Ustvarjalno in visoko

Ustvarjalnost s chefovim podpisom. Za posebne priložnosti. Vanje ne gremo, ko smo lačni, temveč ko smo radovedni. V njih ne izbiramo sami, raje se jim prepustimo. Vrhunska kulinarika. Visoka slovenska kuhinja.

Sodelujoče restavracije v jesenskem Tednu restavracij 2019 smo razdelili v devet kategorij, ki jih po našem mnenju najbolj opredeljujejo. Ker lahko posamezne gostilne in restavracije uvrstimo v več kategorij, smo izbrali tisto, ki najbolj označuje njihovo zgodbo. Restavracije, ki vas vabijo na vrhunce slovenske kulinarike:

visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
avtorska kuhinja iz domače kuhinje
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
prefinjena sredozemska kuhinja v hotelu
mladi chef ustvarja brez handicapa
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine

POSEBNA DOŽIVETJA PO VAŠI MERI
Na kakšne kulinarične dogodivščine se boste podali tokrat?

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!