Razvrsti po ocenah
Vse ocene
morske jedi iz Kvarnerja
kreativna visoka koroška kuhinja
sodobna mediteranska kuhinja z lokalnimi sestavinami
italijanska vrhunska in avtorska kuhinja
inovativna in avtorska južnotirolska kuhinja
vrhunskost s talentom iz lokalnih sestavin
vrhunska italijanska kuhinja nemškega chefa
vrhunska avtorska kuhinja iz mesta pašte
vrhunska kuhinja italijanskega juga in Iaccarinove družine
kuhinja s tradicijo in kontradikcijo slavnega andaluzijskega chefa
domače jedi z vrhunsko izvedbo
tradicionalne istrsko-morske jedi
vrhunska in lokalna kuhinja obenem
kreativna alpska kuhinja Andreasa Döllererja
vrhunska in avtorska podeželska kuhinja
visoka sodobna kuhinja z avstrijsko tradicijo iz Wachaua
morske jedi od repa do škrg a la David Skoko
avtorsko-modernistična interpretacija tradicionalne katalonske kuhinje bratov Roca
kraške italijansko-slovenske jedi
vrhunstvo najboljšega ameriškega chefa
furlanska kuhinja, ki zna italijansko in slovensko
sodobna sredozemska visoka kuhinja
vrhunska avtorska kuhinja brez mesa
sezonsko in kot je chefu všeč
visoka baskovska kuhinja očeta in hčere Arzak
tradicionalne avstrijsko-štajerske jedi na chefovski način
modernizirane istrske jedi
visoka in avtorska kuhinja najboljšega baskovskega chefa
nova nordijska kuhinja Renéja Redzepija
vrhunska avstrijska avtorska kuhinja
kraške jedi in raženj po Oberdanovo
klasične in kreativne ocvrte pizze
istrske mesne in posebne jedi
divje, po permakulturnih načelih in starih običajih
azijsko-avtorska kuhinja Berlinčana
visoko-kreativna kuhinja umetniškega chefa
bogate skradinske jedi na Vesnin sodobni način
domače, pristne, samoborske, Grgosove specialitete
vrhunska avtorska kuhinja, ki rada preseneča
inovativna katalonska kuhinja
vrhunska štajerska avtorska kuhinja
visoka bavarsko-francoska kuhinja avstrijskega chefa
vrhunska sladkovodno-zelenjavna koroška kuhinja
sodobna istrska kuhinja z veliko tartufi
regionalno, toda kreativno, med vinogradi
italijanska kulinarična moda sredi luksuzne trgovine
dalmatinske jedi z modernističnimi tehnikami vrhunskega chefa
morske jedi ob ribiških barkah
sveže iz morja po Amijino
kreativni prigrizki in slaščice
emancipirana ustvarjalnost z avstrijskimi koreninami
vrhunska avtorska kuhinja Nina Di Costanza
moderne jedi iz istrskih sestavin
sveže iz morja in čim krajše v kuhinji
avantgardno-kreativna vrhunska kuhinja
katalonsko mediteranska kuhinja
avtorska kuhinja iz najboljših štajerskih sestavin
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!