Razvrsti po ocenah
Vse ocene
sveže iz morja po Amijino
tradicionalne avstrijsko-štajerske jedi na chefovski način
avantgardno-kreativna vrhunska kuhinja
domače, pristne, samoborske, Grgosove specialitete
vrhunska avtorska kuhinja brez mesa
morske jedi od repa do škrg a la David Skoko
vrhunska avstrijska avtorska kuhinja
furlanska kuhinja, ki zna italijansko in slovensko
klasične in kreativne ocvrte pizze
vrhunska italijanska kuhinja nemškega chefa
vrhunska kuhinja italijanskega juga in Iaccarinove družine
italijanska vrhunska in avtorska kuhinja
kraške italijansko-slovenske jedi
morske jedi ob ribiških barkah
vrhunstvo najboljšega ameriškega chefa
dalmatinske jedi z modernističnimi tehnikami vrhunskega chefa
kuhinja s tradicijo in kontradikcijo slavnega andaluzijskega chefa
moderne jedi iz istrskih sestavin
visoko-kreativna kuhinja umetniškega chefa
vrhunska štajerska avtorska kuhinja
kreativni prigrizki in slaščice
katalonsko mediteranska kuhinja
tradicionalne istrsko-morske jedi
istrske mesne in posebne jedi
kraške jedi in raženj po Oberdanovo
vrhunskost s talentom iz lokalnih sestavin
visoka bavarsko-francoska kuhinja avstrijskega chefa
sezonsko in kot je chefu všeč
kreativne avstrijsko-štajerske jedi
italijanska kulinarična moda sredi luksuzne trgovine
dalmatinsko-španska kuhinja po vinjeraško
inovativna katalonska kuhinja
regionalno, toda kreativno, med vinogradi
vrhunska avtorska kuhinja iz mesta pašte
modernizirane istrske jedi
kreativna alpska kuhinja Andreasa Döllererja
visoka in avtorska kuhinja najboljšega baskovskega chefa
sodobna istrska kuhinja z veliko tartufi
moderna avstrijsko-alpska vrhunska kuhinja v družinskem hotelu
divje, po permakulturnih načelih in starih običajih
nova nordijska kuhinja Renéja Redzepija
vrhunska in lokalna kuhinja obenem
vrhunska avtorska kuhinja Nina Di Costanza
morska iskrenost z najbližjega otoka
azijsko-avtorska kuhinja Berlinčana
emancipirana ustvarjalnost z avstrijskimi koreninami
vrhunska avtorska kuhinja, ki rada preseneča
domače jedi z vrhunsko izvedbo
vrhunska sladkovodno-zelenjavna koroška kuhinja
bogate skradinske jedi na Vesnin sodobni način
vrhunska in avtorska podeželska kuhinja
kreativna visoka koroška kuhinja
istrske jedi iz gozda, s travnikov in z domačega vrta
sodobna sredozemska visoka kuhinja
sodobna mediteranska kuhinja z lokalnimi sestavinami
avtorsko-modernistična interpretacija tradicionalne katalonske kuhinje bratov Roca
avtorska kuhinja iz najboljših štajerskih sestavin
inovativna in avtorska južnotirolska kuhinja
visoka sodobna kuhinja z avstrijsko tradicijo iz Wachaua
sveže iz morja in čim krajše v kuhinji
nova turška kuhinja svetovljanskega chefa
visoka baskovska kuhinja očeta in hčere Arzak
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!