Razvrsti po ocenah
Vse ocene
domače jedi z vrhunsko izvedbo
visoka baskovska kuhinja očeta in hčere Arzak
avtorsko-modernistična interpretacija tradicionalne katalonske kuhinje bratov Roca
vrhunska in lokalna kuhinja obenem
avantgardno-kreativna vrhunska kuhinja
italijanska vrhunska in avtorska kuhinja
tradicionalne istrsko-morske jedi
sodobna sredozemska visoka kuhinja
italijanska kulinarična moda sredi luksuzne trgovine
domače, pristne, samoborske, Grgosove specialitete
inovativna katalonska kuhinja
vrhunska sladkovodno-zelenjavna koroška kuhinja
kraške italijansko-slovenske jedi
inovativna in avtorska južnotirolska kuhinja
kreativni prigrizki in slaščice
morske jedi ob ribiških barkah
emancipirana ustvarjalnost z avstrijskimi koreninami
vrhunskost s talentom iz lokalnih sestavin
visoko-kreativna kuhinja umetniškega chefa
nova nordijska kuhinja Renéja Redzepija
visoka bavarsko-francoska kuhinja avstrijskega chefa
avtorska kuhinja iz najboljših štajerskih sestavin
furlanska kuhinja, ki zna italijansko in slovensko
sveže iz morja in čim krajše v kuhinji
morske jedi od repa do škrg a la David Skoko
vrhunska italijanska kuhinja nemškega chefa
visoka in avtorska kuhinja najboljšega baskovskega chefa
moderna avstrijsko-alpska vrhunska kuhinja v družinskem hotelu
bogate skradinske jedi na Vesnin sodobni način
kreativna visoka koroška kuhinja
vrhunska in avtorska podeželska kuhinja
azijsko-avtorska kuhinja Berlinčana
regionalno, toda kreativno, med vinogradi
visoka sodobna kuhinja z avstrijsko tradicijo iz Wachaua
kraške jedi in raženj po Oberdanovo
istrske mesne in posebne jedi
vrhunska avtorska kuhinja brez mesa
vrhunska kuhinja italijanskega juga in Iaccarinove družine
moderne jedi iz istrskih sestavin
kreativne avstrijsko-štajerske jedi
nova turška kuhinja svetovljanskega chefa
divje, po permakulturnih načelih in starih običajih
tradicionalne avstrijsko-štajerske jedi na chefovski način
katalonsko mediteranska kuhinja
sodobna mediteranska kuhinja z lokalnimi sestavinami
morske jedi iz Kvarnerja
dalmatinske jedi z modernističnimi tehnikami vrhunskega chefa
vrhunska avtorska kuhinja iz mesta pašte
sveže iz morja po Amijino
klasične in kreativne ocvrte pizze
sodobna istrska kuhinja z veliko tartufi
kreativna alpska kuhinja Andreasa Döllererja
sezonsko in kot je chefu všeč
vrhunska štajerska avtorska kuhinja
kuhinja s tradicijo in kontradikcijo slavnega andaluzijskega chefa
vrhunska avtorska kuhinja Nina Di Costanza
vrhunska avstrijska avtorska kuhinja
modernizirane istrske jedi
vrhunstvo najboljšega ameriškega chefa
vrhunska avtorska kuhinja, ki rada preseneča
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!