posodobljena prekmurska kuhinja
morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
sodobno, s pravimi elementi
sodobna slovenska kuhinja
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
ribje jedi na ribiški palubi
slovenske jedi za sodobne viteze
stara slovenska kuhinja v novih časih
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
domače slovenske jedi in lectova srca
bistronomija izpod planin v kraljevi hiši
prleška kuhinja s Kuharjevo nadgradnjo
hotelski bistro ob štajerski avtocesti
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
sredozemske jedi z novimi slikami
Slovenija je gastronomska regija, zjutraj, opoldan zvečer
sredozemska kuhinja po štajersko
fine jedi s posestva in polja/pula
sodobna kmečka slovenska kuhinja na stičišču Posavja in Dolenjske
sredozemski okusi v kopališču
mladi chef ustvarja brez handicapa
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
steaki in burgerji z žara na oglje
tradicionalna kraška kuhinja
moderne sredozemske jedi po avstrijsko
domače jedi s chefom, idejami in ekologijo
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
slovenske jedi na Gorenjskem
italijanske jedi na začetku Tržaške
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
posodobljena primorska kuhinja
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
slovenska kuhinja na robu mesta
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
kraško-primorske jedi z domače kmetije
moderno-vrhunske, mladostno-ambiciozne Jorgove kreacije
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
znane slovenske in modne svetovne jedi
moderna istrska kuhinja na tapas način
sodoben pogled na Bohinjsko jezero in njegove okuse
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
morska kuhinja s sestavinami na pragu
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
morske jedi tudi drugače
sodobno italijansko na meji Koroške in Štajerske
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
slovenska kuhinja nove generacije
urbana sredozemska kuhinja
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
ambiciozni hodi v kranjski pešconi
slovenske jedi z okusi Kamnika
Marko Pavčnik je soavtor slovenske kulinarične pomladi
tradicionalne slovenske jedi iz Drage
sredozemska kuhinja z dizajnom
sodobno-domača pohorska kuhinja
Damjan in Tanja v rojstni hiši ob Krki
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
meso in ribe, z urbano spremljavo
veliko več kot picerija
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
gostilniško-mediteranska kuhinja
mladostna ustvarjalnost na okusen način
slovenska kuhinja in morske jedi
koroško-hribovita morska kuhinja
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na avtorski način
kraška kuhinja z osebnim pristopom
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
francoska bistro klasika s slovenskimi posegi
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
meso, predvsem goveje, na žaru
sodobna kuhinja izza kavarne
doživljajsko istrsko kuhanje brez meja
tradicionalne jedi na urbani način
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
japonski sušiji za osem Mariborčanov
modernizirane slovenske in hotelske jedi
Okusi Radol'ce med dnevnimi malicami
sodobna primorska kuhinja v hotelu
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
tradicionalne slovenske jedi na praznični način
notranjska kulinarična in vinska zgodba kar pod stopnicami
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
Pintarjevi prigrizki na tapas/tabars način
prefinjena sredozemska kuhinja v hotelu
francosko-italijansko-slovensko ob velnesu
prekmursko-gorička domača kuhinja
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
morske jedi med briškimi vinogradi
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
bohinjski okusi z bratoma, mohantom in čokolado
domače belokranjske jedi odlične kuharice
meščanska štajerska kuhinja
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
posebna morska ponudba na Gorenjskem
mlade jedi iz starih receptov
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
fine jedi kljub igralniškemu blišču
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
avtorsko komentirane morske dobrote
kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
najboljši štajerski ocvrti piščanec
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
najboljši ljubljanski žar
beneška bacara na vhodu Pirana
ambiciozna zgornje-savinjska kuhinja
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
avtorska kuhinja iz domače kuhinje
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
bistro na italijansko-moderen način
ob Krki, vse iz postrvi in še malo divjačine
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
gorenjska gostilna kot nekoč in danes
slovensko jedi na prefinjen način
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
briške jedi z vinskim značajem
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
posodobljena regionalna kulinarika
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
novo-slovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
domače in posodobljene slovenske jedi
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
pristno domača primorska kuhinja
kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
slovenska kuhinja z občutkom za sestavine in čas
slovenske jedi iz krušne peči
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najlepši kulinarični obisk pri nas
Rajhove generacije osvežujejo prekmursko kulinarično tradicijo
posodobljena vipavska tradicija
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!