Kodila

  • Naslov
    Markišavci 44, Slovenija
  • Telefon
    +386 (0)2 522 36 00
  • Splet
    www.kodila.si
  • Email
    kodila@siol.net
  • Opis
    Tri generacije družine Kodila se ukvarjajo s predelavo mesa in mesnih izdelkov.

Ko veš, kaj ješ

Tri generacije družine Kodila so vpete v predelavo mesa in mesnih izdelkov po preizkušenem sloganu »ko veš, kaj ješ«. Na njihovih policah najdete kakovostno meso domačega porekla, ki mu pri predelavi dodajo samo sol in začimb in  si pri zorjenju vzamejo čas.

Kakovost njihovih izdelkov potrjujejo številni certifikati za višjo kakovost, s katerimi so označeni prekmurska šunka z geografsko označbo, kranjska klobasa, izdelki z eko certifikatom in prekmurska gibanica. Zorenje sušenih mesnin poteka v modernih zorilnicah, kjer so stene ometane z ilovico in ustvarjajo naravne klimatske pogoje za zorenje mesnin kot nekoč.

Če Vaš je že od nekdaj zanimala priprave vrhunskih mesnin, si jo lahko pri družini Kodila ogledate iz prve roke. V prijetnem ambientu zelene terase, galerije ali odprte kuhinje Vas po končanem ogledu pričakuje degustacije prekmurske šunke in ostalih suhomesnatih specialitet, najbolj lačni pa lahko izbirajo iz bogatega jedilnika jedi iz hišne ponudbe dobrot.