Razvrsti po ocenah
Vse ocene
moderne jedi iz istrskih sestavin
vrhunska štajerska avtorska kuhinja
vrhunska in lokalna kuhinja obenem
vrhunskost s talentom iz lokalnih sestavin
domače, pristne, samoborske, Grgosove specialitete
tradicionalne istrsko-morske jedi
avtorsko-modernistična interpretacija tradicionalne katalonske kuhinje bratov Roca
istrske jedi iz gozda, s travnikov in z domačega vrta
vrhunska sladkovodno-zelenjavna koroška kuhinja
azijsko-avtorska kuhinja Berlinčana
italijanska kulinarična moda sredi luksuzne trgovine
tradicionalne avstrijsko-štajerske jedi na chefovski način
istrske mesne in posebne jedi
kuhinja s tradicijo in kontradikcijo slavnega andaluzijskega chefa
domače jedi z vrhunsko izvedbo
visoka sodobna kuhinja z avstrijsko tradicijo iz Wachaua
visoka in avtorska kuhinja najboljšega baskovskega chefa
moderna avstrijsko-alpska vrhunska kuhinja v družinskem hotelu
morske jedi ob ribiških barkah
italijanska vrhunska in avtorska kuhinja
visoka bavarsko-francoska kuhinja avstrijskega chefa
dalmatinske jedi z modernističnimi tehnikami vrhunskega chefa
inovativna in avtorska južnotirolska kuhinja
inovativna katalonska kuhinja
avtorska kuhinja iz najboljših štajerskih sestavin
nova nordijska kuhinja Renéja Redzepija
vrhunska avtorska kuhinja, ki rada preseneča
sveže iz morja po Amijino
vrhunska italijanska kuhinja nemškega chefa
sodobna sredozemska visoka kuhinja
vrhunstvo najboljšega ameriškega chefa
kreativni prigrizki in slaščice
sezonsko in kot je chefu všeč
vrhunska avtorska kuhinja brez mesa
vrhunska kuhinja italijanskega juga in Iaccarinove družine
dalmatinsko-španska kuhinja po vinjeraško
vrhunska in avtorska podeželska kuhinja
vrhunska avtorska kuhinja iz mesta pašte
sodobna mediteranska kuhinja z lokalnimi sestavinami
katalonsko mediteranska kuhinja
furlanska kuhinja, ki zna italijansko in slovensko
sodobna istrska kuhinja z veliko tartufi
avantgardno-kreativna vrhunska kuhinja
morske jedi od repa do škrg a la David Skoko
vrhunska avtorska kuhinja Nina Di Costanza
kraške jedi in raženj po Oberdanovo
kreativna visoka koroška kuhinja
kraške italijansko-slovenske jedi
vrhunska avstrijska avtorska kuhinja
emancipirana ustvarjalnost z avstrijskimi koreninami
kreativne avstrijsko-štajerske jedi
modernizirane istrske jedi
klasične in kreativne ocvrte pizze
bogate skradinske jedi na Vesnin sodobni način
morska iskrenost z najbližjega otoka
sveže iz morja in čim krajše v kuhinji
nova turška kuhinja svetovljanskega chefa
regionalno, toda kreativno, med vinogradi
kreativna alpska kuhinja Andreasa Döllererja
visoka baskovska kuhinja očeta in hčere Arzak
divje, po permakulturnih načelih in starih običajih
visoko-kreativna kuhinja umetniškega chefa
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!