Na drugem koncu jezera

Restavracija 1906 v hotelu Triglav, ki se na Bledu ponaša z lokacijo, gostoljubjem in urejenostjo, ima najlepši razgled od vseh slovenskih gostiln! Kuharske ekipe se sicer menjujejo, a vsaka v butičnem zelenem hotelu na drugem koncu jezera, kamor je 1906. leta železnica na Bled prvič pripeljala turizem, nadaljuje uspešno gorenjsko-novoslovensko kulinarično zgodbo.

Ko se za večerjo zberejo vselej skoraj pol na pol, hotelski in zunanji gostje, ne v veliki in glasni družbi, temveč z nežnim pogledom nasproti, ne z naglico in telefonom, temveč s pršutovo terino v pozdravu in z mehurčki na novi terasi zgoraj nad jezerom, že vedo zakaj!


Rad Dobrojem priporoča

Quote

Restavracija 1906 v hotelu Triglav je najboljši razlog, da najlepšega slovenskega jezera ne obiščete le do kremšnit, temveč ”odplavate” še na njegov drugi konec.


Jedilni list

Degustacijski meni Chef Hat

6 hodov

59 €

Dnevni meni Chef Hat

4 hodi

39 €


Vinski list

število vinskih etiket: 160


Prostor

elegantna jedilnica s celostranskim pogledom na jezero; lesena terasa na železni konstrukciji nad jezerom


Posebnosti

hotel, wellness, vinoteka
član Chaîne des Rôtisseurs