fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami
prekmursko-gorička domača kuhinja
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
briške jedi z vinskim značajem
mladi chef ustvarja brez handicapa
domače jedi s chefom, idejami in ekologijo
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
sodobna kuhinja izza kavarne
sodobna sredozemska kuhinja
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
mlade jedi iz starih receptov
meščanska štajerska kuhinja
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
tradicionalne jedi na urbani način
moderne sredozemske jedi po avstrijsko
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
morske jedi tudi drugače
morske jedi med briškimi vinogradi
posebna morska ponudba na Gorenjskem
meso, predvsem goveje, na žaru
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
mladostna ustvarjalnost na okusen način
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
slovenske jedi za sodobne viteze
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
slovenske jedi iz krušne peči
sodobno italijansko na meji Koroške in Štajerske
Pintarjevi prigrizki na tapas/tabars način
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
italijanske jedi na začetku Tržaške
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
bistro na italijansko-moderen način
ribje jedi na ribiški palubi
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
znane slovenske in modne svetovne jedi
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
domače in posodobljene slovenske jedi
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
morska kuhinja koroške dečve
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
doživljajsko istrsko kuhanje brez meja
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
morske jedi s pogledom na morje
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
prleška kuhinja s Kuharjevo nadgradnjo
slovenska kuhinja nove generacije
moderna istrska kuhinja na tapas način
japonski sušiji za osem Mariborčanov
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
tradicionalne slovenske jedi iz Drage
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
tradicionalna kraška kuhinja
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
tradicionalne in lokalne jedi
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
pristno domača primorska kuhinja
ob Krki, vse iz postrvi in še malo divjačine
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
slovenska kuhinja na robu mesta
slovenska kuhinja in morske jedi
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
morska kuhinja s sestavinami na pragu
beneška bacara na vhodu Pirana
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
prefinjena sredozemska kuhinja v hotelu
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
posodobljena regionalna kulinarika
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih odličnih vinih
kraška kuhinja z osebnim pristopom
slovenske jedi z okusi Kamnika
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
slovenske jedi na Gorenjskem
sodobno-domača pohorska kuhinja
domače belokranjske jedi odlične kuharice
najboljši ljubljanski žar
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
posodobljena primorska kuhinja
Damjan in Tanja v rojstni hiši ob Krki
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
avtorska kuhinja iz domače kuhinje
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
meso in ribe, z urbano spremljavo
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
slovensko jedi na prefinjen način
sodobno, s pravimi elementi
sredozemska kuhinja z dizajnom
Slovenija je gastronomska regija, zjutraj, opoldan zvečer
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
sredozemska kuhinja po štajersko
steaki in burgerji z žara na oglje
moderna kmečka slovenska kuhinja na stičišču Posavja in Dolenjske
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
domače slovenske jedi in lectova srca
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
sredozemske jedi z novimi slikami
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
francosko-italijansko-slovensko ob velnesu
domači in tuji okusi na izviren način
modernizirane briške jedi z razgledom
posodobljena vipavska tradicija
bohinjski okusi z bratoma, mohantom in čokolado
veliko več kot picerija
najboljši štajerski ocvrti piščanec
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
bistronomija izpod planin v kraljevi hiši
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
kraško-primorske jedi z domače kmetije
avtorsko komentirane morske dobrote
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
fine primorske testenine avstralskega chefa
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
ambiciozna zgornje-savinjska kuhinja
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
sodobna slovenska kuhinja
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
tradicionalne slovenske jedi na praznični način
sodobna primorska kuhinja v hotelu
kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
sodoben pogled na Bohinjsko jezero in njegove okuse
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
sodobna sredozemska kuhinja
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!