Urbano in živahno

Mestno, mednarodno, sodobno, moderno, popularno, mladostno, mešano, sproščeno, živahno, glasno, lajkano. Chefi brez brigad in gostje brez kravat.

Sodelujoče restavracije v jesenskem Tednu restavracij 2019 smo razdelili v devet kategorij, ki jih po našem mnenju najbolj opredeljujejo. Ker lahko posamezne gostilne in restavracije uvrstimo v več kategorij, smo izbrali tisto, ki najbolj označuje njihovo zgodbo. Restavracije, ki vas vabijo z urbano sproščenostjo:

sodobna sredozemska kuhinja
tradicionalne jedi na urbani način
sodobno, s pravimi elementi
sodobna kuhinja izza kavarne
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
Pintarjevi prigrizki na tapas/tabars način
Slovenija je gastronomska regija, zjutraj, opoldan zvečer
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
sodobna slovenska kuhinja
italijanske jedi na začetku Tržaške
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
modernizirane slovenske in hotelske jedi
mladostna ustvarjalnost na okusen način
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami
sredozemska kuhinja po štajersko
moderna istrska kuhinja na tapas način
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
sodobno italijansko na meji Koroške in Štajerske
meso in ribe, z urbano spremljavo

POSEBNA DOŽIVETJA PO VAŠI MERI
Na kakšne kulinarične dogodivščine se boste podali tokrat?

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!