SladoLent: Pri Lojzetu, Danilo, Miza za 4

  • Osmi večer

    Chefovska promenada ob Dravi!

    osmi večer
    od
    Avtor slike: UME
  • Gasilska

    Napolnili in navdušili so SladoLent: chefi Tomaž Kavčič, Gašper Čarman in Jure Brložnik z ekipami

    sladolent8 mizaza4 zemono danilo skupinska
    od
    Avtor slike: UME
  • Rogljiček

    Spekel ga je na žaru, obložil, nato pa povil kot dojenčka … Chef Tomaž Kavčič je glavni šarmer SladoLenta, že osem let.

    sladolent8 kavčič rogljicek
    od
    Avtor slike: UME
  • Roštilj

    Ekipa Gostilne pri Lojzetu je odojka pekla na žaru, rogljičke v pečici, rezultat pa je obesila na drevo. Vsem je bilo všeč, od malih do velikih.

    sladolent8 gostje otrok
    od
    Avtor slike: UME
  • Odojek

    Tomaž Kavčič (Gostilna Pri Lojzetu, Zemono) 4 srčki

    Rogljiček z izkoščičenim odojkom v družbi gorčice, janeža, rdečega vina in majoneze iz oljčnega olja

    sladolent8 kavčič odojek
    od
    Avtor slike: UME
  • Branje

    Ko je bil škrnicelj prazen, pa je ostalo še branje o eni najboljših gostiln na Slovenskem.

    sladolent8 kavčič rogljiček
    od
    Avtor slike: UME
  • Jota

    Tomaž Kavčič (Gostilna Pri Lojzetu, Zemono) 4 srčki

    Repa tropinovka + vipavska klobasa = jota!

    sladolent8 kavčič jota
    od
    Avtor slike: UME
  • Danilo

    Gašper Čarman in Tomaž Krajnc

    sladolent8 čarman ekipa
    od
    Avtor slike: UME
  • Postrv

    Gašper Čarman (Danilo gostilna&vinoteka, Reteče) 3 srčki

    Rdeča pesa, marinirana postrv, hren

    sladolent8 danilo postrv pesa
    od
    Avtor slike: UME
  • Sorbet

    Gašper Čarman (Danilo gostilna&vinoteka, Reteče) 3 srčki

    Moscow mule, trenutno najbolj trendovski koktel (vodka, ingverjevo pivo, limetin sok) je Gašper Čarman, eden najboljših slovenskih someljejev, spremenil v alkoholno-zeliščni sorbet.

    sladolent8 danilo moscow mule
    od
    Avtor slike: UME
  • Miza za 4

    Ekipa Mize za štiri, Maja Miška (levo) in Jure Brložnik (desno); pomagali sta jima Tinca Vomer (druga z leve) in Tina Delalut Smrtnik

    sladolent8 mizaza4 ekipa
    od
    Avtor slike: UME
  • Smoki

    Jure Brložnik (Miza za štiri, Maribor) 2 srčka

    Smoki bedrca: piščančje bedro v smokijevih drobtinah, grahova krema, jus perutničk, okisana zelenjava, čilijevo olje

    sladolent8 mizaza4 smoki bedrca
    od
    Avtor slike: UME
  • Miške

    Jure Brložnik (Miza za štiri, Maribor) 2 srčka

    Moje miške: miške s kislo smetano v kristalnem sladkorju s cimetom, kakavov drobljenec, čokoladni mousse, malina z rdečo peso, poljubčki posušenih cvetov

    sladolent8 mizaza4 miške
    od
    Avtor slike: UME
  • Rebula Cru Selection, Marjan Simčič

    Vino večera: Marjan Simčič, Rebula Cru Selection 2016, suho, Goriška Brda
    Intenziven vonj, popečen kruh, začimbe, suho sadje, lešniki, jabolka, med. Okus mineralen in kremast. Vino z rustikalno noto, vendar elegantno. Govori Marjanovo grozdje!

    Valerija Simčič (desno) in chefinja SladoLenta Violeta Mencinger

    sladolent8 valerija simčič rebula
    od
    Avtor slike: UME
  • Čakanje

    Gneča,

    osmi gneča
    od
    Avtor slike: UME
  • se

    vrsta,

    osmi gneča
    od
    Avtor slike: UME
  • splača

    zadovoljstvo!

    osmi večer
    od
    Avtor slike: UME
  • Vino

    Kozarec vina, prosim!

    osmi gneča vina
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!