Weber: Velika knjiga peke na žaru

Sezona piknikov je v polnem teku, z dvorišč in zelenic se kadi in omamno diši. Žar je središče dogajanja, tisti, ki stoji pred njim, pa pravi mojster. Na popolni žerjavici peče velike kose mesa, spretno obrača zelenjavo, na rešetkah speče tudi veliko ribo, celo pico in sladico!

Velika knjiga peke na žaru, je prava biblija žara, s katero se učijo navdušenci nad pikniki in postanejo pravi mojstri! Ta enciklopedija peke na žaru je nastala v sodelovanju z najbolj priljubljenim in izkušenim ameriškim proizvajalcem žarov Weber. Je strokovno utemeljena in večkrat preizkušena.

  • Avtor Jamie Purviance
  • Prevod Luka Novak
  • Založba Dedal
  • Cena 25,70 € + poštnina (2 €)

    Vsebina:

  • Izčrpna navodila in 160 receptov za meso, ribe in morske sadeže, zelenjavo in sadje, od večnih klasik do domiselnih in izvirnih receptov, ki popestrijo železni repertoar.
  • Recepti za marinade, začimbne mešanice, omake in priloge.
  • Peka na električnih, plinskih in žarih na oglje.
  • Popolna žerjavica.
  • Direktna in indirektna peka.
  • Dimljenje.
  • Navodila za pripravo različnih vrst in kosov mesa (steaki, burgerji, pečenke, zarebrnice, pljučna, rebrca, piščanec, puran, ribe, morski sadeži …).
  • Pregledne tabele s časi peke različnih vrst mesa, rib, zelenjave in sadja.
  • Več kot 1000 fotografij, tudi postopkov korak za korakom.
  • Kopica trikov in skrivnosti mojstrov žara.
  • Avtor: Jamie Purviance
    Izvirnik: Weber’s way to grill
    Prevod: Luka Novak
    Založba: Dedal, 2018

    trda vezava, 320 str.


    Oceni
    1234



    Komentarji

    Dodaj odgovor

    Top
    Vpiši se v Šolo okusov!
    Ne jej z usti. Jej z glavo!
    Neomejen dostop do Šole.
    Neomejen dostop do Kuhinje.
    Neomejen dostop do Gostilne.
    Neomejen dostop do Chefov.
    Neomejen dostop do Potepa.
    Neomejen dostop do Tržnice.
    Neomejen dostop do B®loga.
    Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
    Naroči se na Dobre novice!
    tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
    kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!