Razvrsti po ocenah
Vse ocene
tradicionalne avstrijsko-štajerske jedi na chefovski način
visoka in avtorska kuhinja najboljšega baskovskega chefa
vrhunska italijanska kuhinja nemškega chefa
sodobna sredozemska visoka kuhinja
regionalno, toda kreativno, med vinogradi
katalonsko mediteranska kuhinja
kreativna alpska kuhinja Andreasa Döllererja
vrhunska in lokalna kuhinja obenem
vrhunska kuhinja italijanskega juga in Iaccarinove družine
kreativna visoka koroška kuhinja
visoka bavarsko-francoska kuhinja avstrijskega chefa
vrhunska avtorska kuhinja iz mesta pašte
kuhinja s tradicijo in kontradikcijo slavnega andaluzijskega chefa
vrhunskost s talentom iz lokalnih sestavin
sodobna istrska kuhinja z veliko tartufi
sezonsko in kot je chefu všeč
furlanska kuhinja, ki zna italijansko in slovensko
dalmatinske jedi z modernističnimi tehnikami vrhunskega chefa
vrhunska avtorska kuhinja, ki rada preseneča
avantgardno-kreativna vrhunska kuhinja
kraške jedi in raženj po Oberdanovo
vrhunska in avtorska podeželska kuhinja
visoka baskovska kuhinja očeta in hčere Arzak
modernizirane istrske jedi
inovativna in avtorska južnotirolska kuhinja
vrhunska avtorska kuhinja brez mesa
istrske mesne in posebne jedi
avtorska kuhinja iz najboljših štajerskih sestavin
domače, pristne, samoborske, Grgosove specialitete
moderne jedi iz istrskih sestavin
sveže iz morja in čim krajše v kuhinji
visoko-kreativna kuhinja umetniškega chefa
tradicionalne istrsko-morske jedi
vrhunstvo najboljšega ameriškega chefa
vrhunska štajerska avtorska kuhinja
nova nordijska kuhinja Renéja Redzepija
morske jedi od repa do škrg a la David Skoko
sveže iz morja po Amijino
azijsko-avtorska kuhinja Berlinčana
kraške italijansko-slovenske jedi
morske jedi iz Kvarnerja
vrhunska avtorska kuhinja Nina Di Costanza
domače jedi z vrhunsko izvedbo
italijanska vrhunska in avtorska kuhinja
avtorsko-modernistična interpretacija tradicionalne katalonske kuhinje bratov Roca
vrhunska avstrijska avtorska kuhinja
sodobna mediteranska kuhinja z lokalnimi sestavinami
kreativni prigrizki in slaščice
inovativna katalonska kuhinja
klasične in kreativne ocvrte pizze
bogate skradinske jedi na Vesnin sodobni način
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!