slovenska kuhinja in morske jedi
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
morske jedi tudi drugače
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
meso in ribe, z urbano spremljavo
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
slovenska kuhinja nove generacije
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
steaki in burgerji z žara na oglje
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
slovenske jedi z okusi Kamnika
sodobna slovenska kuhinja
italijanska kuhinja po navodilih chefa Alfreda Russa
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
sredozemska kuhinja z dizajnom
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
veliko več kot picerija
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
modernizirane briške jedi z razgledom
nekaj Toskane, malo Provanse, vonj Mediterana in nostalgija slovenske domače kuhinje
sredozemska kuhinja po štajersko
izvirno in mladostno iz kraških sestavin
bistro na italijansko-moderen način
znane slovenske in modne svetovne jedi
morska kuhinja izpod planin
domači in tuji okusi na izviren način
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
prekmursko-gorička domača kuhinja
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
sredozemske jedi z novimi slikami
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
beneška bacara na piranski način
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
domače slovenske in gorenjske jedi
sodobno, s pravimi elementi
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
sodobna primorska kuhinja v hotelu
slovenske jedi iz krušne peči
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
sodobna sredozemska kuhinja
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
slovenske jedi na Gorenjskem
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
domače in posodobljene slovenske jedi
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
zgornje-savinjske jedi mladega chefa
mlade jedi iz starih receptov
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
sredozemsko-štajerski okusi
slovensko jedi na prefinjen način
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
morska kuhinja s sestavinami na pragu
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
sodobna sredozemska kuhinja
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
moderna istrska kuhinja na tapas način
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
Kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
meso, predvsem goveje, na žaru
posodobljena primorska kuhinja
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
tradicionalna kraška kuhinja
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
kraško-primorske jedi z domače kmetije
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
posodobljena regionalna kulinarika
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
domače belokranjske jedi odlične kuharice
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
sodobno-domača pohorska kuhinja
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
prleška kuhinja z nadgradnjo
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
kraške jedi, kot nekoč in še danes
tradicionalne jedi na urbani način
briške jedi z vinskim značajem
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
sodobna in urbana kuhinja iz slovenskih sestavin in tradicije
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
slovenska kuhinja na robu mesta
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
sredozemska kuhinja ob letališki stezi
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!