Pozdrav
Hrustljavček polnjen z jajčno kremo, slanina krškopoljca in domača kreša. Mojstrska izvedba, posebej izstopa hrustljavo-ocvrti tulec, ker se najprej zdrobi kot led, nato pa stopi kot sneg. Tudi okusno. Spodbuden in lep začetek. Z vidika degustacijskega menija je to sicer drobna pozornost, ki pa veliko pove (da chef zna). Z vidika srčkov je za 2.


Rumenjak
Hrustljavi rumenjak, kuskus, por, gorčična semena, rdeča čebula. Kuskus z gorčičnimi semeni in pinjencem, ocvrti rumenjak v panko drobtinah, mariniran por, brokolijev mousse in črni sezam. Tako kot o vseh (ocenjenih) jedeh že pri prvi največ pove slika … Zelo lepo! Tako, da bi le gledal. Da bi se le čudil, kako spretno je chef to ustvaril. In kako dobro je vse tudi izvedel, saj rumenjak hrusta, kuskus je nežno nagrajen s kislino in pikantnostjo ter obogaten s sočnostjo, celotna jed pa je zaradi krem, pen, barv, čipsov in ješčih okraskov atraktivna.
Kanelon
Mesni kanelon, pinjenec, vloženi paradižnik, bučke in korenček, rožmarin in lan. V vloženem listu kolerabe je mesni kanelon z jabolkom, na krožniku so še omaka pinjenca z orehovim oljem, vložena bučka, korenček, češnjev paradižnik in šalotka, kolerabni pire, pire pinjenca, rožmarinov prah.


Paprika
Juha iz pečene paprike, hrustljava česnova kroglica na čebulnem gelu. Točno to imamo v mislih: globino in čistost okusa, ki je jasno zaznaven, ni razsut in ga ni potrebno iskati. Ob tem pa še chefovski dodatek, ki v majhnem vsebuje veliko.
Ajda
Ajdov zvitek z muškatno bučo, parmezanova pena, koromačev pire. Ajdov zvitek s skuto in pirejem muškatne buče, povaljan v bučnih semenih in parmezanu, parmezanova pena in parmezanov čips, koromačev pire. Jed za 2 srčka, čeprav ima še višje ambicije. A za nadokus je potrebno bolj jesti z žlico in manj s pinceto.


Postrv
Postrv, zloženka krompirja in zelene, šampinjoni, citronka. Hrustljavo zapečen file, zloženka zelene in krompirja, krompirjevi hrustavčki, redkvica, citronka v prahu, pire zelene, na maslu popečeni šampinjoni. Postrv je lepo zapečena, krompir in zelena sta mojstrsko zložena, omaka je prijetno lahka.
Fazan
Fazan, omaka z brinovimi jagodami, skuta s pehtranom, sladek krompir, štorovke. Fazanove prsi, vinska omaka z brinovimi jagodami, rdeče drobtine iz lešnikov in vina, pire sladkega krompirja, hrustavček sladkega krompirja, pečena skutina strjenka s pehtranom, vložene štorovke. Najboljše fazanove prsi v brinovi omaki s skutino strjenko na svetu – v vaških picerijah!


Zdrob
Gres z orehi in rozinami, orehov sorbet, kostanjev mousse, omaka sladkega krompirja, grozdje in hruške. Zdrobov cmoček polnjen z orehi in rozinami, sorbet iz pečenih orehov, omaka iz sladkega krompirja, kostanjeva krema, jogurtova krema, marinirane hruške in grozdje.
Čokolada
Čokoladni narastek, medeni vafelj, sladke ajdove drobtine, jagodni sladoled. Čeprav je tudi tej ”klasiki” potrebno priznati trud, in četudi se zaradi znanja tako lepo razlije, ko mu streš hrustljavost, čokoladni narastek pokaže razliko. To imamo v mislih, ko si želimo manj je več.
