morska kuhinja koroške dečve
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
morske jedi s pogledom na morje
prleška kuhinja z nadgradnjo
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
posodobljena vipavska tradicija
slovenska kuhinja na robu mesta
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
tradicionalna kraška kuhinja
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
tradicionalna slovenska kuhinja na čelu z ocvrtim piščancem
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
slovenska kuhinja in morske jedi
sredozemske jedi z novimi slikami
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
mlade jedi iz starih receptov
slovenske jedi iz krušne peči
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
mladi chef ustvarja brez handicapa
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
domače slovenske in gorenjske jedi
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
italijanska kuhinja po navodilih chefa Alfreda Russa
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
veliko več kot picerija
tradicionalne jedi na urbani način
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
sodobno-domača pohorska kuhinja
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
sodobna slovenska kuhinja
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
sodobno, s pravimi elementi
moderne kraško-primorske jedi
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
kraško-primorske jedi z domače kmetije
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
slovenske jedi z okusi Kamnika
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
domače na sodoben način in iz postrvi
tradicionalne in lokalne jedi
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
Kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
morska kuhinja izpod planin
sodobna primorska kuhinja v hotelu
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
zgornje-savinjske jedi mladega chefa
sodobna sredozemska kuhinja
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
bistro na italijansko-moderen način
meso, predvsem goveje, na žaru
domače in posodobljene slovenske jedi
prekmursko-gorička domača kuhinja
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
modernizirane briške jedi z razgledom
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
izvirno in mladostno iz kraških sestavin
moderna istrska kuhinja na tapas način
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
briške jedi z vinskim značajem
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
meso in ribe, z urbano spremljavo
znane slovenske in modne svetovne jedi
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
slovensko jedi na prefinjen način
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
sredozemska kuhinja po štajersko
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
slovenske jedi na Gorenjskem
morska kuhinja s sestavinami na pragu
morske jedi tudi drugače
steaki in burgerji z žara na oglje
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
morske jedi z dobrimi ribiškimi zvezami
mladostna ustvarjalnost na okusen način
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
beneška bacara na piranski način
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
posodobljena primorska kuhinja
avtorsko komentirane morske dobrote
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
domači in tuji okusi na izviren način
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
posodobljena regionalna kulinarika
sodobna sredozemska kuhinja
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
sredozemsko-štajerski okusi
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
domače belokranjske jedi odlične kuharice
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
sredozemska kuhinja z dizajnom
slovenska kuhinja nove generacije
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!