domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
slovenske jedi iz krušne peči
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
mladi chef ustvarja brez handicapa
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
Kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
tradicionalna slovenska kuhinja na čelu z ocvrtim piščancem
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
prleška kuhinja z nadgradnjo
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
domači in tuji okusi na izviren način
morska kuhinja s sestavinami na pragu
slovenska kuhinja nove generacije
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
mladostna ustvarjalnost na okusen način
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
morske jedi s pogledom na morje
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
slovensko-mediteranska kuhinja
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
italijanska kuhinja po navodilih chefa Alfreda Russa
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
sodobno-domača pohorska kuhinja
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
prekmursko-gorička domača kuhinja
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
posodobljena primorska kuhinja
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
slovenske jedi na Gorenjskem
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
moderne kraško-primorske jedi
tradicionalne in lokalne jedi
avtorsko komentirane morske dobrote
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
domače in posodobljene slovenske jedi
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
modernizirane briške jedi z razgledom
morska kuhinja izpod planin
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
slovenska kuhinja in morske jedi
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
znane slovenske in modne svetovne jedi
briške jedi z vinskim značajem
kraško-primorske jedi z domače kmetije
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
sredozemska kuhinja z dizajnom
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
bistro na italijansko-moderen način
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
domače na sodoben način in iz postrvi
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
meso in ribe, z urbano spremljavo
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
moderna istrska kuhinja na tapas način
sredozemska kuhinja po štajersko
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
sredozemske jedi z novimi slikami
sodobna sredozemska kuhinja
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
izvirno in mladostno iz kraških sestavin
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
sredozemsko-štajerski okusi
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
sodobna slovenska kuhinja
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
morska kuhinja koroške dečve
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
posodobljena vipavska tradicija
tradicionalne jedi na urbani način
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
mlade jedi iz starih receptov
slovenske jedi z okusi Kamnika
beneška bacara na piranski način
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
slovenska kuhinja na robu mesta
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
morske jedi z dobrimi ribiškimi zvezami
veliko več kot picerija
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
sodobna sredozemska kuhinja
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
morske jedi tudi drugače
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
sodobna primorska kuhinja v hotelu
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
posodobljena regionalna kulinarika
domače slovenske in gorenjske jedi
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
tradicionalna kraška kuhinja
sodobno, s pravimi elementi
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
meso, predvsem goveje, na žaru
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
zgornje-savinjske jedi mladega chefa
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
steaki in burgerji z žara na oglje
slovensko jedi na prefinjen način
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
domače belokranjske jedi odlične kuharice
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!