posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
sodobna sredozemska kuhinja
sodobno-domača pohorska kuhinja
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
morske jedi z dobrimi ribiškimi zvezami
kraško-primorske jedi z domače kmetije
morske jedi tudi drugače
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
domače na sodoben način in iz postrvi
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
tradicionalna slovenska kuhinja na čelu z ocvrtim piščancem
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
veliko več kot picerija
posodobljena regionalna kulinarika
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
morska kuhinja s sestavinami na pragu
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
avtorsko komentirane morske dobrote
sredozemsko-štajerski okusi
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
slovenska kuhinja na robu mesta
posodobljena primorska kuhinja
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
modernizirane briške jedi z razgledom
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
sodobno, s pravimi elementi
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
domače in posodobljene slovenske jedi
sodobna primorska kuhinja v hotelu
premikanje meja kraške kulinarike in okusov
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
meso, predvsem goveje, na žaru
kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
sredozemska kuhinja z dizajnom
slovenske jedi na Gorenjskem
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
znane slovenske in modne svetovne jedi
tradicionalna kraška kuhinja
mladostna ustvarjalnost na okusen način
posodobljena vipavska tradicija
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
sodobna sredozemska kuhinja
mlade jedi iz starih receptov
sredozemske jedi z novimi slikami
tradicionalne in lokalne jedi
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
briške jedi z vinskim značajem
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
tradicionalne jedi na urbani način
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
zgornje-savinjske jedi mladega chefa
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
beneška bacara na piranski način
slovensko jedi na prefinjen način
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
domači in tuji okusi na izviren način
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
prekmursko-gorička domača kuhinja
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
slovenska kuhinja in morske jedi
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
steaki in burgerji z žara na oglje
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
bistro na italijansko-moderen način
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
domače slovenske in gorenjske jedi
prleška kuhinja z nadgradnjo
slovenske jedi z okusi Kamnika
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
mladi chef ustvarja brez handicapa
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
domače belokranjske jedi odlične kuharice
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
morske jedi s pogledom na morje
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
moderna istrska kuhinja na tapas način
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
slovenske jedi iz krušne peči
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
morska kuhinja koroške dečve
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
sodobna slovenska kuhinja
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
sredozemska kuhinja po štajersko
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
meso in ribe, z urbano spremljavo
slovenska kuhinja nove generacije
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!