Projekt pizza

  • Droži

    Droži so se čez noč dobro najedle in so pripravljene.

    droži pripravljene
    od
    Avtor slike: UME
  • Predtesto

    Droži, premešane z moko in vodo.

    pizza predtesto vzhajano
    od
    Avtor slike: UME
  • Testo

    Testo (količina za dve pizzi) po gnetenju.

    pizza po gnetenju
    od
    Avtor slike: UME
  • Pripravljeno testo

    Vzhajano testo, pripravljeno na oblikovanje.

    pizza po drugem vzhajanju
    od
    Avtor slike: UME
  • Obložena

    Pizza obložena: popečeni ostrigarji, gorgonzola, mocarela, začimbe, olivno olje.

    pizza ostrigarji obložena
    od
    Avtor slike: UME
  • Pečena

    Pizza z ostrigarji in sirom je pečena.

    pizza ostrigarji pečena
    od
    Avtor slike: UME
  • Radič

    Pečena pizza, obložena s pečenim siljenim radičem.

    pizza ostrigarji z radičem
    od
    Avtor slike: UME
  • Na mizi

    Pizza z ostrigarji, sirom in radičem.

    pizza ostrigarji z radičem
    od
    Avtor slike: UME
  • Obložena 2

    Pizza na belo, s kozjim sirom in čebulo, pripravljena za peko.

    pizza kozji sir čebula obložena
    od
    Avtor slike: UME
  • Pečena 2

    Pizza s kozjim sirom in čebulo, po pečenju potresena s tankimi rezinami pohorske bunke in svežo baziliko.

    pizza kozji sir čebula bunka
    od
    Avtor slike: UME
  • Na mizi 2

    Pizza s kozjim sirom, čebulo, pohorsko bunko in baziliko.

    pizza kozji sir čebula bunka
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!