Meso in še kaj

Če že morajo umreti, naj se prej vsaj pasejo in naj potem ne bo nič, od rilca do repa, zaman. Meso, torej, ne vsak dan, in če že, le tam, kjer živali spoštujejo in poznajo.

Sodelujoče restavracije v jesenskem Tednu restavracij 2019 smo razdelili v devet kategorij, ki jih po našem mnenju najbolj opredeljujejo. Ker lahko posamezne gostilne in restavracije uvrstimo v več kategorij, smo izbrali tisto, ki najbolj označuje njihovo zgodbo. Restavracije, ki vas vabijo z izbranimi mesnimi dobrotami:

bistronomija izpod planin v kraljevi hiši
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
steaki in burgerji z žara na oglje
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom

POSEBNA DOŽIVETJA PO VAŠI MERI
Na kakšne kulinarične dogodivščine se boste podali tokrat?

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!