Razvrsti po ocenah
Vse ocene
istrske mesne in posebne jedi
vrhunska avtorska kuhinja Nina Di Costanza
dalmatinsko-španska kuhinja po vinjeraško
furlanska kuhinja, ki zna italijansko in slovensko
regionalno, toda kreativno, med vinogradi
avtorsko-modernistična interpretacija tradicionalne katalonske kuhinje bratov Roca
avtorska kuhinja iz najboljših štajerskih sestavin
sveže iz morja in čim krajše v kuhinji
vrhunska italijanska kuhinja nemškega chefa
vrhunska in lokalna kuhinja obenem
kreativna alpska kuhinja Andreasa Döllererja
modernizirane istrske jedi
vrhunska avtorska kuhinja iz mesta pašte
vrhunska štajerska avtorska kuhinja
kraške jedi in raženj po Oberdanovo
visoka baskovska kuhinja očeta in hčere Arzak
vrhunstvo najboljšega ameriškega chefa
vrhunska kuhinja italijanskega juga in Iaccarinove družine
klasične in kreativne ocvrte pizze
visoka sodobna kuhinja z avstrijsko tradicijo iz Wachaua
kreativni prigrizki in slaščice
bogate skradinske jedi na Vesnin sodobni način
inovativna katalonska kuhinja
morske jedi od repa do škrg a la David Skoko
vrhunska in avtorska podeželska kuhinja
moderne jedi iz istrskih sestavin
italijanska kulinarična moda sredi luksuzne trgovine
kuhinja s tradicijo in kontradikcijo slavnega andaluzijskega chefa
sodobna istrska kuhinja z veliko tartufi
azijsko-avtorska kuhinja Berlinčana
sodobna sredozemska visoka kuhinja
visoka in avtorska kuhinja najboljšega baskovskega chefa
kreativne avstrijsko-štajerske jedi
sezonsko in kot je chefu všeč
vrhunskost s talentom iz lokalnih sestavin
kraške italijansko-slovenske jedi
katalonsko mediteranska kuhinja
alpska kuhinja vrhunskega chefa NN
emancipirana ustvarjalnost z avstrijskimi koreninami
sveže iz morja po Amijino
vrhunska sladkovodno-zelenjavna koroška kuhinja
avantgardno-kreativna vrhunska kuhinja
visoka bavarsko-francoska kuhinja avstrijskega chefa
morske jedi ob ribiških barkah
istrske jedi iz gozda, s travnikov in z domačega vrta
inovativna in avtorska južnotirolska kuhinja
moderna avstrijsko-alpska vrhunska kuhinja v družinskem hotelu
domače, pristne, samoborske, Grgosove specialitete
moderna hrvaška kuhinja Tvrtka Šakote
domače jedi z vrhunsko izvedbo
tradicionalne istrsko-morske jedi
vrhunska ”klasika” Claus-Petra Lumppa
dalmatinske jedi z modernističnimi tehnikami vrhunskega chefa
morska iskrenost z najbližjega otoka
sodobna mediteranska kuhinja z lokalnimi sestavinami
nova turška kuhinja svetovljanskega chefa
vrhunska avtorska kuhinja, ki rada preseneča
vrhunska avtorska kuhinja brez mesa
divje, po permakulturnih načelih in starih običajih
visoka kuhinja chefa Torstena Michela
visoko-kreativna kuhinja umetniškega chefa
italijanska vrhunska in avtorska kuhinja
kreativna visoka koroška kuhinja
nova nordijska kuhinja Renéja Redzepija
vrhunska avstrijska avtorska kuhinja
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!