tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
slovenske jedi za sodobne viteze
steaki in burgerji z žara na oglje
sodobna kuhinja izza kavarne
ob Krki, vse iz postrvi in še malo divjačine
mlade jedi iz starih receptov
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
prleška kuhinja s Kuharjevo nadgradnjo
pristno domača primorska kuhinja
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
moderna istrska kuhinja na tapas način
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
moderno-vrhunske, mladostno-ambiciozne Jorgove kreacije
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
kraško-primorske jedi z domače kmetije
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
domači in tuji okusi na izviren način
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
najboljši štajerski ocvrti piščanec
sodobno-domača pohorska kuhinja
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
novo-slovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
domače slovenske jedi in lectova srca
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
tradicionalne jedi na urbani način
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
meso, predvsem goveje, na žaru
tradicionalne slovenske jedi iz Drage
gostilniško-mediteranska kuhinja
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
sodobna primorska kuhinja v hotelu
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
fine jedi s posestva in polja/pula
prekmursko-gorička domača kuhinja
modernizirane slovenske in hotelske jedi
morske jedi med briškimi vinogradi
bohinjski okusi z bratoma, mohantom in čokolado
Slovenija je gastronomska regija, zjutraj, opoldan zvečer
domače belokranjske jedi odlične kuharice
moderne sredozemske jedi po avstrijsko
Pintarjevi prigrizki na tapas/tabars način
japonski sušiji za osem Mariborčanov
veliko več kot picerija
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
domače in posodobljene slovenske jedi
slovenska kuhinja z občutkom za sestavine in čas
kraška kuhinja z osebnim pristopom
slovenske jedi na Gorenjskem
stara slovenska kuhinja v novih časih
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
tradicionalne slovenske jedi na praznični način
sredozemske jedi z novimi slikami
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
Marko Pavčnik je soavtor slovenske kulinarične pomladi
sredozemska kuhinja z dizajnom
morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
slovenska kuhinja na robu mesta
posebna morska ponudba na Gorenjskem
fine primorske testenine avstralskega chefa
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
domače jedi s chefom, idejami in ekologijo
sodobna kmečka slovenska kuhinja na stičišču Posavja in Dolenjske
znane slovenske in modne svetovne jedi
mladi chef ustvarja brez handicapa
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
slovenske jedi iz krušne peči
sodoben pogled na Bohinjsko jezero in njegove okuse
posodobljena prekmurska kuhinja
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
slovenske jedi z okusi Kamnika
prefinjena sredozemska kuhinja v hotelu
sredozemska kuhinja po štajersko
sodobna slovenska kuhinja
avtorsko komentirane morske dobrote
meso in ribe, z urbano spremljavo
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
najboljši ljubljanski žar
koroško-hribovita morska kuhinja
italijanske jedi na začetku Tržaške
slovensko jedi na prefinjen način
mladostna ustvarjalnost na okusen način
posodobljena vipavska tradicija
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
Damjan in Tanja v rojstni hiši ob Krki
bistro na italijansko-moderen način
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
posodobljena primorska kuhinja
tradicionalna kraška kuhinja
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
slovenska kuhinja nove generacije
ribje jedi na ribiški palubi
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na avtorski način
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
sodobno italijansko na meji Koroške in Štajerske
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami
morska kuhinja s sestavinami na pragu
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
slovenska kuhinja in morske jedi
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
doživljajsko istrsko kuhanje brez meja
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
gorenjska gostilna kot nekoč in danes
avtorska kuhinja iz domače kuhinje
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
francosko-italijansko-slovensko ob velnesu
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
ambiciozna zgornje-savinjska kuhinja
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
Rajhove generacije osvežujejo prekmursko kulinarično tradicijo
posodobljena regionalna kulinarika
urbana sredozemska kuhinja
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
sodobna sredozemska kuhinja
morske jedi tudi drugače
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najlepši kulinarični obisk pri nas
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
sodobna kuhinja izpod Alp
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
Okusi Radol'ce med dnevnimi malicami
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
morske jedi s pogledom na morje
beneška bacara na vhodu Pirana
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
sodobno, s pravimi elementi
bistronomija izpod planin v kraljevi hiši
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
meščanska štajerska kuhinja
briške jedi z vinskim značajem
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!