SladoLent 2017: 8. večer

  • Gostilna na gradu

    Ljubljanska graščaka, Tanja in Damjan Fink.

    sladolent2017 osmi dan na gradu ekipa
    od
  • Restavracija Julijana

    Blejski chef Simon Bertoncelj (v sredini) s pomočnikoma, Nace Filipič in Maks Pogačnik.

    sladolent2017 osmi dan julijana ekipa
    od
  • Gora pod lipo

    Ekipa najboljše pohorske domačije: Darja Bovha, Andrej Kuhar, Lena Klinar, Primož Gregorič (od leve).

    sladolent2017 osmi dan gora pod lipo ekipa
    od
  • Zlatovščica

    Simon Bertoncelj (Restavracija Julijana, Bled)

    Zvitek bohinjske zlatovčice s svežo meto, potočnimi raki in zelišči, rdeča pesa, pena kokosa, koriandra in ingverja, sipino črnilo

    sladolent2017 8dan bertoncelj zlatovcica
    od
  • Telečja lička

    Simon Bertoncelj (Restavracija Julijana, Bled)

    Zorjena telečja lička, ješprenj s pokljuškimi jurčki, krompir, olje tartufov, vitlof s pomarančo in rdečo lečo

    sladolent2017 8dan bertoncelj telecja licka
    od
  • Sladoled

    Damjan Fink (Gostilna na gradu, Ljubljana)

    Sladoled iz poparjenih orehov, kefir in cvetni prah, pirin drobljenec

    sladolent2017 8dan fink sladoled2
    od
  • Cigari

    Andrej Kuhar (Gora pod Lipo, Zgornja Ložnica)

    Cigari s feto, pečenimi bučkami in česnovim jogurtom

    sladolent2017 8dan kuhar cigara2
    od
  • Domači pujs

    Andrej Kuhar (Gora pod Lipo, Zgornja Ložnica)

    Pljučna domačega pujska ovita v dimljeno slanino, ragu paprike in ajdov šmorn

    sladolent2017 8dan kuhar pujs2
    od
  • Bučkin cvet

    Damjan Fink (Gostilna na gradu, Ljubljana)

    Polnjen bučni cvet s panceto, krema Tolminca, lanena semena in mladi grah

    sladolent2017 8dan fink bucni cvet3
    od
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!