Restavracija Triangel

Butična restavracija z razgledom, navzven in navznoter

Zgornje Rute 8, Gozd Martuljek, Slovenija
Rad dobro jem
Tradicija in sodobnost
Izlet in doživetje
Topla postelja
Jon Zupan
Chef

Le kdo se ne bi ustavil?!

Kdor pride na dopust in se mu je težko odločiti, katera soba je lepša, s pogledom na Karavanke ali Julijske Alpe, je vesel sončne terase, ki gleda na Martuljško gorsko verigo, in toplega kamina, ob katerem lahko vedno tudi kaj dobrega poje. Kdor pride iz radovednosti, ker je lepo, blizu, ob cesti in novo, je vesel chefa, ki kuha pred njim, jedi, ki jih pozna, in restavracije, ki je osredotočena na razgled, navzven in navznoter.

Ni pretiravanje, da je ob vznožju Martuljške skupine v Zgornjesavski dolini eden najlepših kotičkov Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka. Tukaj je narava res še (dokaj) neokrnjena, in ponuja res neizmerne možnosti za sprostitev, počitek, aktivnost, užitek. Triangel, ki je zrasel iz starega penziona Špik, se je dobro ugnezdil.

Triangel te v svojih sobah razvaja z razgledom, velikostjo, udobjem, celo razkošjem; toda v restavraciji ti dovoli, da si le lačen. Zato Triangel ni velik, temveč butičen hotel; in zato to ni hotelska restavracija, temveč sodobna gostilna, s chefom in odprto kuhinjo.

Vseeno pa je lokacija tista, ki odloča. Kar vidi Triangel, si želi vsak; kjer stoji Triangel, mimo vodi pot vse, športnike, izletnike, pohodnike, smučarje, skakalce, gledalce, turiste, pozimi in poleti, v Kranjsko Goro, Planico, na tromejo, ali pa le na kosilo. Le kdo se ne bi ustavil?!


Fotozgodba

Obisk 2021


Rad Dobrojem priporoča

Quote

Čeprav takšno restavracijo z razgledom navzven in navznoter iščemo v vsakem mestu, smo je veseli pod najlepšimi gorami, ker je tako drugačna od vsega, kar je v Zgornjesavski dolini na plaži in smučišču, v turističnih menijih in gneči.


Jedilni list

Degustacijski meni Chef Hat

4 hodi

39 €

5 hodov

49 €


Vinski list

55 etiket, polovica vin na kozarec


Prostor

Iz starega penziona je nastal butični hotel, ki je ohranil staro dušo in ji dodal novo lepoto lesa, stekla in razgleda. Sončna terasa s pogledom na Martuljško gorsko verigo. Svetla jedilnica z lesom, kaminom odprto kuhinjo. Moderne sobe in razkošni apartmaji.


Posebnosti

Butični hotel Triangel, z 11 sobami in 4 apartmaji v depandansi.