Brest
Na ruševinah v 2. svetovni vojni porušenega Bresta je zraslo betonsko mesto brez duše in kulinarike, le fast arhitektura in fast food … L’Embrun je čisto nasprotje!


Pozdrav
Pozdravni grižljaji ob šampanjskem aperitivu.
Cvetača
Amuse bouche: cvetačna krema in žlličnik dimljene ribe, na luštrekovi kremi.


Kruh in maslo
Maslo s solnim cvetom in maslo z ajdovo kašo; kruh z morskimi algami.
Morski pajek
Nadev iz mesa morskega pajka, kumarični žele s timut poprom, rakov sladoled in pinjenec z melisinim oljem.


Sardina
Le (ena) sardina, a tako morsko intenzivno, kot da je konec sveta (sardina iz pokrajine Finistère)! Sardina s kandiranimi paradižniki, ožgana, surova smetana, zeliščni preliv in paradižnikova juha, miso.
Beluši
Pečeni beluši, vodna kreša, slanina, rumenjak in gorčica, mousse slanine in olje vodne kreše. Jajce v več teksturah in drobtine svinjske kože.


Morska žaba
Rezine repa morske žabe pečene na maslu z lešniki, vijolična artičoka polnjena s kremo iz artičok, po vrhu ocvrta artičoka, piščančja omaka z zelišči, ob strani krema kaper.
Jastog
Rep modrega jastoga pečen na japonskem žaru, bučkina krema, bazilikino olje in bisque. Zraven


Tatar
v skodelici tatar mesa iz jastogovih klešč z bučkami in jastogova espuma.
Prepelica
Prepelica polnjena s črnim česnom in ocvrta, krompirjeva torta s čemažem, česnov konfit (pasta) in prepeličja omaka.


Mlečna sladkost
Chefova avtorska sladica: rižev mousse, mlečna marmelada, vanilijev sladoled in mlečni oblat.
Jagode
Oblat bele čokolade, jagodni tatar, limonov sorbet s timijanom, mousse bele čokolade z limeto, jagodni sok.


Potem
Petits fours: makron s čokolado in karamelo, jagodni žele kot rulada, piškot z borovnicami v malinovi sferi.