Restavracija Kaiser

ambiciozna kuhinja ne le za zdraviliške goste

Zdraviliški trg 6, Rogaška Slatina, Slovenija
Tradicija in sodobnost
Izvirno in kreativno
Izlet in doživetje
Topla postelja
Jani Čonžek
Chef

Cesarsko sredi zdravilišča

Kaiser ima pianista, maitreja, sommelierje, bordojce, podkrožnike, zdravilno vodo, zdraviliški park, superior hotel, Sisine sladice, chefa, ki slika po krožnikih, in cesarsko ime. Šef kuhinje Jani Čonžek je treniral v najbolj luksuznem hotelu, zato ima Kaiser ambicije, ki segajo do visokih gostov. Vsekakor restavracija, zaradi katere si gostje z vsega sveta Rogaško zapomnijo še po čem drugem, kot le po najbolj zdravi vodi na svetu.

Čonžek uporablja velike krožnike, na katere zlaga veliko elementov z veliko sestavinami, zato imajo njegove jedi velika imena. Toda, ko se sprijazniš z bliščem in se posvetiš vsebini, spoznaš, da to ni le predstava, ki je bolj namenjena večinskim ruskim gostom kot manjšinskim italijanskim, temveč je hotel, ki ne sodi le med največje, temveč tudi med najboljše v Sloveniji, z restavracijo, ki nima le tujega imena, temveč tudi takšne goste, točno to, kar zdraviliške Rogaška potrebuje.


Rad Dobrojem priporoča

Quote

Da je Rogaška zdravilna voda, ve ves svet, a da je tudi dobra, vedo le tisti, ki po njej tudi kaj dobrega pojejo. Kaiser je tam ravno zato.


Jedilni list

Degustacijski meni Chef Hat

4 hodi

31 €

5 hodov

38 €


Vinski list

število vinskih etiket: 170


Prostor

čez dan zimski vrt, zvečer častitljiva jedilnica


Posebnosti

hotel Sava