Pintarjevi prigrizki na tapas/tabars način
posodobljena vipavska tradicija
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
slovenske jedi z okusi Kamnika
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
briške jedi z vinskim značajem
tradicionalne jedi na urbani način
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
morska kuhinja koroške dečve
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
moderna kmečka slovenska kuhinja na stičišču Posavja in Dolenjske
posodobljena regionalna kulinarika
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
sodobna slovenska kuhinja
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
slovenske jedi za sodobne viteze
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
morske jedi tudi drugače
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
domače belokranjske jedi odlične kuharice
posodobljena primorska kuhinja
tradicionalne in lokalne jedi
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
mladi chef ustvarja brez handicapa
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
sredozemska kuhinja po štajersko
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
beneška bacara na piranski način
premikanje meja kraške kulinarike in okusov
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
slovensko jedi na prefinjen način
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
slovenska kuhinja na robu mesta
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
slovenske jedi iz krušne peči
slovenska kuhinja in morske jedi
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
sredozemska kuhinja z dizajnom
steaki in burgerji z žara na oglje
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
tradicionalna kraška kuhinja
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
slovenska kuhinja nove generacije
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
prleška kuhinja z nadgradnjo
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
sodobna sredozemska kuhinja
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih odličnih vinih
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
domači in tuji okusi na izviren način
modernizirane briške jedi z razgledom
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
sredozemske jedi z novimi slikami
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
veliko več kot picerija
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
mlade jedi iz starih receptov
kraško-primorske jedi z domače kmetije
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
sodobno-domača pohorska kuhinja
tradicionalna slovenska kuhinja na čelu z ocvrtim piščancem
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
prekmursko-gorička domača kuhinja
slovenske jedi na Gorenjskem
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
zgornje-savinjske jedi mladega chefa
morska kuhinja s sestavinami na pragu
bistro na italijansko-moderen način
mladostna ustvarjalnost na okusen način
morske jedi z dobrimi ribiškimi zvezami
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
domače na sodoben način in iz postrvi
morske jedi s pogledom na morje
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
sodobna sredozemska kuhinja
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
znane slovenske in modne svetovne jedi
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
meso, predvsem goveje, na žaru
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
moderna istrska kuhinja na tapas način
kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
meso in ribe, z urbano spremljavo
sodobno, s pravimi elementi
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
domače in posodobljene slovenske jedi
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
domače slovenske in gorenjske jedi
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
sodobna primorska kuhinja v hotelu
avtorsko komentirane morske dobrote
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!