribe, z urbano spremljavo
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
morska kuhinja izpod planin
steaki in burgerji z žara na oglje
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
izvirno in mladostno iz kraških sestavin
domači in tuji okusi na izviren način
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
morska kuhinja s sestavinami na pragu
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
moderna istrska kuhinja na tapas način
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
mlade jedi iz starih receptov
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
slovenska kuhinja in morske jedi
sredozemske jedi z novimi slikami
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
morska kuhinja koroške dečve

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo v času Tedna restavracij: letna naročnina 10 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!