Izlet in doživetje

Najboljše so tiste gostilne, ki so takšno doživetje, da gremo zaradi njih na izlet. In obratno, v doživljajske gostilne ne gremo lačni, temveč šele v njih dobimo apetit.

Sodelujoče restavracije v jesenskem Tednu restavracij 2019 smo razdelili v devet kategorij, ki jih po našem mnenju najbolj opredeljujejo. Ker lahko posamezne gostilne in restavracije uvrstimo v več kategorij, smo izbrali tisto, ki najbolj označuje njihovo zgodbo. Restavracije, ki vas vabijo na doživljajski kulinarični izlet:

doživljajsko istrsko kuhanje brez meja
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
sodoben pogled na Bohinjsko jezero in njegove okuse
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
domače jedi s chefom, idejami in ekologijo

POSEBNA DOŽIVETJA PO VAŠI MERI
Na kakšne kulinarične dogodivščine se boste podali tokrat?

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!