briške jedi z vinskim značajem
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
sredozemska kuhinja z dizajnom
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
slovenska kuhinja nove generacije
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
kraško-primorske jedi z domače kmetije
slovenske jedi iz krušne peči
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
modernizirane briške jedi z razgledom
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
sodobna slovenska kuhinja
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
sredozemska kuhinja po štajersko
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
italijanska kuhinja po navodilih chefa Alfreda Russa
sredozemska kuhinja ob letališki stezi
kraške jedi, kot nekoč in še danes
mlade jedi iz starih receptov
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
meso in ribe, z urbano spremljavo
sodobna sredozemska kuhinja
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
sredozemsko-štajerski okusi
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
moderna istrska kuhinja na tapas način
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
slovenske jedi z okusi Kamnika
posodobljena regionalna kulinarika
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
domače in posodobljene slovenske jedi
veliko več kot picerija
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
znane slovenske in modne svetovne jedi
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
slovensko jedi na prefinjen način
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
slovenska kuhinja in morske jedi
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
sodobna primorska kuhinja v hotelu
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
posodobljena primorska kuhinja
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
slovenska kuhinja na robu mesta
izvirno in mladostno iz kraških sestavin
morske jedi tudi drugače
sodobno-domača pohorska kuhinja
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
morska kuhinja s sestavinami na pragu
sredozemske jedi z novimi slikami
sodobna in urbana kuhinja iz slovenskih sestavin in tradicije
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
sodobna sredozemska kuhinja
beneška bacara na piranski način
mednarodna vrhunskost in Vračkova posebnost v presenečenjih z Davidovim podpisom
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
prleška kuhinja z nadgradnjo
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
slovenske jedi na Gorenjskem
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
zgornje-savinjske jedi mladega chefa
meso, predvsem goveje, na žaru
tradicionalne jedi na urbani način
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
steaki in burgerji z žara na oglje
domači in tuji okusi na izviren način
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
bistro na italijansko-moderen način
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
domače slovenske in gorenjske jedi
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
prekmursko-gorička domača kuhinja
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
domače belokranjske jedi odlične kuharice
tradicionalna kraška kuhinja
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
sodobno, s pravimi elementi
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
morska kuhinja izpod planin
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!