Llisa Negra

  • Llisa Negra

    Gostje se začnejo zbirati že 15 minut pred odprtjem. Paella v Llisi Negri slovi kot najboljša v Valenciji, Valencija pa je mesto paelle!

    llisa negra vhod
    od
    Avtor slike: UME
  • Restavracija

    Preprost ambient spominja bolj na kavarno kot na restavracijo. Kuhinja je odprta, a spominja bolj na menzo. Stoli so neudobni in ceneno-pleteni. Toda ob udarcu na gong je polno in kljub rezervaciji nas posadijo v ”pomožno” zgornje nadstropje.

    llisa negra jedilnica
    od
    Avtor slike: UME
  • Pozdrav

    Majhni rakci so ocvrti z oklepom. Tako se tudi jejo, namočeni v rahlo pekočo omako iz paprike.

    llisa negra amuse
    od
    Avtor slike: UME
  • Kruh

    Domačini sveže pečeni kruh natrejo najprej s česnom, nato pa še s paradižnikom. To počnejo za zajtrk, kosilo in večerjo.

    llisa negra kruh
    od
    Avtor slike: UME
  • Kozice

    Velike kozice so pečene na soli. To je vsa njihova posebnost.

    llisa negra kozice na soli
    od
    Avtor slike: UME
  • Hobotnica

    Hobotnica je sušena. S slanimi mandlji je odličen prigrizek ob vinu.

    P.s. Na sliki so lovke le za okras, za jest so le bele rezine.

    llisa negra sušena hobotnica
    od
    Avtor slike: UME
  • Jegulja

    All i pebre, olje in česen, z jeguljo, klasična jed iz Valencije, ki jo v Llisi Negri tudi klasično pripravijo. Poglejte primerjavo s sestrsko restavracijo El Poblet.

    llisa negra jegulja
    od
    Avtor slike: UME
  • Morska žaba

    Skoraj kot v Dalmaciji … Morska žaba iz pečice, s peteršiljem in pečenim česnom.

    llisa negra grdobina
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!