Morje in reke

Slovenci imamo majhno morje, toda velik ribji apetit. Zaradi tega imamo veliko ribjih gostiln, a malo svežih rib. Ribam je torej potrebno pogledati pod škrge in v oči, gostilnam pa v friteze in zamrzovalnike.

Sodelujoče restavracije v jesenskem Tednu restavracij 2019 smo razdelili v devet kategorij, ki jih po našem mnenju najbolj opredeljujejo. Ker lahko posamezne gostilne in restavracije uvrstimo v več kategorij, smo izbrali tisto, ki najbolj označuje njihovo zgodbo. Restavracije, ki vas vabijo na izbrane morske dobrote:

sredozemske jedi z novimi slikami
morska kuhinja s sestavinami na pragu
posebna morska ponudba na Gorenjskem
fine primorske testenine avstralskega chefa
morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
koroško-hribovita morska kuhinja

POSEBNA DOŽIVETJA PO VAŠI MERI
Na kakšne kulinarične dogodivščine se boste podali tokrat?

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!