Hotel in restavracija
Leonardo v svoji restavraciji ponuja domačinom, meščanom, popotnikom, turistom, poslovnežem, bližnjim in daljnim nostalgijo, pohorsko klasiko, hotelsko gostoljubje, toplo posteljo, restavracijsko eleganco in zadovoljno sitost. Leonardo je na dobri lokaciji in dobri poti.


Pohorje
Jelenov hrbet v brusnični panadi, pehtranov štrukelj, sotiran brstični ohrovt, jurkina omaka, krema zelene s hruško. Leonardo imenuje to pohorska klasika.
Pohorska omleta
Pohorska omleta po naše, zato je namesto biskvita ameriška palačinka, ki ne skriva brusnične marmelade, svežih malin in stepene sladke smetane, zato je sladki Leonardov hit.


Pozdrav
Na lepo pogrnjeni mizi s svežimi zvončki in tulipani je lično natisnjen meni. Rezine svežega, domačega kruha z dišečo skorjo pritegnejo v belem prtičku, da se jim ne moreš upreti. Krompirjev štrukelj z domačimi ocvirki, bučnimi semeni in skuto, hladna majonezna omaka in ”cvet” motovilca je chefov pozdrav, ki se sezonsko spreminja. Drobne pozornosti imajo veliko moč.
Pašteta
Domača hišna pašteta, opečen domači brioš, okisano korenje in redkvica, rdeče zelje, hruškov čatni. Pašteta je krepka, kdo bi rekel kar divja, toda saj je hišna, torej mora imeti svojo prepoznavnost. Naša je pač takšna … Ne nazadnje se tega zavedajo tudi priloge, ki osvežijo čakanje na nadaljevanje.


Postrv
Toplo dimljena postrv iz ribogojnice Fram, solata iz ajdove kaše (korenje in por), hrenova krema. Zelo krepko dimljena postrv ne štrli, ker jo podpira kaša, ki je solatno osvežilna, hkrati pa aromatično polna.
Štruklji
Gratinirani pehtranovi štruklji in gobova omaka iz domače bere gob. Oblikovno lepo (ponvica; barve; oblika; posebej omaka). Tudi izvedeno na nivoju (gratiniranje; tekstura), ki apetitno-pritegne. Gobova omaka, kakršno lačen gost pričakuje v dobri slovenski gostilni.


Brancin
File brancina, opečeni škampi, korenje z maslom in medom, sotirana špinača, kremna polenta. Ambiciozna jed, ker Leonardo stremi po najboljšem.
Krogla
Čokoladna krogla polnjena s karameliziranimi jabolki, sladoled iz jagodičevja in medu, sveže maline in borovnice. Všečna sladica, ki naredi vtis in doda nekaj svojega (Leonardovega).
