Gostilna Ribnik

meso in ribe, z urbano spremljavo

Chef:Aljoša Kukovica

Aljoša Kukovica
Chef

Mestno in ribiško hkrati

Ob ribniku je polno ribičev, ki lovijo veliko krapov in malo ščuk, terasa pa je vsa v steklu in ko vstopiš, ti je takoj jasno, da to ni le za pivo lokalnih junakov. Na komodi je stari konjak, v vitrini so naravna vina, med mizami so lamelne pregrade, iz kuhinje pa pomaha chef. Ta ambient je bližje centru mesta kot bregu ribnika in v njem se zbuja zaspala zasavska kulinarična scena. Ribnik ji ponuja menije v hodih, vikende z morskimi specialitetami in jagenjčkovo golenico z eko kmetije na vrhu hriba. S tem pa ne želi le prihraniti poti Zagorcem do Ljubljane, temveč spodbuditi tudi obratni promet. Čeprav dobite tudi v zagorskem Ribniku postrvi in orade, se je v Zagorju vseeno začelo tudi kulinarično dogajati.

Rad Dobrojem priporoča

Quote

Lačni popotniki se opoldne ustavite na cenovno ugodnem kosilu v treh hodih, domačini pa zvečer dajte priložnost tudi modnemu zelenemu žaru.


Prostor

steklena terasa in moderna jedilnica


Posebnosti

ribnik