Na drugem koncu jezera
Restavracija 1906 v hotelu Triglav, ki se na Bledu ponaša z lokacijo, gostoljubjem in urejenostjo, ima najlepši razgled od vseh slovenskih gostiln! Kuharske ekipe se sicer menjujejo, a vsaka v butičnem zelenem hotelu na drugem koncu jezera, kamor je 1906. leta železnica na Bled prvič pripeljala turizem, nadaljuje uspešno gorenjsko-novoslovensko kulinarično zgodbo.
Ko se za večerjo zberejo vselej skoraj pol na pol, hotelski in zunanji gostje, ne v veliki in glasni družbi, temveč z nežnim pogledom nasproti, ne z naglico in telefonom, temveč s pršutovo terino v pozdravu in z mehurčki na novi terasi zgoraj nad jezerom, že vedo zakaj!
Rad Dobrojem priporoča
Restavracija 1906 v hotelu Triglav je najboljši razlog, da najlepšega slovenskega jezera ne obiščete le do kremšnit, temveč ”odplavate” še na njegov drugi konec.
Jedilni list
6 hodov
59 €
4 hodi
39 €
Vinski list
število vinskih etiket: 160
Prostor
elegantna jedilnica s celostranskim pogledom na jezero; lesena terasa na železni konstrukciji nad jezerom
Posebnosti
hotel, wellness, vinoteka
član Chaîne des Rôtisseurs