Restavracija Brioni

sodobna kuhinja izza kavarne

Koroška cesta 10, Kranj, Slovenija
Tradicija in sodobnost
Izvirno in kreativno
Urbano in živahno
Tomaž Polenec
Chef

Fino v centru

Greva na kavo? Lahko bi še nekaj zraven… Joj, poglej, koliko slaščic imajo! Katero boš? Zame hudo čokoladno, prosim… In kaj je tam zadaj? Saj res, čas je že za kosilo. Testenine ali solato? Ali pa… Že dolgo nisva bila na večerji, takšni v visokih petah in ob svečah. Kateri meni boš? Natakar, vinsko karto, prosim! Brioni, sredi Kranja, kavarna, slaščičarna, bistro, restavracija. Za fini tek.

Res je fino, a naj ne prestraši, ker Brioni niso zgolj slaščičarna, saj tudi majhna in elegantna restavracija za njo ni galerija, ki bi jo le gledali skozi mlečno steklo. V njen ”razstavlja” svoje znanje nadebudni chef, ki v centru Kranja izziva dobrojedsko radovednost.


Rad Dobrojem priporoča

Quote

Brioni so obetali, a potem zašli … Center Kranja si zasluži urbano restavracijo za posebne priložnosti, Brioni s chefom, ki se je že izkazal, pa verzijo 2.0.


Jedilni list

Degustacijski meni Chef Hat

5 hodov

42 €

6 hodov

58 €


Vinski list

število vinskih etiket: 30


Prostor

Temno rjave tekstilne tapete, bež usnjene klopi, čez vso steno ozko in zlato ogledalo, ki širi prostor z dvema vrstama miz, elegantnimi pogrinjki, svečami, ozkimi vazicami, širokimi turkiznimi lestenci


Posebnosti

kavarna in slaščičarna