slovenska kuhinja na robu mesta
ribje jedi na ribiški palubi
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
avtorsko komentirane morske dobrote
sodobna kuhinja izza kavarne
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
prleška kuhinja s Kuharjevo nadgradnjo
kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
bohinjski okusi z bratoma, mohantom in čokolado
sodobna kmečka slovenska kuhinja na stičišču Posavja in Dolenjske
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
doživljajsko istrsko kuhanje brez meja
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
sodobno-domača pohorska kuhinja
steaki in burgerji z žara na oglje
domače in posodobljene slovenske jedi
moderno-vrhunske, mladostno-ambiciozne Jorgove kreacije
pristno domača primorska kuhinja
kraška kuhinja z osebnim pristopom
italijanske jedi na začetku Tržaške
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
kraško-primorske jedi z domače kmetije
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
moderna istrska kuhinja na tapas način
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
beneška bacara na vhodu Pirana
prefinjena sredozemska kuhinja v hotelu
sredozemska kuhinja po štajersko
prekmursko-gorička domača kuhinja
posodobljena regionalna kulinarika
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
tradicionalne slovenske jedi iz Drage
slovenska kuhinja z občutkom za sestavine in čas
slovenske jedi za sodobne viteze
sodobna sredozemska kuhinja
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
domači in tuji okusi na izviren način
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
slovenske jedi iz krušne peči
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
bistro na italijansko-moderen način
posodobljena prekmurska kuhinja
meso, predvsem goveje, na žaru
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
Pintarjevi prigrizki na tapas/tabars način
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
sredozemske jedi z novimi slikami
briške jedi z vinskim značajem
meščanska štajerska kuhinja
modernizirane slovenske in hotelske jedi
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
fine primorske testenine avstralskega chefa
gorenjska gostilna kot nekoč in danes
Okusi Radol'ce med dnevnimi malicami
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na avtorski način
slovenske jedi z okusi Kamnika
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
sodobna primorska kuhinja v hotelu
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
znane slovenske in modne svetovne jedi
morska kuhinja s sestavinami na pragu
sodobna slovenska kuhinja
mladostna ustvarjalnost na okusen način
veliko več kot picerija
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
morske jedi tudi drugače
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
Slovenija je gastronomska regija, zjutraj, opoldan zvečer
mlade jedi iz starih receptov
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
sredozemska kuhinja z dizajnom
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
ob Krki, vse iz postrvi in še malo divjačine
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
najboljši štajerski ocvrti piščanec
slovenska kuhinja in morske jedi
domače jedi s chefom, idejami in ekologijo
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
sodobno italijansko na meji Koroške in Štajerske
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
slovenska kuhinja nove generacije
moderne sredozemske jedi po avstrijsko
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
Damjan in Tanja v rojstni hiši ob Krki
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
morske jedi s pogledom na morje
sodobno, s pravimi elementi
tradicionalne slovenske jedi na praznični način
slovensko jedi na prefinjen način
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
koroško-hribovita morska kuhinja
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
gostilniško-mediteranska kuhinja
posebna morska ponudba na Gorenjskem
kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
domače belokranjske jedi odlične kuharice
tradicionalna kraška kuhinja
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
ambiciozna zgornje-savinjska kuhinja
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
posodobljena vipavska tradicija
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
tradicionalne jedi na urbani način
sodobna kuhinja izpod Alp
meso in ribe, z urbano spremljavo
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
morske jedi med briškimi vinogradi
mladi chef ustvarja brez handicapa
avtorska kuhinja iz domače kuhinje
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
stara slovenska kuhinja v novih časih
najboljši ljubljanski žar
bistronomija izpod planin v kraljevi hiši
urbana sredozemska kuhinja
slovenske jedi na Gorenjskem
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
francosko-italijansko-slovensko ob velnesu
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
sodoben pogled na Bohinjsko jezero in njegove okuse
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
posodobljena primorska kuhinja
domače slovenske jedi in lectova srca
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
japonski sušiji za osem Mariborčanov
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
novo-slovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!