19. March 2024

10 penečih doživetij za goste Tedna restavracij

Nagradna igra Tedna restavracij in Radgonskih goric

Teden restavracij v sodelovanju z Radgonskimi goricami: nagradna igra za obiskovalce Tedna restavracij – 10 darilnih paketov z Zlato radgonsko penino in dvema kozarcema.

Kako sodelovati?

Preprosto!

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki svoj obisk v eni od sodelujočih restavracij spomladanskega Tedna restavracij 2024 rezervirajo s pomočjo rezervacijskega obrazca na spletni strani vivi.si. Za sodelovanje je potrebno pri potrditvi rezervacije odkljukati okvirček, s katerim se strinjate s pravili in splošnimi pogoji nagradne igre.

To je vse?

Tako je! Po oddaji izpolnjene rezervacije boste prejeli potrditveno e-sporočilo na spletni naslov, ki ste ga navedli. Ta služi hkrati kot potrditev prijave na nagradno igro. Potem vam ostane samo še …

Aha! Še več obveznosti?

Niti najmanj. Potem vam ostane samo še tisto najlepše – obisk Tedna restavracij, ki ste ga elektronsko rezervirali! Ob obisku restavracije zgolj ne pozabite shraniti računa, saj ga boste morali predložiti v primeru, da boste prav vi med srečnimi izžrebanci. Na tak način se bomo izognili “no-show” rezervacijam in zagotovili najboljšo izkušnjo ob obisku za vse.

Želimo vam dober tek in veliko sreče!