Razvrsti po ocenah
Vse ocene
inovativna katalonska kuhinja
vrhunska avtorska kuhinja Nina Di Costanza
bogate skradinske jedi na Vesnin sodobni način
tradicionalne istrsko-morske jedi
sodobna mediteranska kuhinja z lokalnimi sestavinami
vrhunska avtorska kuhinja, ki rada preseneča
visoko-kreativna kuhinja umetniškega chefa
morske jedi od repa do škrg a la David Skoko
divje, po permakulturnih načelih in starih običajih
kuhinja s tradicijo in kontradikcijo slavnega andaluzijskega chefa
sezonsko in kot je chefu všeč
tradicionalne avstrijsko-štajerske jedi na chefovski način
sodobna sredozemska visoka kuhinja
vrhunstvo najboljšega ameriškega chefa
kreativni prigrizki in slaščice
nova nordijska kuhinja Renéja Redzepija
vrhunska kuhinja italijanskega juga in Iaccarinove družine
vrhunska in lokalna kuhinja obenem
vrhunska in avtorska podeželska kuhinja
sveže iz morja in čim krajše v kuhinji
vrhunska avtorska kuhinja iz mesta pašte
furlanska kuhinja, ki zna italijansko in slovensko
vrhunska avstrijska avtorska kuhinja
sveže iz morja po Amijino
visoka baskovska kuhinja očeta in hčere Arzak
dalmatinske jedi z modernističnimi tehnikami vrhunskega chefa
kraške jedi in raženj po Oberdanovo
morske jedi iz Kvarnerja
vrhunskost s talentom iz lokalnih sestavin
kraške italijansko-slovenske jedi
visoka sodobna kuhinja z avstrijsko tradicijo iz Wachaua
avtorsko-modernistična interpretacija tradicionalne katalonske kuhinje bratov Roca
visoka bavarsko-francoska kuhinja avstrijskega chefa
kreativna alpska kuhinja Andreasa Döllererja
katalonsko mediteranska kuhinja
domače, pristne, samoborske, Grgosove specialitete
sodobna istrska kuhinja z veliko tartufi
klasične in kreativne ocvrte pizze
vrhunska štajerska avtorska kuhinja
vrhunska avtorska kuhinja brez mesa
domače jedi z vrhunsko izvedbo
moderne jedi iz istrskih sestavin
vrhunska italijanska kuhinja nemškega chefa
modernizirane istrske jedi
avtorska kuhinja iz najboljših štajerskih sestavin
istrske mesne in posebne jedi
kreativna visoka koroška kuhinja
italijanska vrhunska in avtorska kuhinja
azijsko-avtorska kuhinja Berlinčana
visoka in avtorska kuhinja najboljšega baskovskega chefa
inovativna in avtorska južnotirolska kuhinja
avantgardno-kreativna vrhunska kuhinja
regionalno, toda kreativno, med vinogradi
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!