slovenske jedi na Gorenjskem
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
briške jedi z vinskim značajem
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
domače slovenske in gorenjske jedi
prekmursko-gorička domača kuhinja
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
tradicionalna kraška kuhinja
meso, predvsem goveje, na žaru
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
morske jedi s pogledom na morje
morske jedi tudi drugače
domače in posodobljene slovenske jedi
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
tradicionalna slovenska kuhinja na čelu z ocvrtim piščancem
prleška kuhinja z nadgradnjo
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
slovenske jedi iz krušne peči
sodobna slovenska kuhinja
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
bistro na italijansko-moderen način
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
modernizirane briške jedi z razgledom
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
posodobljena primorska kuhinja
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
sodobno-domača pohorska kuhinja
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
zgornje-savinjske jedi mladega chefa
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
posodobljena vipavska tradicija
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
domači in tuji okusi na izviren način
domače na sodoben način in iz postrvi
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
moderna kmečka slovenska kuhinja na stičišču Posavja in Dolenjske
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
domače belokranjske jedi odlične kuharice
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
slovenska kuhinja nove generacije
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih odličnih vinih
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
morska kuhinja s sestavinami na pragu
kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
moderna istrska kuhinja na tapas način
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
kraško-primorske jedi z domače kmetije
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
sredozemska kuhinja z dizajnom
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
tradicionalne jedi na urbani način
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
posodobljena regionalna kulinarika
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
tradicionalne in lokalne jedi
slovenske jedi z okusi Kamnika
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
sodobno, s pravimi elementi
meso in ribe, z urbano spremljavo
sredozemske jedi z novimi slikami
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
slovensko jedi na prefinjen način
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
sodobna primorska kuhinja v hotelu
sodobna sredozemska kuhinja
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
sodobna sredozemska kuhinja
mladi chef ustvarja brez handicapa
morska kuhinja koroške dečve
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
beneška bacara na piranski način
znane slovenske in modne svetovne jedi
mlade jedi iz starih receptov
mladostna ustvarjalnost na okusen način
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
premikanje meja kraške kulinarike in okusov
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
avtorsko komentirane morske dobrote
steaki in burgerji z žara na oglje
sredozemska kuhinja po štajersko
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
slovenska kuhinja in morske jedi
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
slovenska kuhinja na robu mesta
morske jedi z dobrimi ribiškimi zvezami
veliko več kot picerija
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!