Restaurant Week Teden restavracij

11. - 20. oktober 2019
CENA MENIJA
19 €
meščanska štajerska kuhinja s sodobnim pridihom
sodobno, s pravimi elementi
tradicionalne slovenske jedi današnjih dni
mednarodna kuhinja z lokalnim razgledom
primorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
slovenske jedi v novi bohinjski podobi
mlade jedi iz starih receptov
Marko Pavčnik je znanilec slovenske kulinarične pomladi
novoslovenske jedi z mednarodnimi ambicijami
tradicionalne jedi, polne novih idej in ekologije
mladostna ustvarjalnost na okusen način
nove gorenjske jedi nad blejskim jezerom
steaki in burgerji z žara na oglje
sredozemske jedi z novimi slikami
sodoben pogled na Bohinjsko jezero in njegove okuse
sredozemska kuhinja po štajersko
Uroš Štefelin iz starih gorenjskih jedi ustvarja novo vrhunsko kuh'no
mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
jedi treh dežel, Slovenije, Italije in Avstrije
domače vipavske jedi iz najboljšega mesa
tradicionalne slovenske jedi iz Drage
fine primorske testenine avstralskega chefa
slovenska regionalna (gorenjska) kuhinja
Janez Bratovž ima vrt, njivo in najboljšo ljubljansko restavracijo
sodobno izpod Planine, od krškopoljca do Melanije
majhni prigrizki in veliki kosi mesa
sodobna kuhinja v grajskem ambientu
sodobna slovenska kuhinja
pristna dolenjska kuhinja in pristen dolenjski žar
sodobna primorska kuhinja v hotelu
tradiciji zavezana, naravi prijazna kuhinja Martine Breznik
fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo
jedi, ki spremljajo najboljša slovenska vina
doživljajsko istrsko kuhanje brez meja
domače in posodobljene slovenske jedi
italijanske jedi na začetku Tržaške
mladi chef ustvarja brez handicapa
slovenska kuhinja z dvojnim občutkom: za sestavine ter za čas
istrska kuhinja prilagojena Ljubljanici
ambiciozna in vrhunska zgornje-savinjska kuhinja
modernizirane tradicionalne, slovenske in hotelske jedi
dolenjska kuhinja z novo Rakarjevo eleganco
moderna kmečka slovenska kuhinja na stičišču Posavja in Dolenjske
meso in ribe, z urbano spremljavo
kraške jedi, kot nekoč in spet danes
kulinarična dogodivščina zaradi Vračkove vrhunskosti in Davidovega odklopa
Damjanove in Tanjine chefovske jedi v rojstni hiši ob Krki
slovenske jedi za sodobne viteze
visoka sodobna kuhinja izza kavarne
avantgardni Luka Košir avtorsko plemeniti lokalne sestavine
sodobno, ambiciozno in s kuharskim talentom
tradicija in sodobnost z mladostnim poletom
morska kuhinja koroške dečve
posodobljena vipavska tradicija
posodobljena regionalna kulinarika
slovenska kuhinja z ekološkimi sestavinami
goveja tortica z roštilja svetovnega prvaka Jureta Tomiča
moderno vrhunska, mladostno ambiciozna
sodobna slovenska kuhinja med Dolenjsko in Štajersko
nova lokalna kuhinja z bogato vinsko spremljavo
sodobna sredozemska kuhinja
srbska bistronomija izpod slovenskih planin
slovenska kuhinja na robu mesta
prigrizki k vinom, za v roko in na žlico
visoka kuhinja za chefovo mizo ob jezeru
morska kuhinja s sestavinami na pragu
tradicionalne jedi na urbani način
sodobna slovenska kuhinja na chefovski način
dizajnirano, toda sproščeno in mladostno-kreativno
svetovljansko in grajsko Igorja Jagodica
slovenske jedi pristnih okusov, kmečkih sestavin in Novakove družabnosti
kraška kuhinja iz lokalnih sestavin in sodobnih tehnik
francosko-italijansko-slovensko ob velnesu
napredna azijska - japonska, vietnamska, tajska - kuhinja
slovenske jedi z okusi Kamnika
Slovenija je gastronomska regija, zjutraj, opoldan zvečer
sodobno in sredozemsko navdahnjena kuhinja
Pintarjevi prigrizki na tapas/tabars način
gorenjsko-Matičkove jedi iz gozdov in morja
zasavske jedi na kmečki, grajski in Čopov način
slovenska kuhinja in morske jedi
moderna istrska kuhinja na tapas način
domače belokranjske jedi odlične kuharice
Tanja in Damir Pintarič osvežujeta prekmursko kulinarično tradicijo
sodobne morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco
prleška kuhinja z nadgradnjo
vrhunska avtorska kuhinja iz domače kuhinje

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!