20 razlogov za 19 evrov

ZAKAJ PLAČATI NAROČNINO NA VIVI.SI,
 ČE PA JE NA MEDMREŽJU VSE BREZPLAČNO?

1.

Ker je vivi.si za aktivne dobrojedce! In, torej, ni za neaktivne … Preveč je kuharskih oddaj, iz katerih se nihče ne nauči kuhati, resničnostnih šovov, v katerih nihče ne zna kuhati, kuharskih knjig, iz katerih ne uspe noben recept, revolucionarnih diet, po katerih smo le še bolj debeli! Tisti, ki dobrojedstva ne gledamo iz fotelja in z vrečko čipsa v roki, temveč izza štedilnika, iz užitka in z aktivno prisotnostjo, potrebujemo spletni portal, ki je namenjen le aktivnim, ne pa vsem!

2.

Ker je vivi.si brez oglasov in reklam! Nič se vam, torej, ne prižiga, odpira, animira in vas posledično močno frustrira!

3.

Ker na vivi.si velja: čas je denar! Kulinaričnih strani, portalov, revij, oddaj je ogromno in vsa ta nepreglednost je celo brezplačna … Toda, kdo ima še čas iz vsega tega izbrati vredno, potrebno, dobro? Vivi.si pa je prav to! Izbrano in le najboljše!

4.

Ker je vivi.si specializiran kulinarični spletni portal, kjer dobrojedci na enem naslovu dobimo vse, kar potrebujemo! Aktivni dobrojedci, namreč, dobro kuhamo, hodimo v v dobre gostilne, pijemo dobra vina, kupujemo dobre sestavine, dobro potujemo, prebiramo dobre kulinarične knjige in članke … Zato nas zanima le tisto, kar je dobro, ne pa modno, družabno, množično, hip ter oh!

5.

Ker se avtorji in uredniki vivi.si aktivno in profesionalno z dobrojedstvom ter kulinariko ukvarjamo že več kot 30 let! Ker je Rad Dobrojem prvi začel redno in profesionalno ocenjevati (v Večeru) najboljše slovenske in svetovne gostilne ter restavracije. Ker je vivi.si nadgradnja spletne gostilne rad-dobrojem.si, na kateri je več kot 500(!) kulinaričnih kritik in več kot 1.000(!) preizkušenih receptov. Ker je od oktobra 2006 do danes v Nedelu vsako nedeljo cela stran, ki jo najraje prebirate. Ker si je zaupanje potrebno pridobiti z delom. Ker Rad Dobrojem preizkuša za vas!

6.

Ker je Teden restavracij največja slovenska kulinarična akcija, organizira pa jo vivi.si! Zato na vivi.si izveste prvi in največ o naslednjem najbolj kulinaričnem tednu v letu, ki traja kar dvakrat po deset dni.

7.

Ker je vivi.si tudi Šola okusov! In ker aktivni dobrojedci ne jemo (le) z usti, temveč z glavo, je več o Šoli okusov tukaj.

8.

Ker je Šola okusov del vivi.si, so vsi nadaljevalni tečaji samo in ekskluzivno za člane vivi.si!

9.

Ker je vivi.si tudi Kuhinja! V njej pa so le recepti, ki so preizkušeni, zato so to recepti z garancijo! Vsako jed smo (sami) skuhali, poslikali in pojedli. Le če nam je bila všeč, smo zapisali recept in ga objavili. Več o receptih tukaj.

10.

Ker je vivi.si tudi Gostilna! V njej redno in profesionalno ocenjujemo najboljše slovenske in svetovne gostilne in restavracije. Zato imajo drugi mišelinke, mi pa srčke, novo mero za ocenjevanje kakovosti slovenske kulinarike. Več o tem, kaj in kako na vivi.si ocenjujemo, je tukaj.

11.

Ker ima vivi.si tudi Chefe! Zato ne predstavljamo redno, izčrpno, strokovno in metodološko le najboljših slovenskih gostiln in restavracij, temveč tudi njihove chefe! Najboljše slovenske avtorje kulinaričnih užitkov lahko spoznate le tukaj.

12.

Ker je vivi.si tudi Potep! Ker aktivni dobrojedci potujemo po svetu kulinaričnih okusov z načrtom! Znamenitosti, ki jih je potrebno v tujih deželah in mestih spoznati, obiskati, okusiti, niso v muzejih, cerkvah, galerijah, temveč na tržnicah in stojnicah, v gostilnah in trgovinah, ter le na vivi.si.

13.

Ker je vivi.si tudi Tržnica! Pri kuhanju so, namreč, najbolj pomembne najboljše sestavine in te so tukaj.

14.

Ker je vivi.si tudi B®log! Naš splet izbranih, aktualnih, koristnih kulinaričnih informacij polnimo dnevno s prispevki – à la carte prinaša napovedi, reportaže, informacije iz kulinaričnega sveta, chefovska je kulinarična scena kulinaričnih zvezd, flambirani so dobrojedski komentarji, mimojede je takrat, ko nas zagrabi lakota in vemo kam, odčep druži najboljša vina z najboljšo spremljavo, z vil na vilice natikamo najboljše sestavine … Pravi b(r)log kulinaričnih zgodb!

15.

Ker je vivi.si kot jutranji časopis. Vsak dan je nekaj novega. Nova ocena gostilne, novi chef, novi recept, novi odčep, nov izdelek, nov potewp, nova kulinarična novica … Ker nas to ”prisili”, da smo redno kulinarično aktivni! Ker tako dobrojedstvo postane način življenja!

16.

Ker smo člani vivi.si tudi kulinarični kritiki! Komentiranje, z ocenami, kritikami, priporočili in pohvalami, je na vivi.si rezervirano samo za člane! Vivi.si na spletu ne podpira anonimnosti in ne širi negativne energije!

17.

Ker Šola okusov uči, kako v hrani uživati! Vsi drugi pridigajo o tem, kako se omejevati, čemu se odrekati, česa ne smemo, kaj ni zdravo … Ker v Šoli okusov radi dobro jemo, nimamo težav s prekomerno težo. Kako, torej dobro jesti in se ne rediti? Odgovori samo na vivi.si in v Šoli okusov!

18.

Ker je vivi.si najlepše kulinarično darilo! Zavijemo vam ga tukaj.

19.

Ker to še ni vse. Ker je to šele začetek. Ker bo vivi.si rasla in se širila, z vsebinami, prireditvami, tečaji, informacijami … Za Vas pa bo članarina ostala enaka!

20.

Ker znanje stane! Vsak od teh 19 razlogov točno 1 evro na leto. Odločitev je vaša!

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!