Spomladanski Teden restavracij

29. marec - 7. april
CENA MENIJA
19 €
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
morska kuhinja koroške dečve
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
meso in ribe, z urbano spremljavo
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
posodobljena regionalna kulinarika
mladostna ustvarjalnost na okusen način
tradicionalne jedi na urbani način
slovenska kuhinja in morske jedi
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
Kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
slovenske jedi z okusi Kamnika
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
steaki in burgerji z žara na oglje
sodobna primorska kuhinja v hotelu
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
sredozemska kuhinja po štajersko
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
domači in tuji okusi na izviren način
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
sodobna sredozemska kuhinja
prleška kuhinja z nadgradnjo
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
sodobno, s pravimi elementi
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
sodobna sredozemska kuhinja
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
morske jedi s pogledom na morje
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
slovenska kuhinja na robu mesta
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
domače belokranjske jedi odlične kuharice
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
mladi chef ustvarja brez handicapa
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
posodobljena vipavska tradicija
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
moderna istrska kuhinja na tapas način
sredozemske jedi z novimi slikami
domače in posodobljene slovenske jedi
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
morska kuhinja s sestavinami na pragu
mlade jedi iz starih receptov
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
premikanje meja kraške kulinarike in okusov
sodobna slovenska kuhinja

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!