primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
slovensko jedi na prefinjen način
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
znane slovenske in modne svetovne jedi
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
slovenska kuhinja in morske jedi
domače in posodobljene slovenske jedi
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
morska kuhinja s sestavinami na pragu
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
posodobljena vipavska tradicija
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
sredozemske jedi z novimi slikami
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
tradicionalna kraška kuhinja
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
meso, predvsem goveje, na žaru
mlade jedi iz starih receptov
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
prekmursko-gorička domača kuhinja
domači in tuji okusi na izviren način
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
bistro na italijansko-moderen način
tradicionalna slovenska kuhinja na čelu z ocvrtim piščancem
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
mladostna ustvarjalnost na okusen način
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
modernizirane briške jedi z razgledom
sredozemska kuhinja po štajersko
slovenska kuhinja na robu mesta
sodobna primorska kuhinja v hotelu
morska kuhinja izpod planin
kraško-primorske jedi z domače kmetije
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
domače na sodoben način in iz postrvi
domače belokranjske jedi odlične kuharice
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
veliko več kot picerija
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
slovenska kuhinja nove generacije
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
prleška kuhinja z nadgradnjo
steaki in burgerji z žara na oglje
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
italijanska kuhinja po navodilih chefa Alfreda Russa
avtorsko komentirane morske dobrote
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
sodobna sredozemska kuhinja
morska kuhinja koroške dečve
slovenske jedi iz krušne peči
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
zgornje-savinjske jedi mladega chefa
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
morske jedi tudi drugače
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
sodobno-domača pohorska kuhinja
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
beneška bacara na piranski način
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
meso in ribe, z urbano spremljavo
slovenske jedi z okusi Kamnika
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
briške jedi z vinskim značajem
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
sodobna sredozemska kuhinja
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
sodobna slovenska kuhinja
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
sredozemska kuhinja z dizajnom
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
sodobno, s pravimi elementi
domače slovenske in gorenjske jedi
tradicionalne in lokalne jedi
izvirno in mladostno iz kraških sestavin
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
posodobljena regionalna kulinarika
posodobljena primorska kuhinja
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
slovenske jedi na Gorenjskem
sredozemsko-štajerski okusi
Kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
moderna istrska kuhinja na tapas način
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
tradicionalne jedi na urbani način
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo v času Tedna restavracij: letna naročnina 10 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!