Na današnjem kulinaričnem ustvarjanju Tedna restavracij (TR) so udeleženci skupaj s chefi poustvarjali jedi TR, pripravljene iz izbranih sestavin sheme »izbrana kakovost – Slovenija«. S tem so organizatorji na kreativen način izpostavili pomen lokalnih, certificiranih surovin v gostinstvu in hkrati najavili najokusnejši teden letošnje pomladi.
Teden restavracij (TR) 2025 bo med 21. in 30. marcem ponovno razvajal ljubitelje vrhunske kulinarike v 117 izbranih slovenskih restavracijah. Letos se dogodku pridružuje osem novih restavracij, kar dodatno krepi raznolikost in kakovost kulinarične ponudbe. Osrednja tema letošnjega TR je »Gostoljubni gostinci, zadovoljni gostje«, ki poudarja pomen gostoljubja kot ključnega elementa odlične gostinske izkušnje.
Poseben poudarek je tudi tokrat na lokalnih sestavinah, certificiranih v okviru sheme »izbrana kakovost – Slovenija«, ki jih gostinci aktivno vključujejo v svoje menije.
Za več informacij in rezervacije obiščite spletno stran TR.
Več informacij v sporočilu za javnost.







