pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
znane slovenske in modne svetovne jedi
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
steaki in burgerji z žara na oglje
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
zgornje-savinjske jedi mladega chefa
posodobljena vipavska tradicija
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
morske jedi tudi drugače
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
moderna istrska kuhinja na tapas način
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
sodobno-domača pohorska kuhinja
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
sodobno, s pravimi elementi
meso, predvsem goveje, na žaru
Slovenija je gastronomska regija, zjutraj, opoldan zvečer
bistro na italijansko-moderen način
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
slovenske jedi na Gorenjskem
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
posodobljena primorska kuhinja
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
domače in posodobljene slovenske jedi
slovenske jedi za sodobne viteze
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
meso in ribe, z urbano spremljavo
prekmursko-gorička domača kuhinja
morska kuhinja koroške dečve
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
sredozemske jedi z novimi slikami
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
fine primorske testenine avstralskega chefa
sodobna primorska kuhinja v hotelu
sredozemska kuhinja z dizajnom
moderna kmečka slovenska kuhinja na stičišču Posavja in Dolenjske
sodoben pogled na Bohinjsko jezero in njegove okuse
domači in tuji okusi na izviren način
morske jedi z dobrimi ribiškimi zvezami
avtorsko komentirane morske dobrote
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
kraško-primorske jedi z domače kmetije
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
morske jedi s pogledom na morje
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
modernizirane briške jedi z razgledom
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
tradicionalne jedi na urbani način
domače belokranjske jedi odlične kuharice
mladostna ustvarjalnost na okusen način
slovenske jedi z okusi Kamnika
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
sredozemska kuhinja po štajersko
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
slovenske jedi iz krušne peči
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
sodobna slovenska kuhinja
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
tradicionalna kraška kuhinja
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
briške jedi z vinskim značajem
posodobljena regionalna kulinarika
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
tradicionalne in lokalne jedi
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
mladi chef ustvarja brez handicapa
tradicionalna slovenska kuhinja na čelu z ocvrtim piščancem
morska kuhinja s sestavinami na pragu
ob Krki, vse iz postrvi in še malo divjačine
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih odličnih vinih
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
francosko-italijansko-slovensko ob velnesu
prleška kuhinja z nadgradnjo
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
slovensko jedi na prefinjen način
italijanske jedi na začetku Tržaške
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
slovenska kuhinja nove generacije
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
beneška bacara na piranski način
sodobna sredozemska kuhinja
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
tradicionalne slovenske jedi iz Drage
doživljajsko istrsko kuhanje brez meja
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
slovenska kuhinja na robu mesta
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
veliko več kot picerija
domače slovenske in gorenjske jedi
slovenska kuhinja in morske jedi
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
sodobna sredozemska kuhinja
Pintarjevi prigrizki na tapas/tabars način
mlade jedi iz starih receptov
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!