Domače in naše

Domače gostilne, ki ponujajo tradicionalne okuse in jedi, vendar na svoj, prepoznaven način. Gostilne iz območje udobja. Vanje se vračamo zato, ker smo lačni in ker vemo, kaj bomo naročili.

Sodelujoče restavracije v jesenskem Tednu restavracij 2019 smo razdelili v devet kategorij, ki jih po našem mnenju najbolj opredeljujejo. Ker lahko posamezne gostilne in restavracije uvrstimo v več kategorij, smo izbrali tisto, ki najbolj označuje njihovo zgodbo. Restavracije, ki vas vabijo na domače in naše:

tradicionalne slovenske jedi iz Drage
prleška kuhinja s Kuharjevo nadgradnjo
slovenske jedi z okusi Kamnika
domače belokranjske jedi odlične kuharice
slovenska kuhinja in morske jedi
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
gorenjska gostilna kot nekoč in danes
posodobljena regionalna kulinarika
domače in posodobljene slovenske jedi
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni

POSEBNA DOŽIVETJA PO VAŠI MERI
Na kakšne kulinarične dogodivščine se boste podali tokrat?

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!