Restavracija Robin
hotelska taščica v štirih točkah
- vsak dan 12.00 - 22.00
- T: +386 30 666 729
- E: info@restavracijarobin.si
- www.restavracijarobin.si
Gregor Stare
Hitro in dobro
Ko se je postavil na obvoznici na pot med severom in jugom, nedaleč od mestnega vrveža, v blagodejno zavetje zelenja, in se razširil v največji kongresni hotel v državi, je Four Points by Sheraton obljubil, da mimovozečih, poslovnih, dopustniških, bližnjih in daljnih gostov, ne bo le prenočil, temveč jih bo tudi nahranil, kot se za tak hotel spodobi, torej hitro in dobro. Zato je najbolj pomembna informacija pred obiskom: Robin to obljubo izpolni!
Robinovi gostje, namreč, pridejo v hotel, ne v restavracijo. V hotel pridejo prenočit, sestankovat, se srečevat, pridejo na kongres, v bazen in fitnes, ker jih tukaj ujame noč. In pridejo zato, ker so tukaj doma, saj po celem svetu hodijo v takšne hotele, v katerih vse poznajo, sobe, postelje, dvigala, servis, dvorane, avlo, recepcijo, bar, restavracijo …
Zato je druga najbolj pomembna informacija, da Robin ni le hotelska restavracija! Gostje največjega kongresnega hotela v Sloveniji na robu Ljubljane tako dobijo tlačenko, toda iz dimljenega jesetra, rezine surove govedine, toda s pasteriziranim rumenjakom, vegetarijansko predjed, toda iz čičerke s konopljinim oljem, krepko ribjo juho, toda s špinačnim raviolom, burger, toda s chefovimi dodatki, mednarodne jedi, toda tudi idrijske žilkrofe z bakalco, svinjski vrat krškopoljca in hrbet slovenske govedine, toda pečena v peči na oglje … In to je šele prva točka, hotel pa ima štiri.
Rad Dobrojem priporoča
Robin ne razočara. Restavracija je oblikovno dovolj hotelska, da s svojo čistostjo, svetlostjo, velikostjo in opremo vzbuja ”domačnost”, češ, to poznam. In takšni sta tudi storitev ter ponudba. Zato je natakar po pravilih, čeprav na mizah ni prtov, zato so serviete iz blaga tako fine, čeprav se v kuhinji vse vidi, zato je jedilni list tako velik, čeprav ima le en list in je na njem le tisto, kar že poznam, in zato ne zamudite mesa, ki je pečeno v posebni peči na oglje.
Vinski list
število vinskih etiket: 40
Prostor
V prostorni restavraciji s panoramskim oknom na zelenje predmestja in odprto kuhinjo, ki ničesar ne skriva, je dovolj izbire, ob steni, oknu, na sredini, za majhno ali veliko mizo, kvadratno ali okroglo.
Posebnosti
Hotel Four Points by Sheraton