Kodila


Ko veš, kaj ješ

Tri generacije družine Kodila so vpete v predelavo mesa in mesnih izdelkov po preizkušenem receptu ”ko veš, kaj ješ”. Ponujajo le kakovostno meso domačega porekla, ki mu pri predelavi dodajo samo sol in začimbe, pri zorjenju pa si vzamejo čas.

Kakovost njihovih izdelkov potrjujejo številni certifikati za višjo kakovost, s katerimi so označeni prekmurska šunka z geografsko označbo, kranjska klobasa, izdelki z eko certifikatom in prekmurska gibanica. Zorenje sušenih mesnin poteka v modernih zorilnicah, kjer so stene ometane z ilovico in ustvarjajo naravne klimatske pogoje za zorenje mesnin kot nekoč.

Če vas je že od nekdaj zanimala priprava vrhunskih mesnin, jo lahko pri Kodili spoznate iz prve roke. V prijetnem ambientu zelene terase, galerije ali odprte kuhinje vas po končanem ogledu pričakuje degustacija prekmurske šunke in drugih suhomesnatih specialitet, najbolj lačni pa lahko izbirajo iz bogatega jedilnika jedi iz hišne ponudbe dobrot.