Razvrsti po ocenah
Vse ocene
morske jedi od repa do škrg a la David Skoko
vrhunska in avtorska podeželska kuhinja
morske jedi iz Kvarnerja
furlanska kuhinja, ki zna italijansko in slovensko
nova nordijska kuhinja Renéja Redzepija
vrhunskost s talentom iz lokalnih sestavin
kreativna alpska kuhinja Andreasa Döllererja
vrhunska in lokalna kuhinja obenem
kraške jedi in raženj po Oberdanovo
vrhunska avstrijska avtorska kuhinja
visoka baskovska kuhinja očeta in hčere Arzak
dalmatinske jedi z modernističnimi tehnikami vrhunskega chefa
vrhunska avtorska kuhinja Nina Di Costanza
kreativni prigrizki in slaščice
sezonsko in kot je chefu všeč
avtorska kuhinja iz najboljših štajerskih sestavin
domače jedi z vrhunsko izvedbo
visoko-kreativna kuhinja umetniškega chefa
avtorsko-modernistična interpretacija tradicionalne katalonske kuhinje bratov Roca
moderne jedi iz istrskih sestavin
vrhunska štajerska avtorska kuhinja
visoka in avtorska kuhinja najboljšega baskovskega chefa
regionalno, toda kreativno, med vinogradi
sodobna mediteranska kuhinja z lokalnimi sestavinami
sodobna sredozemska visoka kuhinja
vrhunska kuhinja italijanskega juga in Iaccarinove družine
vrhunstvo najboljšega ameriškega chefa
visoka bavarsko-francoska kuhinja avstrijskega chefa
italijanska vrhunska in avtorska kuhinja
katalonsko mediteranska kuhinja
inovativna katalonska kuhinja
sodobna istrska kuhinja z veliko tartufi
sveže iz morja po Amijino
kraške italijansko-slovenske jedi
vrhunska avtorska kuhinja iz mesta pašte
inovativna in avtorska južnotirolska kuhinja
kreativna visoka koroška kuhinja
domače, pristne, samoborske, Grgosove specialitete
avantgardno-kreativna vrhunska kuhinja
vrhunska avtorska kuhinja brez mesa
vrhunska italijanska kuhinja nemškega chefa
vrhunska avtorska kuhinja, ki rada preseneča
kuhinja s tradicijo in kontradikcijo slavnega andaluzijskega chefa
tradicionalne avstrijsko-štajerske jedi na chefovski način
istrske mesne in posebne jedi
sveže iz morja in čim krajše v kuhinji
klasične in kreativne ocvrte pizze
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Samo za dobrojedce. Letna naročnina 19 evrov.
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!