dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
tradicionalne jedi na urbani način
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
preprosto-iskrene kraške jedi iz najboljših lokalnih sestavin na sodoben in avtorsko-družinski način
novi krožniki v najstarejši slovenski gostilni
slovensko jedi na prefinjen način
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
mladostna ustvarjalnost na okusen način
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
slovenska kuhinja nove generacije
tradicionalne slovenske in lokalne jedi na praznični način
Ana Roš je v kuharski Ligi prvakov
sodobna slovenska kuhinja
briške jedi z vinskim značajem
posodobljena regionalna kulinarika
domače, gorenjske, kmečke jedi in sestavine
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
domači in tuji okusi na izviren način
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
moderna istrska kuhinja na tapas način
tradicionalna kraška kuhinja
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
slovenske jedi na sodobno-zelenjavni način
sodobno, s pravimi elementi
sredozemske jedi z novimi slikami
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
slovenska kuhinja na robu mesta
dolenjske jedi s chefovim nasmehom
slovenske jedi iz krškopoljskega prašiča
mlado-slovenske jedi s francoskim navdihom
sodobna sredozemska kuhinja iz vrhunskih, tudi slovenskih, sestavin
chefovska kreativnost Bineta Volčiča brez kamer in visokih pravil
morske jedi z dobrimi ribiškimi zvezami
sodobna kuhinja z lokalnimi sestavinami in ambientom
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
štajerska kuhinja Šikerjevih generacij
prekmursko-gorička domača kuhinja
sodobne sredozemske jedi s slovenskimi primesmi
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
posodobljena primorska kuhinja
beneška bacara na piranski način
posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
mladi chef ustvarja brez handicapa
slovenske jedi na Gorenjskem
znane slovenske in modne svetovne jedi
domače na sodoben način in iz postrvi
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje
za redne goste vrhunskih restavracij po svetu, v katerih se je učil Gregor Vračko
morska kuhinja s sestavinami na pragu
vrhunske jedi Klavdije Gaube ob moževih vrhunskih vinih
slovenska kuhinja in morske jedi
meso, predvsem goveje, na žaru
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
tradicionalna slovenska kuhinja na čelu z ocvrtim piščancem
avtorsko komentirane morske dobrote
domača štajerska kuhinja, ki spoštujejo lokalnost
obsoteljska in kozjanska domača kuhinja
tradicionalne in lokalne jedi
modernizirane briške jedi z razgledom
gorenjska kuhinja kot jo chef Jaka kuha
zgornje-savinjske jedi mladega chefa
slovenske jedi z okusi Kamnika
ambiciozno-sodobna belokranjska kuhinja
italijanska kuhinja po navodilih chefa Alfreda Russa
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
istrsko-morska kuhinja iz morja na krožnik
domače jedi v hodih in gibanice na loparjih
sredozemsko-štajerski okusi
morska kuhinja koroške dečve
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
avtorski tapasi na slovensko-avtorski način
domače pohorske jedi iz ekoloških sestavin
Idrijska kuhinja na svetovljanski način
sodobna kuhinja iz svetovnih prestolnic
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
meso in ribe, z urbano spremljavo
kraško-vipavska domača srčna kuhinja
meščanska kuhinja tradicionalno-slovenskih in -svetovljanskih korenin
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
sredozemska kuhinja po štajersko
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
soul food - preproste jedi z dušo, pripravljene na sodoben način
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
Valerijine domače jedi dišijo koroško, idrijsko in tolminsko
steaki in burgerji z žara na oglje
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
Ksenija Mahorčič nadgrajuje brkinsko in kraško kuhinjo
mlade jedi iz starih receptov
morske jedi tudi drugače
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
visoka kuhinja, a ne le za visoke goste
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
kreativna prleška in Jelkina kuhinja
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
sodobna sredozemska kuhinja
vipavska kuhinja z veliko sodobne kreativnosti
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
sodobno-domača pohorska kuhinja
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
slovenske jedi iz krušne peči
morska kuhinja izpod planin
pristne gorenjsko-nedeljske jedi
napredna morska kuhinja iz istrskih sestavin
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
bistro na italijansko-moderen način
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
sredozemska kuhinja z dizajnom
tradicionalna in sodobna morska kuhinja
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
domače slovenske in gorenjske jedi
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
kraško-primorske jedi z domače kmetije
posodobljena vipavska tradicija
vse morsko, vse sveže in s čim manj kuhanja
sodobna kulinarika v grajskem ambientu
tradicionalne koroške jedi in posebnosti
primer dobre prakse ogromnega kulinaričnega potenciala slovenskega podeželja
Kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
morske jedi s pogledom na morje
gosposka in grajska kuhinja za urbane goste
domače in posodobljene slovenske jedi
modernistično-sredozemska kuhinja s Fakučevim podpisom
veliko več kot picerija
preproste trentarske jedi iz izbranih in domačih sestavin
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
Tomaž Kavčič je dvorec Zemono spremenil v najbolj zaželen kulinarični obisk pri nas
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
domače belokranjske jedi odlične kuharice
sodobna primorska kuhinja v hotelu
kraška kuhinja s sodobnim osebnim pristopom
avtorska kuhinja z vrhunskimi morskimi sestavinami
prleška kuhinja z nadgradnjo
sodobna sredozemska kuhinja
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
izvirno in mladostno iz kraških sestavin
moderne kraško-primorske jedi
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!