Enoteca De Feo, Čedad

Zadnje urejanje: 24. avgusta 2015

Pohajkovanje po ozkih ulicah Čedada, ki se na vseh koncih stekajo v majhne trge, na katerih je tako prijetneje piti kavo in opazovati, se najlepše konča na pločniku, ki je vedno poln stolov, mit in gostov, na vratih majhne enotece pa je vse polno priporočilnih gastro nalepk revij, časopisov, knjig in spletnih portalov, ki vabijo v staro čedadsko gostilno. Preprosto in regionalno je bilo značilnost stare enotece (od 1901) pri Romanu in Antonii, odkar pa se jima je pridružil še mladi kuhar Giulio Grotto, je vsak krožnik drugačen kot v ulicah levo in desno. Zelenjava ni mučena, mesu se ne…

Fabios, Dunaj

Zadnje urejanje: 28. novembra 2015

Lokacija je le za vogalom Grabna, na katerem se drenjajo turisti s celega sveta, in okrog katere je v dveh letih z novim hotelom Park Hyatt ter trgovinami vseh svetovno najbolj luksuznih znamk zrasel nov dokaz, da Avstrija in Dunaj nista v krizi. Logično, da je to prestižni dunajski naslov, ki je že dvanajst let, odkar je najbolj znani dunajski Italijan Fabio Giacobello po uspehih v Cantinetti Antinori, A tavoli in Novelliju odšel na svoje, najbolj znani kulinarični oder avstrijske prestolnice. Pred dvema leta je Fabios dobil novo pohištvo, s katerim je predvsem v bistro delu postal še bolj trendy,…

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!