Restavracija Element

sodobno, s pravimi elementi

Šlandrova ulica 4b, Ljubljana, Črnuče, Slovenija
Rad dobro jem
Tradicija in sodobnost
Urbano in živahno

Še bolj ambiciozno

Element ima novega chefa! Mojmir Šiftar je sklenil ”igranje” golfa na Smledniku in dokler mu Kaval ne bo našel primerne kulinarične ustvarjalnice v Ljubljani, se je za preverjanje avantgardne kreativnosti prekmurskega chefa, ki je že kot ”mladinec” opozoril nase tudi mednarodno, potrebno zapeljati v Črnuče.

Zato, četudi v Element vstopiš z občutkom že doživetega, saj te goste že poznaš, te krožnike si že videl, ta vina si že popil, te čakata presenečenje in novo spoznanje. Element, ki je vselej bil za goste z dobrim okusom, je zato zdaj, ko se ne mudi in ni le za malico ali kosilo, tudi za radovedne. Le kaj je Mojmir spet ustvaril?!

Skratka, restavracija v poslovni coni v Črnučah, v pravih teksturah, tonih in slogih, s pravimi gosti in v vetrnice zvitimi lestenci, ki nadzorujejo v ješče barve odeto veliko jedilnico z malo dnevne svetlobe, a veliko dnevnega prometa, torej z vsemi pravimi elementi, ne popušča.


Rad Dobrojem priporoča

Quote

Element nima le stilskega interjerja, profesionalnega servisa in veščih kuharjev, temveč z izbiro kakovostnih sestavin in idejami znanega chefa upraviči kak evro in presenečenje več.


Prostor

sodoben dizajn vseh elementov, ki prispevajo k dobremu počutju, barv, svetlobe, pogrinjkov, pohištva, sten


Posebnosti

kavarna